Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857450 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5160 -: Декември 12, 2012, 08:10:21 pm »
По западната карта на капитана на Изи.
Може пък двете хубави събития да се случат заедно или едно след друго. През есента на 2013 има (както и Изи е написала) транзитен Сатурн и СЛВ върху натален У6 Меркурий в секстил с У10 Сатурн, транзитен Юпитер в опозиция с МС. Друг вариант е да чакаме транзитен Плутон да премине за първи път през МС, някъде към ноември-декември 2014-та. Или пък октомври 2015-та, когато Плутон се завръща на МС, транзитен Юпитер е в съвпад с натален У10, а транзитен Сатурн в тригон с Юпитер. Не ми допада особено много формиращата се опозиция между транзитен Нептун на върха на 12-ти дом и Сатурн. Да, знам, че Нептун е управител на морета и океани, а 12-тият дом - на дългите пътувания (по вода). Може да са служебни ангажименти, свързани с далечни дестинации. Дано не е (вътрешна) неяснота относно професионалната реализация и лутане между различни варианти.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #5161 -: Декември 13, 2012, 09:07:05 pm »
може ли да ми е такава скапана картата?
какво бихте казали за върховете на домовете и телата в най-крайните и най-началните градуси на знаците? Ясно ми е че се усеща влиянието и на съседа но все ми се иска да разбера ...  :'(
просто колкото повече чета и ровя - това най-пасва на живота ми ... си мисля
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Константин

« Отговор #5162 -: Декември 13, 2012, 10:20:46 pm »
Какво й е на картата ти ? Има много потенциал в нея :) Не виждам поводи за роптаене, така че запретвай ръкави и започвай да се бориш за целите си :)

*

Константин

« Отговор #5163 -: Декември 13, 2012, 10:28:36 pm »
А с тоя набор 88/89 си млад/млада още :) Не виждам закъде си се разбързал/а толкова, че да правиш драми :)

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #5164 -: Декември 13, 2012, 10:31:05 pm »
потенциал - ОК ама тоя мързел и непостоянството  :unsure: и все някакви натрапчиви мисли ... много се обърквам ...

87 е набора ...

*

Константин

« Отговор #5165 -: Декември 13, 2012, 10:34:29 pm »
Всеки го мързи за нещо, част от живота е :) Имаш ли цели и гониш ли ги - всичко ще е ок, другото е просто променлива :)

« Отговор #5166 -: Декември 13, 2012, 10:46:55 pm »
Я какъв лъвски стелиум, който на всичко отгоре получава тригон от Сатурн и Уран, не мога да повярвам, че ти идват черни мисли, я се стегни, имаш толкова потенциал, който си чака реализацията. Нова година-нов късмет :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5167 -: Декември 13, 2012, 11:12:56 pm »
Момичета, ще пусна една карта, с идеята да ми кажете, какво в нея говори за избор на партньор от африканска раса ?
До сега не се бях замисляла кое е фактор за това...
Нека се поупражняваме на темата, ако някой има карта с подобен казус да свирка.

Дали пък не е квадрата на Уран с У5 и с Юноната ???
Вие какво мислите ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #5168 -: Декември 13, 2012, 11:45:23 pm »
като се замисля нищо май не съм завършила  :'( всичко е до някъде ... или никъде ... дори не знам какво ми се работи ... все си измислям оправдания ... вярно все минавам между капките за доста работи ама ... уфф

много съм черногледа - все развивам най-лошия сценарии в главата си  :-\ дали пък не са ми сбъркали деня на раждане  :lol:

« Отговор #5169 -: Декември 14, 2012, 07:32:41 am »
Момичета, ще пусна една карта, с идеята да ми кажете, какво в нея говори за избор на партньор от африканска раса ?

Вие какво мислите ?

ако приемем Марс за У7 и сигнф. на мъжете в живота й,любовниците,той е в 12 ,Риби- чужденец,друговерец
плюс  - др.сигнф.на партньорите в живота Слънце също е в 12 в каре към Уран/Нептун Козирог, асп.Слънце -Нептун е най-точният, а карето към знака козирог е различност - указва,че партньора ще е по някакъв признак-в случая раса- различен от традиционните схващания за такъв и пак 12 дом потвърждаващ горният ред
др.У7 Плутон е в 7 съвпад СЛВ- такъв е нейният избор,пътя,чрез парньорството да преживее трансформация на консервативните възгледи за брачен партньор :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5170 -: Декември 14, 2012, 12:29:17 pm »

Вие какво мислите ?

