Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856287 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5020 -: Октомври 22, 2012, 10:23:50 pm »
Роден е на 05.01.1980г. в 11:42 (преди обед) в гр. София

тоя час '42 от къде е, от някой ректифициращ астролог ли?
заради съвпада на прогресивно, респективно дирекционно Слънце с Венера ли са задали програма-любов предстоящо (не че не нямат право, де), но пък е кофти, че е комплицирано, заради паралелната опозиция с Луната

*само да допълня Мирабела (ако картата е реална, все пак), че е възможно и друго крайно проявление - дистанция, поради твърде големи и в същото време противоречиви и несъвместими очаквания, за които и съвсем често притежателя им си няма никаква идея

*

Papy

• 4343
« Отговор #5021 -: Октомври 22, 2012, 10:28:41 pm »

Ако баща ти е в 10-ти, майка му ще е в седми-твои
И слагаш и венерата
ако е майка на мама - в 1-ви?

Да-такъв е принципът-и слагаш и марс
Имаше някъде един хубав списък-сега ще потърся

Уф-не ми вярвай на сметката днес
Някои смятат, че в женска карта бащата е в десети, майката в 4-ти
В мъжка-обратното. Други-че майката винаги е в 4-ти
От там идва разминаването
Ей тука един линк, не беше този, който търсих, но ще се ориентираш
http://vkox.com/производни-домове/
« Последна редакция: Октомври 22, 2012, 10:42:01 pm от Papy »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5022 -: Октомври 22, 2012, 10:44:53 pm »
Някои смятат, че в женска карта бащата е в десети, майката в 4-ти
В мъжка-обратното. Други-че майката винаги е в 4-ти

Да, има такова разминаване и затова понякога не излизат сметките.

Но те си имат и сигнификатори според дневно/нощно раждане, както и за съпруга/та.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5023 -: Октомври 22, 2012, 11:01:56 pm »
Как са според дневно/нощно?

За мъжка карта баба по бащина-седми и венера работи-проверено

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5024 -: Октомври 22, 2012, 11:04:20 pm »
Луна и Венера за майката, Слънце и Сатурн за бащата, но все ги бъркам - кое за дневно, кое за нощно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5025 -: Октомври 22, 2012, 11:06:29 pm »
мерси!)
ако гледам майката по 4-ти, на 19-ти транзитен Меркурий (У1) е направил съвпад с нат. Плутон (6д,У6), а баба ми я приемат по спешност в болницата.
//транзитен Плутон няма да успее да достигне нат. Меркурий (8д) преди ретроградието си.
ще продължа да го гледам в тази посока;

« Отговор #5026 -: Октомври 23, 2012, 05:49:43 pm »
По картата на приятеля на Константин. И аз това гледах първо - прогресивно Слънце в съвпад с натална Венера. Но с оглед на факта, че съвпадът е вече разходящ (с орбис близо +1 градус), попитах дали преди година (или две), когато аспектът е бил точен (съответно, сходящ), е имало значимо събитие в любовта. А пък към момента прогресивна Венера е в сходяща опозиция с натален Сатурн - именно това, което казва Аброуд за дистанцията. Такъв аспект може да донесе разочарование, липса на споделеност на чувствата, изолация.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5027 -: Октомври 23, 2012, 06:08:57 pm »
Според вас тази жена има ли финансови проблеми или просто е измамничка?

От няколко години работя за нея, все е в задлъжнялост, все не може да се разплаща.
Не съм виждала по-голяма алчност и стиснатост в съчетание с толкова мазно лицемерие.

Вече като видя Риби с акцентиран Водолей, си имам едно наум - това е поредният случай, който го потвърждава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5028 -: Октомври 23, 2012, 06:22:45 pm »
Ами с Марс и Меркурий каре Нептун не ми се вижда от най-честните. Сигурно умее да увърта, че и Слънцето и е в Риби. Но определено смятам, че е много харизматична личност. / по Венера/Нептун / :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5029 -: Октомври 23, 2012, 06:30:56 pm »
Много е чаровна и умее да омайва и предразполага хората, първото впечатление е преобладаващо позитивно, но понякога прекалява с мазнотиите. На пръв поглед изглежда много мила и човечна, лесно може да те заблуди, но когато я опознаеш, разбираш, че това е сметачна машина и мисли само за пари - как да печели без да плаща.

На мен ми е интересно дали наистина е толкова зле бизнесът й, както иска да го представи (за да оправдава постоянната си задлъжнялост), или е добре скалъпена лъжа, за да не плаща за предоставените й услуги.

Има и човек, проявяващ интерес към придобиване на такъв тип бизнес (в нейната сфера), та се чудя дали наистина е толкова закъсала и да вземем да й отправим такова предложение, или просто се прави на луда. Според мен бизнесът е сравнително печеливш, крие приходи и лъже, за да не плаща там, където може да мине номерът.

