Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860177 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4860 -: Август 21, 2012, 03:59:34 pm »
Здравейте! Преди половин година, разкъсвана от голяма драма около предишната ми връзка, се допитах до една астроложка и по нейни прогнози началото на това лято трябваше да срещна друг, по който да хлътна, което тогава ми звучеше доста абсурдно, дори налудничаво, имайки предвид колко бях влюбена и колко трудно се влюбвам. Обаче тя се оказа права. Освен това каза, че август месец ми предстои обвързване, макар че не можеше да ми каже с кого - с тогавашната любов или с този, когото се предполагаше да срещна. Сега големият въпрос е дали ще се окаже права и в тази прогноза. Аз си чакам новата любов да се активизира, че в момента го караме като родопска песен - протяжно, протяжно.... Бившият ме търси, но освен огорчение, друго към него не чувствам. По наталната ми карта някой може ли да види обвързване за мен в рамките на месец-два? От хорарите наистина чакам положително развитие, но ми е интересно дали и по натална карта излиза същото. Предварително благодаря за всяко включване!   

« Отговор #4861 -: Август 21, 2012, 05:29:01 pm »
Как ще ти излиза в наталната ? Пусни транзити !

« Отговор #4862 -: Август 21, 2012, 08:30:22 pm »
Как ще ти излиза в наталната ? Пусни транзити !

Благодаря ти за жокера! А така вече ще стане ли?  :blink:

« Отговор #4863 -: Август 22, 2012, 02:45:39 pm »
здравейте,дано съм уцелила темата.По молба на притежателят на тази натална карта я пускам за преглед,ако може,приложила съм и транзити.Това е картата на брат ми,който има конкретен въпрос-вижда ли се раздяла с настоящата му партньорка,с която имат съжителство вече 7 години.Той я обича,но тя не иска да остане с него,върна му годежният пръстен,и съжителстват заедно по неволя,докато тя си търси работа.Ситуацията е много комплицирана и не искам да досаждам с подробности,само  да постна картата с малко разяснения.Извинявам се ако съм объркала темата,и се надявам ако е така да ме насочите в провилната такава.Благодаря

« Отговор #4864 -: Август 22, 2012, 05:28:03 pm »
След като му е върнала пръстена, изглежда, че е взела решение. Кога е станало това? Преди около 1-2 месеца? Или проблемите са започнали още преди година при обрата на нодалната ос и квадрата на транзитен Сатурн със Слънце?

Това, което забелязвам на прима виста, е транзитен Нептун в 7-ми дом в квадрат с У5 Юпитер и У7 Уран, което е възможно да внася неяснота и нестабилност по отношение на любовните връзки.
Но пък защо сатурновият възврат да му донесе "разбито сърце"? Не виждам причина. Сатурн в неговага карта е силно поставен (екзалтиран по знак) и в секстил с Венера.
Транзитни Уран и Плутон в напрегнати аспекти с Марса му. Не му е леко, има нужда от одушник за гнева си, предполагам. Конфликти с партньорката ли е имало? Караници, разногласия? Питам, защото Уран е У7. Разбира се, че можеш да не ми отговаряш.
Уран (и Плутон) наближава точния аспект със Слънцето и Меркурия му, след година-две (не съм изчислявала). Може би води до още напрежение във взаимоотношенията.

« Отговор #4865 -: Август 22, 2012, 07:28:48 pm »
благодаря Мирабела,проблемите им са от преди година,точно както писа....Това което знам от него ,че тя с е самоизолирала от общи приятели ,познати и от него самия,умишлено е разредила контактите и с нашето семйство...и са започнали караниците......брат ми,смята ,че тя е влюбна в друг и чака някого,което не е за изключване,факт е че той много страда по нея,особено в създалата се ситуация..при скандалите,се палхеха като кибрит,един друг,но вече са стигнали до фаза в която не се карат-според мен това е безразличие и е необратимо-всяка негова фраза тя подминава с мълчание.Изобщо като цяло са много различни-той е практичен и концетриран върху кариера и дом-тя обича да пътува,да рисува,по душа е скитник.Мислехме,че с времето ще отмине ,но не било

« Отговор #4866 -: Август 22, 2012, 11:16:51 pm »
Здравейте!Бихте ли погледнали и моята натална карта.Интересува ме дали имам някакви шансове за започване на сериозна връзка и каква професия е подходяща за мен?

Благодаря предварително.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 11:23:28 pm от desitotototo »

« Отговор #4867 -: Август 23, 2012, 07:29:37 am »

Но пък защо сатурновият възврат да му донесе "разбито сърце"? Не виждам причина. Сатурн в неговага карта е силно поставен (екзалтиран по знак) и в секстил с Венера.
Транзитни Уран и Плутон в напрегнати аспекти с Марса му. Не му е леко, има нужда от одушник за гнева си, предполагам. Конфликти с партньорката ли е имало? Караници, разногласия? Питам, защото Уран е У7. Разбира се, че можеш да не ми отговаряш.
Уран (и Плутон) наближава точния аспект със Слънцето и Меркурия му, след година-две (не съм изчислявала). Може би води до още напрежение във взаимоотношенията.

но Сатурн се води съ У7,по натал е съвпад с Плутон У4-края,а пък Венера е в секстил Сатурн,но каре към Уран У7,Юпитер У5
тр.Юпитер У5/любов/ съвпад с Луната У12,тайна връзка, и опозе на Уран У7 в 5 ,ясно показва,че луната е с нова връзка,влюбена и щастлива,но не със сегашният си партньор Уран У7
тр.СЛВ върху Юпитер У5 , скоро и той ще срещне нов човек
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4868 -: Август 23, 2012, 07:55:35 am »
Прави си, Стреличка. Благодаря ти!
Мислех си, че повторението на секстила Венера/Сатурн от транзитния Сатурн може да доведе до укрепване на любовни чувства. Но нали казват, че Сатурн гради върху нещо съществуващо. А ако вече няма чувства, транзитът на Сатурн може да означава тъкмо край на връзката, приключване на нещо, което не изглежда да има повече възможности за развитие (ако става дума за такаво нещо).