ако приемем Марс за У7 и сигнф. на мъжете в живота й,любовниците,той е в 12 ,Риби- чужденец,друговерец
плюс  - др.сигнф.на партньорите в живота Слънце също е в 12 в каре към Уран/Нептун Козирог, асп.Слънце -Нептун е най-точният, а карето към знака козирог е различност - указва,че партньора ще е по някакъв признак-в случая раса- различен от традиционните схващания за такъв и пак 12 дом потвърждаващ горният ред
др.У7 Плутон е в 7 съвпад СЛВ- такъв е нейният избор,пътя,чрез парньорството да преживее трансформация на консервативните възгледи за брачен партньор :mellow:

Благодаря ти Стреличке, за тълкуването, и мноооооого се извинявам, трябваше да уточня по-рано, че картата е на момче. Но интересна работа наистина ....
« Последна редакция: Декември 14, 2012, 12:38:10 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5171 -: Декември 14, 2012, 12:39:11 pm »

Вие какво мислите ?
Най-вероятно Плутон У7 в секстил с Уран и Нептун- нетрадиционен партньор от чужбина
Плутон е в опозиция с Луната У4- родословните корени и с Венера У1- нейната същност
Ще потърся за справка данните от жена, която чака бебе от африканец, за да сравним
Благодаря ти Аркус и на тебе, да наистина У4 опозе на У7 ..... тя верно, че е само знакова  ама я има ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5172 -: Декември 14, 2012, 03:42:25 pm »

Вие какво мислите ?
Най-вероятно Плутон У7 в секстил с Уран и Нептун- нетрадиционен партньор от чужбина
Плутон е в опозиция с Луната У4- родословните корени и с Венера У1- нейната същност
Ще потърся за справка данните от жена, която чака бебе от африканец, за да сравним
Благодаря ти Аркус и на тебе, да наистина У4 опозе на У7 ..... тя верно, че е само знакова  ама я има ....
Да, с по-широк орбис е, но е налице. В точна опозиция с Иц е Нептун, който е в края на 9д и управлява 12д, и е в секстил с Плутон У7.

Интересантно .....
Родителите му са в шок ....
Ама това си е техен проблем  ;) Аз го подкрепям, защото това е неговия избор, а щом го има отразено и в картата му е неизбежно :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Константин

« Отговор #5173 -: Декември 14, 2012, 08:17:11 pm »
Нямаме ли си достатъчно роми, че всички тръгнаха с африканци :/ Пълно пренебрежение към българския мъж (било то и от малцинствата) :Х

« Отговор #5174 -: Декември 14, 2012, 08:36:56 pm »
Благодаря ти Стреличке, за тълкуването, и мноооооого се извинявам, трябваше да уточня по-рано, че картата е на момче. Но интересна работа наистина ....
ти не каза,аз не попитах  :85:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5175 -: Декември 14, 2012, 09:22:17 pm »
Нямаме ли си достатъчно роми, че всички тръгнаха с африканци :/ Пълно пренебрежение към българския мъж (било то и от малцинствата) :Х
Какво значи всички ???
Когато човек живее в чужбина, нещата се случват непринудено. Има държави, който не делят хората по цветове.
  А колкото до българския мъж .... моля те ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #5176 -: Декември 14, 2012, 10:15:06 pm »
потенциал - ОК ама тоя мързел и непостоянството  :unsure: и все някакви натрапчиви мисли ... много се обърквам ...

87 е набора ...

Вероятно асц. ти е скорпи. Картата много прилича на тази на сина ми, а той е леко мързелив умник. Лъвските стелиуми проявяват леност.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #5177 -: Декември 14, 2012, 10:23:23 pm »

ако не познавах чувството ти за хумор, щях да реша, че си расист  :blink:
аз пък се кефя на хора, които прекрачват граници и разрушават табута. и особено, когато следват собственото си щастие, дори когато то е в разрез с общоприетите социални условности и предразсъдъци.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5178 -: Декември 14, 2012, 10:41:06 pm »

Ето картата на жена, която тази година се сгоди за африканец и тези дни очаква бебе- момченце, в Африка живее, замина с договор за 5г по една програма от Англия, където завърши колеж за международно сътрудничество
Тук има Уран в пети,което може да е индикатор за по - особено дете,както и Луна в Стрелец,У7,У12 и У 9 в пети.Слънце съвпад Юпитер и Марс Водолей.
Не е като са няма за какво да се хванеш.
Аз също съм имала връзки с двама полубългари- Марс в 12, Слънце в 9,в секстили към Юпитер.Това за опозето У4-У7 сега го научавам,но го имам.За капак -Уран в 5.
Ако някога се дам,няма да е за българин. ;D

*

Константин

« Отговор #5179 -: Декември 14, 2012, 11:04:49 pm »
elfidka - може би вината е не само в българския мъж, но не очаквам обективност от съвършената бг жена, която търси съвършената синастрия :)
Grace - на теория звучи добре, но ме съмнява, че би тръгнала да излизаш с шоколадковци - генът еволюира бавно (не съм расист, по-скоро предубеден )
akruks - отрано са разбрали къде е истината :) Иначе си личи, че познаваш материята. Явно имаш богат опит, а при наличие на такъв, дори моята везна ще наклони в твоя полза :)
« Последна редакция: Декември 14, 2012, 11:09:13 pm от Константин »