Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859929 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4700 -: Юни 20, 2012, 05:34:22 pm »
О,наистина ли,Grace ,а индикации за смяна на дома има ли?

А..ти сравнително скоро не си ли сменяла мястото, където живееш?

« Отговор #4701 -: Юни 20, 2012, 05:39:05 pm »
Не, от 10 г. не съм си сменяла дома, но сега главно по финансови причини обмисляме да си продадем къщата. Може ли транзитен Уран в 4 дом да е индикация за тази промяна?

*

Papy

• 4343
« Отговор #4702 -: Юни 20, 2012, 05:51:26 pm »
Не, от 10 г. не съм си сменяла дома, но сега главно по финансови причини обмисляме да си продадем къщата. Може ли транзитен Уран в 4 дом да е индикация за тази промяна?

Ами да-аз 1-во това си помислих, но обикн действа най-силно покрай куспидата, но не съм глефала аспекти

« Отговор #4703 -: Юни 20, 2012, 06:13:54 pm »

Ами да-аз 1-во това си помислих, но обикн действа най-силно покрай куспидата, но не съм глефала аспекти
Според мъжа ми смяна на дома можело да значи и развод, и ако много съм държала съм щяла да го получа. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #4704 -: Юни 20, 2012, 06:43:20 pm »

Според мъжа ми смяна на дома можело да значи и развод, и ако много съм държала съм щяла да го получа. ;D

;D кажи му, че имаш близнаци на десц, и ако случайно се разведеш-2-я брак в кърпа ти е вързан

П.п. С уран на иц може да ти е изнервеничко вкъщи

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4705 -: Юни 20, 2012, 06:51:26 pm »
Ако мъжът е астролог, ще е така  ;D - ще си кръстосвате вкъщи астрологичните доводи и аргументи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4706 -: Юни 20, 2012, 07:02:13 pm »
Не, не е астролог, :P но е скорпион,с асцендент скорпион и ако не ме захапе поне 1 път на ден не може да живее. ;D Но, вярно, в последно време е доста изнервено вкъщи, можете ли да кажете докога ще продължи този труден период?

*

Papy

• 4343
« Отговор #4707 -: Юни 20, 2012, 07:08:50 pm »
Най-лесно се вижда с програма-надявам се другите да помогнат, но като ти гледам картата-въоръжи се с търпение

*

Grace

• 2257
« Отговор #4708 -: Юни 20, 2012, 07:47:57 pm »
О,наистина ли,Grace ,а индикации за смяна на дома има ли?

ами възможно е, с този Уран в 4-и дом. Като дойде Сатурн върху Луната, ще задейства финансови и семейни въпроси; Юпитер в 7-и ще действа активно и в зависимост от положението в партнъорството към момента може да бъде с положителен или отрицателен ефект. бюрократични или данъчни въпроси могат да се активират също; зависи и прогресиите ти какви са .

« Отговор #4709 -: Юни 24, 2012, 11:42:47 am »
Здравейте,
Какво може да се каже за любовния живот на мъж с такава натална карта? Часът на раждане не е точен, условно е взет 12ч. на обяд.
Благодаря!

« Отговор #4710 -: Юни 24, 2012, 12:17:33 pm »
Романтик, който прикрива ранимата си същност под маската на безразличието. Страхува се да се привърже и покаже чувствата си, затова често сменя обекта, преди да се е издал. А и е сърбал от попарата на разочарованието.
С неговото мутабелно тау Венера/Сатурн/Нептун превключва между тотална изолация и преяждане с любов.
В отношенията с нежния пол е по-скоро галантен, не си пада мачо. Ако Луната е във Везни, може да сваля звезди от небето, обещавайки вярност и домашен уют. Мисля, че го привличат жени с въздушен акцент - неуловими, загадъчни, нежни, интелигентни, умеещи да поддържат разговор на всяка тема, но непретендиращи непременно за обвързване.

Картата е за 12 часа наобяд. Значи Луната е гарантирано във Везни, така ли? Всъщност - не. Проверих. Ако е роден преди 00:53, Луната е в Дева.
Ако е в съвпад с Марс, физическото общуване може да е на първа линия за него. Освен това към въздушните черти на обектите му ще добавя и щипчица огън. Харесва независими жени, способни на силна страст. Тъй и тъй този съвпад го има, орбисът може да е по-тесен или по-широк.
« Последна редакция: Юни 24, 2012, 12:31:23 pm от Mirabella »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4711 -: Юни 24, 2012, 12:19:25 pm »
обича властни жени - Луна съвпад с Плутон.  ;)

Венера с този тригон с Плутон - дълбочина, дълбочина, но и ще очаква партньорката му да му осигурява такива емоции (които може да си набави само в изкуството, и то от много хора, сам човек толкова енергия не може да генерира), и ако е опитал такива преживявания вече, не очаквай да иска конвенционалия брачен живот, НЕма да му стига. Може да си ги набавя тези преживявания в работата... най-добрия вариант.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4712 -: Юни 24, 2012, 12:43:08 pm »
Благодаря ви, момичета! Написаното напълно ме устройва  ;D , а и изглежда си подхождаме при това положение.   :blink: Всъщност по тази карта може ли да се каже дали му предстои някаква връзка скоро? 

