Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857667 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4480 -: Януари 30, 2012, 03:07:13 pm »
Имам въпрос - МЦ и К6 ли са основните синификатори на работата?

Не само, гледат се доминантите и акцентите в хороскопа, статусът на планетите и т.н.
Де да беше само по 6ти и 10ти дом, всички астролози щяха да са безпогрешни.  :blink:

А призванието? ;D или него сам трябва да си го откриеш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4481 -: Януари 30, 2012, 03:11:30 pm »

Него го откриваш... все някога.  :blink:
А и често се случва човек да си изкарва прехраната с един вид дейност, а призванието му да е в друго. Някои може да не упражняват призванието си в професионалната сфера, а като хоби, занимание през свободното време.
Късметлия е този, който е успял да намери работа по призвание, т.е. да се занимава срещу заплащане с дейност, която би могъл да върши с удоволствие и без пари (през последните 5 години правя това). Друг е въпросът дали носи достатъчно доходи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4482 -: Януари 30, 2012, 03:15:44 pm »
Мерси много :) А за любовта нещо може ли да ми кажеш повече ...защото съм на 21 и не съм имала никога връзка/което не е нормално/ и се опитвам да си отговоря на тоя въпрос чрез астрологията .

Мисля, че имаш перспективи за успешен брак и успешни партньорства.  :blink:

Иначе по въпроса за любовта и евентуална връзка ще трябва да се разгледа картата в динамика, аз гледах наталната само. Ако някой от съфорумците има време и желание, може да се включи с кратка прогноза.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4483 -: Януари 30, 2012, 03:20:39 pm »

Него го откриваш... все някога.  :blink:
А и често се случва човек да си изкарва прехраната с един вид дейност, а призванието му да е в друго. Някои може да не упражняват призванието си в професионалната сфера, а като хоби, занимание през свободното време.
Късметлия е този, който е успял да намери работа по призвание, т.е. да се занимава срещу заплащане с дейност, която би могъл да върши с удоволствие и без пари (през последните 5 години правя това). Друг е въпросът дали носи достатъчно доходи.
[/quote
Точно затова става въпрос.Такава ситуация ми се стовари в момента- 1 г.нямах работа,а последната седмица 2 предложения.И направо ще се побъркам - не знам коя да приема.Това се случи заради затъмнението на 25 ноември в 6 дом в точен съвпад с двата У на МЦ  и 6 ДОМ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4484 -: Януари 30, 2012, 03:22:38 pm »
Приеми тази, която ти се струва по-изгодна и по-удовлетворяваща към този момент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4485 -: Януари 30, 2012, 03:36:11 pm »
Мерси много :) А за любовта нещо може ли да ми кажеш повече ...защото съм на 21 и не съм имала никога връзка/което не е нормално/ и се опитвам да си отговоря на тоя въпрос чрез астрологията .

Мисля, че имаш перспективи за успешен брак и успешни партньорства.  :blink:

Иначе по въпроса за любовта и евентуална връзка ще трябва да се разгледа картата в динамика, аз гледах наталната само. Ако някой от съфорумците има време и желание, може да се включи с кратка прогноза.
Много ще съм благодарна  :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #4486 -: Февруари 01, 2012, 09:28:29 pm »
Аз да попитам кои аспекти дават мечтателност? Прочетох в друга тема Стела беше писала за аспектите на Нептун към светилата.Та опозицията на Нептун към Слънцето може ли да обеснява това ?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4487 -: Февруари 01, 2012, 09:32:56 pm »
Аз да попитам кои аспекти дават мечтателност?

Силно влияние на Нептун и Луна.
Също така аспекти Меркурий/Нептун, Венера/Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4488 -: Февруари 01, 2012, 09:39:35 pm »
Аз да попитам кои аспекти дават мечтателност?

Силно влияние на Нептун и Луна.
Също така аспекти Меркурий/Нептун, Венера/Нептун.

