Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857960 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5300 -: Януари 05, 2013, 04:46:47 pm »
Преди време работеше в хотел

« Отговор #5301 -: Януари 06, 2013, 03:20:53 am »
Здравейте, прави ми впечатление, че много пъти казвате, че определени транзитни опозиции или квадратури водят до нещо положително. Как да разбера кога водят до положително и кога до отрицателно събитие, защото навсякъде, където досега съм чела, казват, че опозицията и квадратурата са двете най - лоши позиции.
[/quote
Разбира се ,след като са отминали :blink:Опозицията задължително те поставя пред избор - ситуациите назряват до такава степен ,че ти се налага да вземеш някакво решение - според планетите и домовете които управляват.Квадратите създават затруднения,но нали така се учим?Колкото повече квадратури преодолееш,толкова повече узряваш и по този начин помъдряваш - това е положителното действие на отрицателните аспекти :o

« Отговор #5302 -: Януари 06, 2013, 03:03:10 pm »
Здравейте, това е моята карта към момента
Интересува ме какви действия са подходящи в сферата на брака от моя страна?

« Отговор #5303 -: Януари 06, 2013, 06:06:22 pm »
Здравейте!
не знам дали избързвам, бяхте ми отговорили, че се изисква време да ми отговорите, но ...качвам за всеки случай отново картата си и ще се радвам на отговор. Предварително се извинявам и ви благодаря едновременно.
П.П. Въпросите ми бяха относно личен план, дали тази година ще се случи вече да съсздам семейство, както и във професионален план, ще имам ли промяна или израстване в кариерата?

« Отговор #5304 -: Януари 06, 2013, 08:53:19 pm »
sonia77, от това, което виждам, имаш лилит на куспидата на 7 дом. При човек с Лилит в 7-ми дом, той не може да прецени адекватно своите партньори. Домът на Лилит е място, на което има страх. Темата на дома е много важна за човека. Това е място на голям страх, но той не винаги се осъществява. Имаш Юпитер в 7 дом, У2 и Венера в 4 дом, което означава, че търсиш мъж с пари или искаш да се омъжиш за богат мъж, не по любов, което ти пречи. Имала си шанс от средата на 2011 до средата на 2012, когато си имала Юпитерово възвръщане. Следващото е след 12 години.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5305 -: Януари 06, 2013, 09:24:36 pm »
Ааа, нострадамус, или си смени ника, или чети още
То пък не можеш да сменяш ник тук :(

« Отговор #5306 -: Януари 06, 2013, 09:34:22 pm »
Не виждам някой друг, освен мен да е отговорил, а 15 човека вече са й разгледали картата. Освен това астрологията е наука на хиляди години, заради множеството школи има хиляди тълкувания на наталните карти и не мисля, че има и един човек в този форум, който може да претендира, че неговото тълкувание е най-вярно. А и добрите астролози взимат пари за отговаряне на въпроси, но за съжаление в България даже и тези, които взимат пари, не дават верни прогнози.

« Отговор #5307 -: Януари 07, 2013, 09:32:34 pm »
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=s&gif=astro_w2at_02_pet_pet_hp.69274.35457.gif&res=63&va=&cid=6dufileLVjLuy-u1355047660
Здравеите!!!Това е наталната карта на сина на моя близка.Момчето не изглежда зле.не е глупав,но до сега не е имал сериозна връзка с жена.На тази възраст му се налага да плаща за секс в специалните за тази цел заведения.Къде е проблема според вас опозицията луна-плутон ,квадрата на венера или другаде.Благодаря!!!

« Отговор #5308 -: Януари 07, 2013, 09:40:16 pm »
У на 5 и 7 имат аспект със Сатурн, което само по себе си може да даде забавяне по темите на дома, отделно си има Нептун квадрат Венера, да не би да има някакви идеалистични и нереалистични очаквания?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5309 -: Януари 07, 2013, 10:02:39 pm »
Да по принцип има големи изискваня към евентуалната партньорка,поне така е казвал,ама то и такива мимолетни ,случаини връзки няма,като че нещо не е харесван от жените.Иначе е  маниак на тема лична хигиена-къпе се по 5 пъти на ден ,облича се добре,държи на външния си вид и е подреден.Малко мързела му идва в повече,не му се работи мисля,години наред се занимаваше с футбол даже и  такова училище завърши ама се отказа да тренира ,то там се изисква да положиш усилие,да се напънеш не е като да се излежаваш по цял ден.
Благодаря ти за коментара!!

