вижда ми се труден характер - нервен, избухлив; имал ли е инциденти в живота си досега?какви са личните ти наблюдения от опозицията Сл/Луна?
Ох,като погледнах 9 и 10 дом все едно моята карта пръв поглед амапри мене са 5 и 6 Човека обижда ли се лесно :rolleyes: Наблюдавам това при няклко индивида със Слънце в Рак А Луната в Козирог 2-3 човека познавам с такава,са все хора за които им е много важна кариерата и имат хубава работа
Четох че опозиция Слънце - Уран прави човека много непрактичен.
Зад този огън се крие дълбока емоционалност, в междуличностните отношения е много раним и чувствителен човек. В по-зряла възраст чувствеността може да заема много важно място в живота, има тенденция да се привързва силно, понякога до степен на зависимост и трудно да изживява разделите, особено ако се почувства отхвърлена.
с този характер, който и е заложен, изобщо няма нужда вие да я насочвате. Тя не само знае какво иска, но и ще направи така, че да го постигне. и според мен, има отлични предпоставки да стане писател, че и известност да постигне :blink:
Ехоо тук нещо отдавна не се пише отдавна чакам , но никой няма желание напоследак да се занимава с натални карти майче :?
че тоя форум става все повече чат и все по-малко астрология май..
моля те отговори си сама, че на мен не ми достига знание по тоя въпрос
да бе ...вярно
само дето още никой с никой не се е изпокарал ..
да бе ...вярно само дето още никой с никой не се е изпокарал ..