*

Papy

• 4343
« Отговор #4869 -: Август 23, 2012, 08:23:14 am »
На мен пък ми се стори интересно тълкуването за у12 съвпад с у5

« Отговор #4870 -: Август 23, 2012, 12:24:38 pm »
Здравейте! Дали някой може да види предстояща скоро връзка по тази карта? Благодаря предварително за всеки коментар!

*

norra

• 31
« Отговор #4871 -: Август 28, 2012, 06:10:37 pm »
Здравейте. Бихте ли погледнали наталната карта на сина ми. Роден е на 26.07.2007г., 11.23ч., гр.София. Предварително  благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4872 -: Септември 04, 2012, 11:59:21 pm »
Прехвърлям въпроса тук, надявам се някой да се включи с коментар. :)

:blink:Здравейте момичета,страхотни сте всички,възхищавам се на знанията Ви.
Аз съм нова тук във форума и имам нужда от помощта Ви.Имам съвсем бегли познания по астрология/основни/,които обаче не са достатъчни ,за да си отговоря на много въпроси...а тепърва ще се усъвършенствам.Та - бихте ли ми казали-какво предстои в любовния ми живот.../какво показва хороскопа ми/-понеже няма мъж до мен от 3-4 години...Доста дълъг период -нетипичен за мен ,но факт...
Ще съм Ви БЛАГОДАРНА,ако ми помогнете.
Поздрави. :blink:

Цитат
Данни:ВЕНИ
Родена:гр.Бургас-21.03.1978г/20часа и 20минути/

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4873 -: Септември 05, 2012, 05:29:03 am »
Поствам картите по въпроса на venera1978.(транзити и прогресии)

« Отговор #4874 -: Септември 05, 2012, 06:28:03 am »
Прехвърлям въпроса тук, надявам се някой да се включи с коментар. :)

:blink:Здравейте момичета,страхотни сте всички,възхищавам се на знанията Ви.
Аз съм нова тук във форума и имам нужда от помощта Ви.Имам съвсем бегли познания по астрология/основни/,които обаче не са достатъчни ,за да си отговоря на много въпроси...а тепърва ще се усъвършенствам.Та - бихте ли ми казали-какво предстои в любовния ми живот.../какво показва хороскопа ми/-понеже няма мъж до мен от 3-4 години...Доста дълъг период -нетипичен за мен ,но факт...
Ще съм Ви БЛАГОДАРНА,ако ми помогнете.
Поздрави. :blink:

Цитат
Данни:ВЕНИ
Родена:гр.Бургас-21.03.1978г/20часа и 20минути/
чудя се кой да обвиня за тази суша от към партньори , тр.Сатурн първо ,че доста време беше ретро и стацио в този градус 24, ,точно на Асц.,засягайки оста на взаимоотношенията,  и в точно каре към У7 /партньорства/ Марс на МС, но изброените предпоставки са съотносими за по-къс период,
виж тр.на Сатурн през 12 дом, и през Плуто там, който е период на изолация,или самоизолация, като прибавим може и да го докораме до толкова години
тр.Уран през Слънцето е отминал в 5, любов ,влюбване не донесе ли, лято 2010 и пролетта на 2011,тогава и карето на Плутон е било действащо , на разходящ асп.
сега Венера У1 ще е в съвпад У7 Марс, няма ли обект на желания на хоризонта  :rolleyes:
то в държавата мъже не останаха,кат гледам как си пилят ноктите и скубят вежди,пък ти искаш мъж до тебе/ дано носиш на майтап ;)/
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4875 -: Септември 06, 2012, 12:54:07 pm »
Аз имам едно типично за лаик питане :) Това, че планетките ми от наталната карта са се скучили така да се каже в горния ляв ъгъл на картата,  какво значение има..? На кое да обърна по-голямо значение: на домовете или на аспектите между планетите в рождената ми карта или на отношението между настоящото положение на планетите към тези от наталната карта??? Знам, че няма как да си спестя тонове информация по въпроса, но ми се иска да отсея най-важното във възможно най-кратко време! Плюс това искам един ден да мога да разбера на кои планети, аспекти и домове се дължат големите обрати в моя живот.. Знам, знам.. има мнооого да чета и препрочитам, докато успея един ден, но знам и че някога ще мога! Ще съм безкрайно благодарна на всеки един от вас, който дръзне да напише коментар! Поздрави!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4876 -: Септември 06, 2012, 12:58:39 pm »
Това, че планетките ми от наталната карта са се скучили така да се каже в горния ляв ъгъл на картата,  какво значение има..?

Да не направиш политическа кариера някой ден?  :P

С нещо ще допринесеш за социума, може и професионалната ти реализация да е свързана с по-мащабен тип дейност.

Но това е на прима виста, гледах само няколко секунди твоята карта.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4877 -: Септември 06, 2012, 01:02:29 pm »
Обърни внимание на всичко. :blink: (планетите в знаците и домовете,управителите,аспектите и т.н.)Ето един линк,който може да ти е полезен:

http://pims.ucoz.net/publ/natalna/13

« Отговор #4878 -: Септември 06, 2012, 01:18:51 pm »
Много благодаря, МуунЛайт!

« Отговор #4879 -: Септември 06, 2012, 01:24:58 pm »
Обратите в партньорствата ти ли ги предизвикваш?