Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858682 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4680 -: Юни 20, 2012, 12:56:45 pm »
Тя си има по натал Плутон в 7 дом - писан и е брак, и то с обсебваща личност, и везните са засегнати, но Сатурн е в 5 дом в Рак. Ще ти ограничават емоционалните излияния и душената свобода, ще те формират и това е нейната мисия. И тя ще е винаги "the winner" в тази игра, защото на подсъзнателно ниво, и ти го искаш.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4681 -: Юни 20, 2012, 12:57:45 pm »
Здравейте, можете ли да ми помогнете с разчитането на наталната ми карта?
Имам проблеми с дъщеря ми който рефлектират върху отношенията с баща й.
Да очаквам ли подобрения? Виждате ли някакви промени в семейно отношение?
Благодаря ви предварително!

hahah е това е ЛАФЪТ на деня - детето, кръв и плът на двамата да е проблем!

НЕма такива МАЙКИ.  ;) Иска ми се да видя нейната карта, за да преценя, връзката между родителите ОБЕКТИВНО.

Анабел,
Умозаключението ти наподобява на 7г. хлапак...
Идея си нямаш колко често се създава напрежение м/у родителите по повод възпитанието на децата...Разбира се , че повода може да бъде далеч над очевадното..,но не винаги.
Много ми е смешно, когато жени или момичета, които не са били майки се изказват с подобно елементарна , дори цинична категоричност....

И да в картата има напрежение..и аз като Лили смятам , че след ингреса на Марс нещата ще ескалират../особено 10*/...,но след това всичко ще си дойде на мястото....

МАРАЯ - децата са решения на родителите, нали. Вторични са, и е ясно, че се случват конфликти, но ДЕЦАТА не са виновни. НИКОГА.

« Отговор #4682 -: Юни 20, 2012, 01:09:40 pm »
Благодаря ви, момичета! Ето я и картата на дъщеря ми.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4683 -: Юни 20, 2012, 01:11:23 pm »
Здравейте, можете ли да ми помогнете с разчитането на наталната ми карта?
Имам проблеми с дъщеря ми който рефлектират върху отношенията с баща й.
Да очаквам ли подобрения? Виждате ли някакви промени в семейно отношение?
Благодаря ви предварително!

hahah е това е ЛАФЪТ на деня - детето, кръв и плът на двамата да е проблем!

НЕма такива МАЙКИ.  ;) Иска ми се да видя нейната карта, за да преценя, връзката между родителите ОБЕКТИВНО.

Анабел,
Умозаключението ти наподобява на 7г. хлапак...
Идея си нямаш колко често се създава напрежение м/у родителите по повод възпитанието на децата...Разбира се , че повода може да бъде далеч над очевадното..,но не винаги.
Много ми е смешно, когато жени или момичета, които не са били майки се изказват с подобно елементарна , дори цинична категоричност....

И да в картата има напрежение..и аз като Лили смятам , че след ингреса на Марс нещата ще ескалират../особено 10*/...,но след това всичко ще си дойде на мястото....

МАРАЯ - децата са решения на родителите, нали. Вторични са, и е ясно, че се случват конфликти, но ДЕЦАТА не са виновни. НИКОГА.

Някъде да съм употребила думата ВИНА? НЕ- нали...Говоря за напрежение...Както и потребителката задала въпроса...

Ей ..,много често се преекспонират нещата...

и КАКТО НАНЕ ВУТЕ е казал...Чудна работа е това англисиО...- пише се мечка, чете се вук...така май и с българския се случва....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4684 -: Юни 20, 2012, 01:25:24 pm »
Марайче дай по картата, на детето, че е интересна, аз сега нямам време, и да го разнищваме по Скорпионски проблема.
После ще включиш Стрелеца и ще кажеш някоя истинска мъдрост, за успокоение на душите.  ;)

« Отговор #4685 -: Юни 20, 2012, 01:28:02 pm »
Голями сладуранки сте тук  :blink:!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4686 -: Юни 20, 2012, 01:43:06 pm »
Марайче дай по картата, на детето, че е интересна, аз сега нямам време, и да го разнищваме по Скорпионски проблема.
После ще включиш Стрелеца и ще кажеш някоя истинска мъдрост, за успокоение на душите.  ;)

А може ли да не ме учиш и да не ми казваш какво да правя? :-\ :rolleyes: :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4687 -: Юни 20, 2012, 01:49:13 pm »
Zaks4o, ако гледаме трензитите към твоята карта, сега и в близко време при теб на дневен ред ще са промени в оношенията с партньора. И смея да твърдя, че промените ще са дълбоки.