« Отговор #5310 -: Януари 07, 2013, 10:25:25 pm »
Към момента не ми се струва да има някакви сериозни индикации за връзка, обаче около края на 2014 година прогресивната Луна (У на 5 дом) ще премине през стелиума в 1 дом, където са Венера (ест. сигн. на любовта) и Меркурий (у на 7 дом), транзитен Уран също ще е там, тр. Юпитер ще хвърли тригон към въпросния стелиум, дано да се пораздвижат нещата в тази сфера.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5311 -: Януари 09, 2013, 12:17:57 am »
Здравейте!Извинявам се,ако досаждам,но много бих се радвала,ако повече хора коментират наталната ми карта.Струва ми се много объркана и противоречива,какъвто всъщност е и живота ми.Все нещо ми се случва,все не ми върви,нито в брака,нито в професионален план и все се чудя защо.Дали съм такава по природа - вечно мрънкаща и недоволна или  другаде ми е проблема.Може ли по - подробно тълкуване на 7 и 12 дом.Благодаря на включилите се,с някои съм си писала на лични,но нямам против да се включат пак.Търся много отговори,а вярвам в астрологията и мисля,че ключа се крие точно там. ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5312 -: Януари 09, 2013, 10:30:21 am »
Имала си и имаш бавни транзити
Спокойно-нещата ще се пооправят, само партньорските изпитания още не са свършили. И по натал ти е заложено да имаш повратности, но всяко зло-за добро.

« Отговор #5313 -: Януари 09, 2013, 10:40:48 am »
Имала си и имаш бавни транзити
Спокойно-нещата ще се пооправят, само партньорските изпитания още не са свършили. И по натал ти е заложено да имаш повратности, но всяко зло-за добро.
А дали ще се разведа със съпруга ми,че май натам отиват нещата или е трудно да се каже?И този Плутон в 7 дом при мен дава ли индикации за разруха на брака,имам ли такива аспекти?Благодаря!

*

Papy

• 4343
« Отговор #5314 -: Януари 09, 2013, 10:50:43 am »
Ами не го изключвам като вероятност
Естествено - от вас си зависи, но ми се струва, че дори и сатурн да те отмине, уран в 1-ви няма да ти даде мира-ще искаш да счупиш всякакви окови, и ако съпругът ти се опита да ти се наложи по някакъв начин-ти няма да издържиш и ще си грабнеш чантата
От друга страна сатурн по-късно ще направи тригон със слънцето, и като се има предвид, че натално са в квадрат, не съм сигурна, че проявата ще е типично плавна и безпроблемна

*

Papy

• 4343
« Отговор #5315 -: Януари 09, 2013, 10:56:26 am »
Надявам се мъжът ти да има силно водно влияние и да успее да те разбере
Първо сатурн е направил куинкос с луната, после квадрат с венера, сега ти в/у точната опозиция марс/плутон
Ти се чувстваш от доста време нехаресвана, неприета, и вероятно смяташ, че той е виновен
Той наистина може да е студен в последно време, но и транзитите при теб те карат да преекспонираш нещата
Това планетно положение не позволява много компромиси

« Отговор #5316 -: Януари 09, 2013, 03:15:39 pm »
Към момента не ми се струва да има някакви сериозни индикации за връзка, обаче около края на 2014 година прогресивната Луна (У на 5 дом) ще премине през стелиума в 1 дом, където са Венера (ест. сигн. на любовта) и Меркурий (у на 7 дом), транзитен Уран също ще е там, тр. Юпитер ще хвърли тригон към въпросния стелиум, дано да се пораздвижат нещата в тази сфера.
Благодаря ти Исидора за тълкуването,то близките му доста се притесняват ,не че е престарял,ама точно пък в тая възраст да си сам.А нещо за работа можеш ли да кажеш,то и там проблеми- не може да си намери,откакто е в чужбина няколко години вече.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5317 -: Януари 09, 2013, 07:49:53 pm »
Благодаря ти Исидора за тълкуването,то близките му доста се притесняват ,не че е престарял,ама точно пък в тая възраст да си сам.А нещо за работа можеш ли да кажеш,то и там проблеми- не може да си намери,откакто е в чужбина няколко години вече.

Картата е изчезнала, а това, което описваш, много ми напомня за човек, чиято карта съм поствала в темата за ергените.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5318 -: Януари 09, 2013, 08:48:20 pm »
Меги, картата я няма.

« Отговор #5319 -: Януари 09, 2013, 08:57:02 pm »
« Последна редакция: Януари 09, 2013, 09:01:30 pm от megiwer »