« Отговор #4713 -: Юни 24, 2012, 12:54:40 pm »
Трудно. За връзка се търси "връзка" по транзити с оста 1/7 дом и техните управители. А без час на раждане не знаем кои са управителите.
Да пробваме като си придържаме към символичните управители. Лошото е, че в мъжка карта за отношения се гледа и Луната, пък и в нейния градус не сме сигурни. Възможно е транзитни Плутон и Уран да сключват точни (или по-широчки) напрегнати аспекти с Луната му - съответно квадратура и опозиция. В такъв случай, може да не му е леко в момента. Ако е обвързан, може да желае да избяга и да започне нещо ново, да не усеща желание да се привързва. Със сигурност транзитни Уран и Плутон "предизвикват" Марса му. Както ми изглежда кротък по природа, покрай напрегнатите транзити върху Марса му може да извърши неща, които не са му присъщи. За всеки случай, да се пази от инциденти и да не предизвиква агресивни хора.

Извинявай, ако греша, но без час на раждане, грешките са гарантирани. ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4714 -: Юни 24, 2012, 01:10:07 pm »
Мирабела е права, без точен час трудно, но ако все пак Луната му е във Везни - Уран в момента е в Овен, и би трябвало е да склонен към експерименти.  ;) Обаче това можеш лесно да си го провериш и ти на живо, няма какво да губиш - той добре се справя и със словесния флирт.... :)

« Отговор #4715 -: Юни 24, 2012, 02:27:18 pm »
Хихи... благодаря ви, момичета! Знам, че без час на раждане искам невъзможни неща.. за пореден път.  :blink:
Обаче ми дойде идея да пробваме обратния вариант - с моята карта, тук всичко е точно. Предстои ли ми някакво обвързване скоро? Едно страо гадже ме преследва, обаче аз нещо се поувлякох по новата "звезда". Не мисля, че има серизона връзка, с нищо не го показва. Не казвам, че си се представям омъжена за него, но някак не ми се иска да приема, че няма да имаме връзка, било то и кратка. Не мога да се позная  :blink: , но и той е виновен, не ми позволява да се дистанцирам и да си пазя сърцето, грижовен е към настроенията ми, както и да не се отплесна в друга посока. В същото време е и предпазлив  :-\ , рачешки номера.. и преди години си имах разправии с един Рак. Нещо много ме привличат. 

« Отговор #4716 -: Юни 24, 2012, 06:19:48 pm »
Луните ви са в един и същи елемент (най-вероятно), Слънцата ви са в опозиция - има хляб в синастрията ви. Може да се карате и да си мерите еготата, но в крайна сметка имате общ език - този на емоциите, така че сдобряванията няма да закъсняват.
За обвързване. Ако евентуално напрегнатите аспекти на тр. Уран в 1-вия ти дом и Плутон в 10-тия ти дом с Юпитер/Сатурн сработят като лична връзка. На мен ми изглежда повече като търсене на контактни в професионалната сфера.

« Отговор #4717 -: Юни 24, 2012, 06:54:19 pm »
Луните ви са в един и същи елемент (най-вероятно), Слънцата ви са в опозиция - има хляб в синастрията ви. Може да се карате и да си мерите еготата, но в крайна сметка имате общ език - този на емоциите, така че сдобряванията няма да закъсняват.
За обвързване. Ако евентуално напрегнатите аспекти на тр. Уран в 1-вия ти дом и Плутон в 10-тия ти дом с Юпитер/Сатурн сработят като лична връзка. На мен ми изглежда повече като търсене на контактни в професионалната сфера.

Благодаря ти, Мирабела, страхотна си. Наистина си мерим еготата. Вчера преливаше от внимание, днес ми прави сценки, направо беше заядлив. Причина не виждам. Свикнал е жените да му се свалят, да го канят къде ли не, но пък аз не съм от тези. Няколко пъти прави намеци, че очаква това или онова, но аз също имам право да очаквам той да е инициативен, за да се случват нещата. На този етап наистина се виждаме регламентирано, не точно професионално, но не и приятелски. Започвам да се изнервям, че няма напредък и не се държа особено мило с него. Ако мълча, пита защо мълча. Ако говоря, коментира, че философствам. Няма угодия. Сигурно пак ще замисля някой хорарен въпрос, че нещо не съм спокойна с този човек.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4718 -: Юни 24, 2012, 07:06:07 pm »

Благодаря ти, Мирабела, страхотна си. Наистина си мерим еготата. Вчера преливаше от внимание, днес ми прави сценки, направо беше заядлив. Причина не виждам. Свикнал е жените да му се свалят, да го канят къде ли не, но пък аз не съм от тези. Няколко пъти прави намеци, че очаква това или онова, но аз също имам право да очаквам той да е инициативен, за да се случват нещата. На този етап наистина се виждаме регламентирано, не точно професионално, но не и приятелски. Започвам да се изнервям, че няма напредък и не се държа особено мило с него. Ако мълча, пита защо мълча. Ако говоря, коментира, че философствам. Няма угодия. Сигурно пак ще замисля някой хорарен въпрос, че нещо не съм спокойна с този човек.

Венера е ретро. спокойно. 

« Отговор #4719 -: Юни 24, 2012, 07:54:25 pm »
Венера е ретро. спокойно.

Aнабелл, казваш, че няма напредък, защото Венера е ретро ли? Ако ще трябва и ретроградната сянка да изчакам, направо ще ми измрат нервните клетки...

То сигурно заради тази ретро Венера старото гадже се е присетил за мен, макар че с поведението си само ми припомня защо всъщност не съм с него. Т.е. хич не ми е до него.