Може би в момента (не претендирам да съм права) щерката ви е в ролята на катализатор. И в краткосрочен план наистина може да се каже, че напрежението в отношенията с детето е ескалирало - транзитният Марс е в опозиция с Луната в хороскопа ти, а тя управлява 5 дом - децата. Принципно ретро Сатурн в Рак в 5 дом изисква от нас повишено внимание/грижа към децата, особено ако имаме женска рожба.

Децата са като барометърчета - често се случва да усещат скритото напрежение в отношенията между родителите и да реагират остро, конфликтно. И тъй като повечето рутинни грижи се падат на майката, вкл. и по отглеждането на децата, нерядко агресията се насочва към нея, не толкова към бащата. Наблюдавам такива реакции при малките деца, които растат в "несполучливи" семейства - след конфликт между майката и бащата (дори когато бащата го инициира) детето отива при майката и започва да се държи агресивно с нея.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4688 -: Юни 20, 2012, 02:08:55 pm »
Проблеми с партньора ще има, детето може да е повод, но не е причина. Възможна промяна и в социалния статус (работата), ще разбереш кои са ти истински приятели сега, ще си направиш и преоценка на собствените духовни и не само ценности

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4689 -: Юни 20, 2012, 02:17:11 pm »
Проблеми с партньора ще има, детето може да е повод, но не е причина. Възможна промяна и в социалния статус (работата), ще разбереш кои са ти истински приятели сега, ще си направиш и преоценка на собствените духовни и не само ценности

.......... ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4690 -: Юни 20, 2012, 02:18:12 pm »

А може ли да не ме учиш и да не ми казваш какво да правя? :-\ :rolleyes: :mellow:

тебе може ли някой на нещо да те учи... нещо си се объркала... нямам такива намерения, грам.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #4691 -: Юни 20, 2012, 02:24:25 pm »
Дъщерята-изключително чувствителна натура, седи-мълчи, пък като започне с настроенията...никой може да не разбере какво иска, че и тя самата
Уран в момента е в куинкос с венерата, тр слв скоро е направил квадрат , емоционално хич не е стабилна
Но...наистина може без да иска да отразява вашите проблеми

А...има ли намесено друго лице от женски пол в семейните ви отношения-баба, леля, сестра...?

« Отговор #4692 -: Юни 20, 2012, 02:26:41 pm »
 Не, няма. Поне от изброените. А за други незнам.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4693 -: Юни 20, 2012, 02:29:47 pm »
Не, няма. Поне от изброените. А за други незнам.

Това беше за моя информация, не искам да кажа, че има, мерси

« Отговор #4694 -: Юни 20, 2012, 02:33:52 pm »
В "синастрия" съм постнала "общата" ни карта .

*

Papy

• 4343
« Отговор #4695 -: Юни 20, 2012, 02:36:23 pm »
Кажи до тук как се движим

« Отговор #4696 -: Юни 20, 2012, 02:37:21 pm »
Много добре  :blink:! Благодаря за отделеното време!

« Отговор #4697 -: Юни 20, 2012, 03:13:57 pm »
Здравейте, можете ли да погледнете в картата ми дали скоро ще си намеря нова работа и дали ще ми се поправи финансовото положение? :'(

*

Grace

• 2257
« Отговор #4698 -: Юни 20, 2012, 04:56:08 pm »
от септември нататък шансовете са по-добри.

« Отговор #4699 -: Юни 20, 2012, 05:27:02 pm »
О,наистина ли,Grace ,а индикации за смяна на дома има ли?