Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857182 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5340 -: Януари 25, 2013, 08:51:20 am »
Луната в апликиращ съвпад към плутон, венера-към сатурн, опозиция с уран-предполагам, че харесва улегнали, сериозни жени, малко ексцентрични, и малко е склонен да се вкопчва в тях, но от друга страна в някакъв момент, ако реши, че нещо не е по вкуса му, може рязко да си смени "харесването". А може и тези аспекти да се проявят в неочаквани раздели.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5341 -: Януари 25, 2013, 09:44:22 pm »
Мерси!
Гледаш ли Юнона? В тая карта е в точна опозиция на Марс и в квадрат със Слънцето. На мен това ми звучи като брака насила и против волята. Ама може и да греша, защото познавам ситуацията.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5342 -: Януари 25, 2013, 10:17:14 pm »
Мерси!
Гледаш ли Юнона? В тая карта е в точна опозиция на Марс и в квадрат със Слънцето. На мен това ми звучи като брака насила и против волята. Ама може и да греша, защото познавам ситуацията.

на мен ми се струва, че ще има поне още един брак
не, юнона не гледам

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5343 -: Януари 25, 2013, 11:59:08 pm »
Мерси!

на мен ми се струва, че ще има поне още един брак
не, юнона не гледам

Хм...
Опитвам се да изчисля час на раждане, поне приблизително да видя някаква домова мрежа. Оженил се е на сатурнов възврат, на върха на кой дом би трябвало да се пада? То тоя въпрос не е точно за тая тема, за което се извинявам.

« Отговор #5344 -: Януари 26, 2013, 05:30:39 pm »
Само по едно събитие ректификацията надали ще се получи. През втората половина на ноември 2006-та ли е сключен бракът? При час на раждане около 3:10 Сатурн попада на DC, което обаче ми изглежда прекалено буквално. Опитах се да засека събитието (брак) по ведическите даши, та оттам ми идва предположението за времето на събитието.
Друго мое предположение е около 2:20. Сатурн обаче по ведическата отива в 8-ми и така не ми се връзва добре с темата брак.
« Последна редакция: Януари 26, 2013, 05:44:23 pm от Mirabella »

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5345 -: Януари 26, 2013, 07:01:04 pm »
Не, средата на 2007.
Знам, че е съвсем трудно, но :(
Сатурн в 8 дом може да си е съвсем на мястото. Знам, че бракът е по сметка и по принуда малко. Сега ще огледам с тези два часа.
И двата са доста вероятни. Ще прочета за асцендентите малко, да видя дали ще го оприлича на някой.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5346 -: Януари 26, 2013, 07:43:20 pm »
Така, след внимателен прочит на асцендента, стигнах до извода, че или е АСЦ Скорпион в първата половина, така че Слънцето да попада в 6 дом. Или е Телец, и Слънце в 12 дом :)
И това, разбира се, не помага особено.

« Отговор #5347 -: Януари 26, 2013, 08:05:52 pm »
Значи, извинявай за грешните предположения. А прави ли смисъл DC-то да му е в Козирог?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5348 -: Януари 26, 2013, 08:10:57 pm »
Случаят е идеален за хармоник :)
Зара, ако искаш прати данни

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5349 -: Януари 26, 2013, 08:18:33 pm »
Значи, извинявай за грешните предположения. А прави ли смисъл DC-то да му е в Козирог?

А, нищо. То няма как да познаеш с тая оскъдна информация!
Ц, няма как да е нито Близнаци, нито Лъв на АСЦ.

« Отговор #5350 -: Януари 28, 2013, 01:29:47 am »
Здравейте , търся индикации в натала за мързел, непостоянство и "скачане" от един интерес  на друг. Дайте, моля , линкове с информация .Благодаря предварително.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5351 -: Януари 28, 2013, 11:00:02 am »
Здравейте , търся индикации в натала за мързел, непостоянство и "скачане" от един интерес  на друг. Дайте, моля , линкове с информация .Благодаря предварително.
Линк нямам, но такива аспекти са- липса на земен елемент, особено и ако сатурн не е в силна позиция поставен. Също -напрегнати аспекти н юпитер със светилата, както и на венера.Естествено това е твърде общо казано.При хубави аспекти на венера и юпитер с лични планети/светилата/ на човек късметлийски му се случват нещата-често без чного труд. "СКачане" от един интерес на друг е присъщо на силно застъпени подвижни знаци в картата, особено докато хората са по-млади. Ако искаш дай пример.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5352 -: Януари 28, 2013, 11:56:14 am »
Имам такъв пример, но без известен час на раждане.

6 декември 1978, жена - който иска, да построи карта.

Патологичен случай. В картата има мутабелен т-квадрат, в който участват Слънце/Меркурий, Луна и Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5353 -: Януари 28, 2013, 12:06:49 pm »
Имам такъв пример, но без известен час на раждане.

6 декември 1978, жена - който иска, да построи карта.

Патологичен случай. В картата има мутабелен т-квадрат, в който участват Слънце/Меркурий, Луна и Сатурн.
Уау, Душко, аз съм обградена от Стрелци, при все че са ми много симпатични!Ето още нещо-меркурий мунданно е слаб в стрелец,риби -не обичат да довършват, да изпипат детйала, доскучава им -те са интелектуалци и пътешественици, дори само в ума си да е.... Друго-при слаб марс-ретро, в риби,рак, везни и ако има и др. указания в картата, човекът няма достатъчно енергия/прилича на мързел/ да довърши нещата, да се центрира в резултата и по същество. Да се наложи-също.
Жената има тригон в огнени знаци, като юпитер и слънце са в рецепция, мерк е в стрелец-нека девите да постоянстват ;DКъсметлийка си е, ако има и час да видим сатурн как е поставен...

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5354 -: Януари 28, 2013, 12:36:09 pm »
Исках да кажа, че ако сатурн е в пловината на слънцето, има шанс да се осъзнаят грешките, пречките и да се работи върху тях.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5355 -: Януари 28, 2013, 01:35:45 pm »
И огнените знаци много, много не довършват. Особено Овните, те се хвърлят с голям ентусиазъм и много енергия във всичко ново, ама се изхабяват преди да со го свършили. А за мързела има значение лошо аспектираният Телец.
Какви са ви наблюденията за Сатурн през АСЦ, първо директен, после и ретрограде, после пак директен? Върти се в съвпад с нат. Уран, У4. Освен това предстой съвпад на Юноните в опозиция на нат. Лилит.

« Отговор #5356 -: Януари 28, 2013, 01:50:38 pm »
Нептун също може да води до разпиляност поради неясен фокус.

« Отговор #5357 -: Януари 28, 2013, 08:58:52 pm »
Нептун  във 2д скорпион, Юпитер в 9д близнаци в тригон с Венера и в квадрат с АС,Хирон, Сатурн, Уран , Плутон, в секстил с Марс и съвпад с МС, числата и буквичките още не зная какво значат в табличките :(, Сатурн в съвпад с ДС, а и забравих - Слънце и Марс в Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #5358 -: Януари 29, 2013, 05:02:56 pm »
златко баретата- прострелян днес-без опасност за живота

п.п. неизвестен час

« Отговор #5359 -: Януари 29, 2013, 06:56:02 pm »
и той по натал има йод с участващи вътре сатурн,плутон и юпитер,но нептун го изплъзва от клопките на йода
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...