Анабел, мноого ти благодаря за мнението!!! :blink: :blink: :blink: :blink: Съжалявам, че досега не намерих време да ти върна коментар.
За усещанията на чуждата енергия мога да потвърдя на 100%. Никой с нищо не ме изненадва, знам кой какви намерения и мотиви има за някакво действие. Също знам и кой какво ми мисли и имам усещания какво вероятно е склонен да направи и как да се предпазя от събитията, усещам го интуитивно всичко това и добивам чувство на сгурност. :blink: Сънищата ги имам много и често са много брутални и агресивни (Марс У на 12ти дом в квадратура с Нептун), но още не съм забелязал да имат някакъв предсказателен характер. Но иначе сънищата ми са много, но често ми изглеждат безсмислени и шантави. Даже сънувах, че водим виртуален разговор във форума .....
.
А за професията наистина чувствам, че искам да се развивам цял живот, а не да тъпча на едно ниво. Но професията на медика е мноого отговорна и си мисля, че не е за разсеян човек като мен
.... Иначе сега уча икономика и си мисля, че няма по- скучно нещо на света от това... Наистина нямам си на идея какво да уча след 12ти клас, но поне имам още време за размишления. :blink: :blink: :blink: Но Урана не се ли води в съвпад с МЦ и няма ли да повлияе за кариерата? Като че ли ме привлича такъв вид професия - нещо с математика и изчисления. Изобщо много обичам да правя някакви сметки -предполагам това идва от Луната ми в дева
.
Всичко хубаво ти желая!!! :blink: :blink:
няма проблем AzaZaeL - самата аз чак днес успях да влезна във форума...

.
С този силен 12 дом, бих те посъветвала повече да си следиш сънищата и символите в тях. Може пък да откриеш някаква зависимост и връзка с реалния живот. При мен има и не отхвърлям с лека ръка сън, който ме е развълнувал. Понякога след 3-4 години сънят се оказва "верен", в повечето случаи до 2-3 месеца се случват в "реалността" нещата.
Изключително интуитивен си, така, че каквато и професия да избереш ще се справиш. Луна в Дева съм забелязала, че имат много от хората с професии изискващи ритмична, всекидневна работа (скулптори работещи с мрамор, художници графици). Девата става за счетоводство със сигурност, повечето операции, които описваш днес се извършват от изчислителни машини

. Ако това ти харесва наистина - има специалности от икономическото направление, които биха ти допаднали, просто разпитай някой, който е в тази сфера.