Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858296 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4540 -: Февруари 22, 2012, 11:07:58 am »
Ретроградният Марс в Дева сигурно също си казва думата.

И както казва Грейс, опозицията по оста Риби/Дева се е включила, сега имаме и новолуние тук с съвпад с Нептун - кой знае какви шашми ще излязат още (или ще се потулят) по въпроса с лекарствата...

Ма не съм мунданен астролог, просто разсъждавам. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4541 -: Февруари 22, 2012, 04:09:38 pm »
Айде моля ви чакам да ме ''разтълкувате'' :) , виждате че се старая да пиша както трябва,а то нали ви казах, че по принцип аз си пиша правилно,но на кирилица на компютър пиша от както се регистрирах в този форум,за което ви благодаря :) - смисъл че ме накарахте да свикна да пиша на български език на компютър :)

« Отговор #4542 -: Февруари 22, 2012, 04:50:13 pm »
Ето пак пускам натала... -

« Отговор #4543 -: Февруари 22, 2012, 04:52:48 pm »
Моля всеки да пише,което мисли че е важно да се каже за тази карта(натална),знаете че ще го оценя :) - Мисля че няма смисъл да повтарям, че съм ви благодарен за много неща откакто съм тук :)

« Отговор #4544 -: Февруари 22, 2012, 05:45:20 pm »
Ти кажи, amore, нещо, няма ли? Гледам транзитен Сатурн в 5-тия ти дом е бил стационарен върху управителя на 7-мия ти дом Юпитер, а транзитен Нептун след смяната на знака наскоро е в тригон с натална Венера. Транзитен Юпитер опозира Меркурий - натален У1 и У5.

« Отговор #4545 -: Февруари 22, 2012, 05:51:56 pm »
Ами ако amore - трябва да го разбирам като любов може да се каже че има кандидатки,но нещо не ми допадат напълно :)

« Отговор #4546 -: Февруари 22, 2012, 05:55:18 pm »
Освен това трябва да ти кажа,че от това,което написа нищо не разбирам :) - тригони,Юпитер влиза някъде друга планета излиза от някъде ...И освен това щом като някоя планета като влезе в някакъв тригон или нещо друго трябва да има любов,то кво правим като излезе от този ''тригон''- любовта свършва ли ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4547 -: Февруари 22, 2012, 05:57:19 pm »
Skorpio, гледам, че сте дечко още, но като как са емоционалните отношения и "разговорите" около тях? :blink: Ако Ви интересува професионална реализация- медицина.

« Отговор #4548 -: Февруари 22, 2012, 06:15:38 pm »
Много се радвам,че ми каза че трябва да се занимавам с медицина,защото натам съм се насочил :).А от другата част на изречение не разбрах много неща смисъл в крайна сметка кво искаш да кажеш ? Кажи го по простичко ако може :П

*

Uran

• 6041
« Отговор #4549 -: Февруари 22, 2012, 06:22:17 pm »
Как разговаряш с дамите на сърцето си? ;) :blink:

« Отговор #4550 -: Февруари 22, 2012, 06:48:29 pm »
Ами арогантно според мен и без проява на никакво разбиране,т.е. знам си своето и мисля че го правя , защото искам да се помъчат с мен.А погледнато от другата страна ако аз харесвам момичето - много си я слушкам имам предвид,докато я сваля :) НО не умея да свалям момичета много съм си директен ... и то точно затова си мисля че не се получват нещатата.Аз съм на принципа - аз харесвам и ако и тя ме харесва - тръгваме (раз-раз) :)

« Отговор #4551 -: Февруари 22, 2012, 06:50:52 pm »
Разбира се това харесване става с времето- смисъл тя ме познава много добре и аз нея също и в един момент аз искам да и кажа каквото мисля за нея и си го казвам директно- ако не иска...може да се въртя кратко време около нея,но тъй като бързо ми писва казвам - чао...

« Отговор #4552 -: Февруари 22, 2012, 06:53:53 pm »
И като си имате предвид,че аз съм скорпион...според мен страстна зодия,но тъй като разбрах някой неща за акцендента си,който е в Близнаци - следователно съм малко вятърничев,доколкото знам от инфото което съм чел и така бързо ми минава страстта,но разбира се има си изключения :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #4553 -: Февруари 22, 2012, 06:55:35 pm »
Ами арогантно според мен и без проява на никакво разбиране,т.е. знам си своето и мисля че го правя , защото искам да се помъчат с мен.А погледнато от другата страна ако аз харесвам момичето - много си я слушкам имам предвид,докато я сваля :) НО не умея да свалям момичета много съм си директен ... и то точно затова си мисля че не се получват нещатата.Аз съм на принципа - аз харесвам и ако и тя ме харесва - тръгваме (раз-раз) :)
Ами те тези мъчения са по приятен начин обсебващи в началото. След това следва едно плато, в което се опияняваме от скорпонските страсти, след което някой се окопитва (ако може)  и си плюе на петите без да се обръща назад;D Тази скорпионщина ми е ясна.
Изкушавате ли се да бъдете вулгарен?

« Отговор #4554 -: Февруари 22, 2012, 06:56:31 pm »
Очкавам и други мнения и критики разбра се , то с тях майче става по-интересно ( с критиките имам предвид) :)

« Отговор #4555 -: Февруари 22, 2012, 06:58:01 pm »
Ами не ... определено не ,ако не се познаваме добре с ''мадамата'' и ако и тя не дава поводи или желание за това :)

« Отговор #4556 -: Февруари 22, 2012, 06:59:51 pm »
Аа какво исакте да кажите, че след обсебващата страст нежният пол бяга от нас ?

« Отговор #4557 -: Февруари 22, 2012, 07:03:16 pm »
А за това дали имам самия аз желание за вулгарност,сега аз това го разбирам като типичен скорпион,че става дума за вулгарност в леглото...За това ли става дума,ако е за садо-мазохизъм определено си имам неприлични фантазии :),но пак казвам майче много си зависи от дамата.Между другото съм чел,че водолеят ни превъзхожда...(нас скорпионите)

*

Uran

• 6041
« Отговор #4558 -: Февруари 22, 2012, 07:06:15 pm »
Аа какво исакте да кажите, че след обсебващата страст нежният пол бяга от нас ?
Дори страстта може да писне. :blink:
Вългарност и в думи, и в действия. Избягвайте ги докато не сте свикнал и не са станали необходимост.

« Отговор #4559 -: Февруари 22, 2012, 07:09:18 pm »
Нали ви казах то зависи от дамата и става дума за ... СЕКС , а думи и действия в обществото - категорично не :)