То и Меркурий в съвпад със Сатурн и каре с Нептун не е от най-честните  ;D, а в сатурнов знак дава и доста пресметлив ум. Но пък е калпав стратег, бива я обаче да се прави на тарикатка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5030 -: Октомври 23, 2012, 06:52:24 pm »
Не би трябвало да има проблеми в бизнеса. Тя няма планети в кардинални знаци. Просволутата криза на кардиналните би трябвало да я е подминала. Обаче сега започва кризата на фиксираните, така че ще има "мале-мале".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5031 -: Октомври 23, 2012, 06:58:53 pm »
Ами, че аз откакто я познавам, тя все е във финансова криза, когато става въпрос за плащания...
Представям си сега какво ще е, когато Сатурн й квадратира стелиума. Но ще й е от полза, де. Жалко само, че ще пострада първо персоналът и хората, на които е задлъжняла, още когато доста пари е лапала, а тая екзалтирала Венера в квадрат с Луна няма наяждане, вярвайте ми. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5032 -: Октомври 23, 2012, 08:04:36 pm »
Изобщо не смятам, че я чакат тежки времена, напротив. Сатурн, а догодина и Юпитер едновременно ще тригонират Слънце и Венера. При това от 1-и и 8/9- и дом. Доста силен период за нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5033 -: Октомври 23, 2012, 08:13:50 pm »
Значи ще я притискаме да си искаме парите до дупка. :)

И според мен не са дошли тежки времена за нея - изкара кризата, съкрати по-голямата част от персонала, намали и без това ниските заплати, платените отпуски ги води неплатени, прави шашми и данъчни измами...

Всички нейни оправдания са съшити с бели конци лъжи според мен, пък мен Риба трудно може да ме баламоса, прочетена книга са за мен повечето, особено тия с повече въздух. :))

Още им се чудя на бившите колеги как остават да работят при нея - реват, недоволстват, нямат мотивация, намразват работата си, но не желаят да потърсят друга алтернатива, всеки си пази мизерното работно място...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5034 -: Октомври 23, 2012, 09:27:11 pm »
При тая жена драйва за парички и "да имам" трябва да е много силен, дори и с цената другите да са прецакани
Единствено не съм съгласна, че квадрат марс нептун дава лъжи, за меркурий по-може

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5035 -: Октомври 23, 2012, 09:49:01 pm »
Единствено не съм съгласна, че квадрат марс нептун дава лъжи, за меркурий по-може

Според мен Меркурий/Сатурн в квадрат с Нептун го дава.

Сега установих, че по сидерал има съвпад Меркурий/Сатурн/Кету в Козирог, което дава страшно пресметлив ум. Иначе за пред хората се прави на много разсеяна и има вид на тъпа. Обясняваш й елементарни неща - гледа с празен поглед и не зацепва. Но така й сече пипето за пари и лесни печелби, просто не е истина!

За Меркурий в съвпад с Кету имам наблюдения, че освен че дава някои по-изявени способности, често дава и умение човек изкусно да лъже, да жонглира/манипулира с думи, да заблуждава хората, да представя елементарна лъжа за истина.

Тая смятам да я направя луда още утре.
Подозирам, че се е опитала два пъти да ми удържи един и същи данък, по няколко граждански договора. За всеки хонорар подписвах гр. д-р с удържане на авансов данък, днес към справката за дължимите пари получих съобщение, че са ми приспаднали данъка по всички предишни гр. договори.

Или Меркурий в ретро сянка си прави шеги, или тая наистина се е оляла да мами...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5036 -: Октомври 23, 2012, 11:09:43 pm »
Ето още един хубостник - Слънце в Риби в един знак с Юпитер и квадрат с Нептун. :)

За съжаление часът на раждане е неизвестен.

Пет висящи дела за измами още в края на 90те, заложни къщи, съмнителни бизнеси, мутрагенски истории...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5037 -: Октомври 23, 2012, 11:20:48 pm »
Може и да е така, но още не съм убедена
Един косвен роднина - стелиум в риби, меркурий във водолей, нептун във везни, асц стрелец-цял живот го мамят, включително и с доста големи суми-наистина големи

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5038 -: Октомври 23, 2012, 11:23:35 pm »
Един косвен роднина - стелиум в риби, меркурий във водолей

По-скоро за Риби със стелиум във Водолей имам впечатления, които по-горе споделих.

Стелиум в Риби познавам само един - от темата за вечните безработни, но там акцентът е Риби/Скорпион (преживява чрез скрита форма на проституция).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5039 -: Октомври 24, 2012, 09:05:12 am »
Един косвен роднина - стелиум в риби, меркурий във водолей

По-скоро за Риби със стелиум във Водолей имам впечатления, които по-горе споделих.

Стелиум в Риби познавам само един - от темата за вечните безработни, но там акцентът е Риби/Скорпион (преживява чрез скрита форма на проституция).

интересно ми е да видя тази карта - мъж или жена е ?