Лили благодаря ти много. Нептун прави опозиция със Слънцето и Меркурий. Луната също много помага за това ми качество.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 07:56:33 am от valiastankova »

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #4489 -: Февруари 02, 2012, 03:11:07 pm »
извинявам се за крайно смешния въпрос, но вие като си изчислявате карти в астро.ком-а пипате ли time zone-а или го оставяте автоматичен?
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #4490 -: Февруари 02, 2012, 03:40:14 pm »
извинявам се за крайно смешния въпрос, но вие като си изчислявате карти в астро.ком-а пипате ли time zone-а или го оставяте автоматичен?

аз си мисля,че то си изчислява според зоната  :-\ Незнам де,аз не го пипам

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #4491 -: Февруари 02, 2012, 03:59:28 pm »
мерси
голяма съм патка
 :-[
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4492 -: Февруари 02, 2012, 04:13:54 pm »

Астро.кома автоматично отчита часовата зона и корекцията спрямо GMT, макар че съм имала случаи (рядко) да греши, обикновено става въпрос за някой руски град, където часовата корекция е повече от стандартната -3 ч. В такъв случай я въвеждам ръчно (manual).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4493 -: Февруари 02, 2012, 05:17:59 pm »
Какво ще коментирате за тази карта?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4494 -: Февруари 04, 2012, 08:47:33 pm »
Хладен/хладна, сдържан, властен и ..май късметлия.
В чужбина ли живее?

« Отговор #4495 -: Февруари 04, 2012, 09:43:40 pm »
Може ли някой да ми каже как да си направя ректификация - става въпрос за около 2 гр.в които се съмнявам.Замислих се ,след като се случиха някакви много ярки промени около мен / най- вече в психологичен план/,но има такива и в реалността ми.Това го очаквах да се случи след около 4-5 месеца.Пр.луна тогава сменя дома - от 12 в 1 и  знака - от близнак и рак.Събитията започнаха да се случват от средата на януари.Имам съмнения ,дали не съм се родила с около 5 минути по- рано,за да усещам тези промени от сега.Как да си напавя ректификация.Това с везните на хермес не го вдявам много :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4496 -: Февруари 04, 2012, 10:22:56 pm »
Везните на Хермес не са работеща техника за фина ректификация, т.е. когато часът на раждане е известен, но под въпрос са няколко минутки евентуално отклонение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4497 -: Февруари 04, 2012, 10:32:57 pm »
Имам чувството,че пр.луна вече ми е на АСЦ- чувствам се различно,след 3 години на пр.луна в  12.Започна да ми избледнява депресията и изолацията....

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4498 -: Февруари 04, 2012, 11:14:24 pm »
Имам чувството,че пр.луна вече ми е на АСЦ- чувствам се различно,след 3 години на пр.луна в  12.Започна да ми избледнява депресията и изолацията....
Ооох как я чакам и аз да пресече АС ,при мен също е от 3 год. там и излиза следващия месец.Много труден период е през 12 дом и интересното е ,че аз сама се изолирах ,не мога да се позная и близките ми също не могат .Вчера една приятелка  ми каза ,че съм изглеждала много весела и оптимистично настроена и ме попита на какво се дължала промяната.Не зная , аз не мога да усетя промяна още ,но щом казват ,може би има малка . Върти ми се  една мисъл за някаква промяна в прическата и цвета и това е може би от приближаването на пр.Луна до АС

« Отговор #4499 -: Февруари 04, 2012, 11:18:09 pm »
Ооох как я чакам и аз да пресече АС ,при мен също е от 3 год. там и излиза следващия месец.Много труден период е през 12 дом и интересното е ,че аз сама се изолирах ,не мога да се позная и близките ми също не могат .Вчера една приятелка  ми каза ,че съм изглеждала много весела и оптимистично настроена и ме попита на какво се дължала промяната.Не зная , аз не мога да усетя промяна още ,но щом казват ,може би има малка . Върти ми се  една мисъл за някаква промяна в прическата и цвета и това е може би от приближаването на пр.Луна до АС
[/quote
Аз стигнах до там да ходя на психотерапия - вече мислех ,че е края......... без майтап и без много видима причина - всичко си беше в мойта глава
Много ми е голям 12 дом :blink: