Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860106 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4500 -: Февруари 04, 2012, 11:25:28 pm »
Имам чувството,че пр.луна вече ми е на АСЦ- чувствам се различно,след 3 години на пр.луна в  12.Започна да ми избледнява депресията и изолацията....
Ооох как я чакам и аз да пресече АС ,при мен също е от 3 год. там и излиза следващия месец.Много труден период е през 12 дом и интересното е ,че аз сама се изолирах ,не мога да се позная и близките ми също не могат .Вчера една приятелка  ми каза ,че съм изглеждала много весела и оптимистично настроена и ме попита на какво се дължала промяната.Не зная , аз не мога да усетя промяна още ,но щом казват ,може би има малка . Върти ми се  една мисъл за някаква промяна в прическата и цвета и това е може би от приближаването на пр.Луна до АС
[/quote
Аз стигнах до там да ходя на психотерапия - вече мислех ,че е края......... без майтап и без много видима причина - всичко си беше в мойта глава
Много ми е голям 12 дом :blink:
Вярвам ти ,защото аз бях в същото положение.Не съм ходила на психотерапия ,но това за натрапчивите черни мисли важи 100% и за мен,малко понамаляха сега и се надявам да спрат вече. Моят 12 дом също е много голям

« Отговор #4501 -: Февруари 04, 2012, 11:28:37 pm »
Имам чувството,че пр.луна вече ми е на АСЦ- чувствам се различно,след 3 години на пр.луна в  12.Започна да ми избледнява депресията и изолацията....
Ооох как я чакам и аз да пресече АС ,при мен също е от 3 год. там и излиза следващия месец.Много труден период е през 12 дом и интересното е ,че аз сама се изолирах ,не мога да се позная и близките ми също не могат .Вчера една приятелка  ми каза ,че съм изглеждала много весела и оптимистично настроена и ме попита на какво се дължала промяната.Не зная , аз не мога да усетя промяна още ,но щом казват ,може би има малка . Върти ми се  една мисъл за някаква промяна в прическата и цвета и това е може би от приближаването на пр.Луна до АС
[/quote
Аз стигнах до там да ходя на психотерапия - вече мислех ,че е края......... без майтап и без много видима причина - всичко си беше в мойта глава
Вярвам ти ,защото аз бях в същото положение.Не съм ходила на психотерапия ,но това за натрапчивите черни мисли важи 100% и за мен,малко понамаляха сега и се надявам да спрат вече. Моят 12 дом също е много голям
Ако вече е излязла ще почерпя ;D-толкова гаден период /и то доста дълъг/ не бях имала...........

« Отговор #4502 -: Февруари 04, 2012, 11:30:14 pm »
40 градуса  3 години - да ти е як ..............задника :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4503 -: Февруари 04, 2012, 11:35:10 pm »
[/quote
Ако вече е излязла ще почерпя ;D-толкова гаден период /и то доста дълъг/ не бях имала...........
Вече  е ред на хубавите неща в живота ни  :25:

« Отговор #4504 -: Февруари 04, 2012, 11:38:51 pm »
 :25:Твоята променя ли знак?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4505 -: Февруари 04, 2012, 11:45:53 pm »
:25:Твоята променя ли знак?
Навлезе в Риби преди 2 месеца ,не е е много добра позиция ,но за мен е по-важно да излезе от 12 дом. Упр.на АС ми е Риби и вчера Нептун влезе в Риби и след 3 градуса ще пресече АС,може да ми "сложи" розови очила ;D

« Отговор #4506 -: Февруари 04, 2012, 11:49:38 pm »
Значи луната ще ти напра ви съвпад с Нептун?

« Отговор #4507 -: Февруари 04, 2012, 11:50:56 pm »
по-добре розови очила за известно време ,отколкото тази тегоба с Луната в 12 дом........

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4508 -: Февруари 04, 2012, 11:58:26 pm »
Пр.Луна е направила съвпада си с транзитния Нептун ,защото е вече на 2 гр в Риби  :blink:И аз така мисля и всички при които е минал,поне това което съм чела .При нас е било по-тежко ,защото имаме големи 12 домове,но важнато е че вече приключва :blink:

« Отговор #4509 -: Февруари 05, 2012, 12:06:11 am »
Аз направо се чувствам преродена - може и да е измамно /при мен Нептуна днес се натътрузи в/у слънцето/,но няма лошо ;D - това е като дългоочаквана ваканция след 3 години  на карибите след престой - например в затвора :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4510 -: Февруари 05, 2012, 12:30:52 am »
Аз направо се чувствам преродена - може и да е измамно /при мен Нептуна днес се натътрузи в/у слънцето/,но няма лошо ;D - това е като дългоочаквана ваканция след 3 години  на карибите след престой - например в затвора :blink:
Радвам се за теб,значи че това ме очаква и мен  ;DСкоро при една позната пр.Луна мина през АС и наистина имаше голяма промяна във външния вид,стана много по-лъчезарна и се премести да живее на 500 км точно когатопр.Луна  беше на АС

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4511 -: Февруари 05, 2012, 10:01:22 am »
хихи, натътрузи :P рецептата за теб: спинкане, медитации, не се нагълтвай с лекарства и не си навличай упойки ( силни от типа заспиване); що се отнася до това, че слънцето = съпруг, баща- дано не те вкарат в положение да се грижиш за тях;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4512 -: Февруари 07, 2012, 10:18:10 am »
Това е картата на звяра вкъщи  ;D - сестра ми. Като й гледам първия дом, че и асцендента - Овен, с право си я наричам така.  :-[ И двете със Слънце в 1 дом, че и Луната ми е в опозиция със Слънцето, Меркурий, Марс и Сатурн-а й - въобще не ми е лесно...  :angry: И все пак :Р интересува ме накъде да я насочим, в коя сфера ще я бива? От седмица се е захванала да пише роман  :85: и вчера дори ме пита какво се учи в университета, за да станеш писател. :>> Къде да концентрираме целия този огън?  :ariess:

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4513 -: Февруари 07, 2012, 01:28:30 pm »
Това е картата на звяра вкъщи  ;D - сестра ми. Като й гледам първия дом, че и асцендента - Овен, с право си я наричам така.  :-[

Зад този огън се крие дълбока емоционалност, в междуличностните отношения е много раним и чувствителен човек. В по-зряла възраст чувствеността може да заема много важно място в живота, има тенденция да се привързва силно, понякога до степен на зависимост и трудно да изживява разделите, особено ако се почувства отхвърлена.

Що се отнася до евентуалната професия мисля, че на нея би й подхождала професия, в която да може да се научи на самостоятелност, да взема адекватни решения, да вдъхва доверие и респект, да й се делегира отговорност. Но това трябва да е и професия, в която да може да прояви чувствителността си, да не я потиска. Работа, която съчетава и емпатия, и умение да се поема отговорност.

Вероятно има добри лингвистични способности, би могла да има успех в хуманитарната сфера, вкл. и в медицината или при работа с деца (възпитател, начален педагог; детски педиатър/психолог).

« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 01:35:44 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4514 -: Февруари 07, 2012, 02:11:30 pm »
Lillie моля да кажеш нещо и за тази карта :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4515 -: Февруари 07, 2012, 02:16:37 pm »
Не съм тук, за да давам астрологични консултации. :)

Имаш ли някакъв по-конкретен въпрос по твоята карта?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4516 -: Февруари 07, 2012, 02:33:42 pm »
Конкретен въпрос- ако може това да се каже: нещо за характера на съответния човек и за това с какво може да се занимава като професия :).

*

Grace

• 2257
« Отговор #4517 -: Февруари 07, 2012, 02:38:33 pm »
Цитат
И все пак :Р интересува ме накъде да я насочим, в коя сфера ще я бива? От седмица се е захванала да пише роман   и вчера дори ме пита какво се учи в университета, за да станеш писател. :>> Къде да концентрираме целия този огън?

с този характер, който и е заложен, изобщо няма нужда вие да я насочвате. Тя не само знае какво иска, но и ще направи така, че да го постигне. и според мен, има отлични предпоставки да стане писател, че и известност да постигне  :blink: 

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4518 -: Февруари 07, 2012, 03:31:46 pm »
Какво мислите за аспектите в тази карта... за какъв човек става дума?
Нямам час...
А познавам много добре и друг човек роден на следващия ден, същата година. Има същите аспекти между планетите.
За опозицията Слънце - Луна, знам от личен опит. Четох че опозиция Слънце - Уран прави човека много непрактичен.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 03:36:07 pm от Freya »

*

Grace

• 2257
« Отговор #4519 -: Февруари 07, 2012, 03:47:59 pm »
вижда ми се труден характер - нервен, избухлив; имал ли е инциденти в живота си досега?
какви са личните ти наблюдения от опозицията Сл/Луна?