Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861365 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5360 -: Януари 29, 2013, 10:52:00 pm »
Чела съм различни неща за йод
В крайна сметка според мен не е далавера

« Отговор #5361 -: Януари 31, 2013, 08:20:26 am »
Чела съм различни неща за йод
В крайна сметка според мен не е далавера

ако направим връзка с хим.елемент йод- мощен дезинфектант,ако има загнояване-чисти,прилича ми на плутон :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5362 -: Януари 31, 2013, 11:56:24 pm »
Смятате ли, че АСЦ и МЦ в кардинални знаци дават живот, наситен със събития?

« Отговор #5363 -: Февруари 02, 2013, 10:10:55 am »
Прилагам картата си,с идеята да разгадаем коя е причината за привличането от моя страна на агресивни и лоши хора..според мен причината  е в опозицията на У7/Нептун/ с Марс в натала.....
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 01:27:57 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5365 -: Февруари 02, 2013, 10:41:11 am »
Марсин, без да се задълбочавам, много опозиции в картата предполагат, че докато не успееш да погледнеш на нещата от чуждата гледна точка, ще срещаш противопоставяне-врагове, а не партньори
Темата "аз/другите" ще е на фокус цял живот, дали ще е "аз и другите" или "аз срещу другите" зависи от теб, особено с възлите 1/7-ми

« Отговор #5366 -: Февруари 02, 2013, 11:18:49 am »
Подобното привлича подобно
Срещите ни с другите като път към себе си
...интересни статии,благодаря, Асол  :blink:....да- не мога да възприема вибрации,различни от моите заложени ми в натюрела.....и  може би трябва да активирам в себе си тази агресивност,която срещам около мен,да бъда по-директна и по-твърда и категорична в обноските......  :blink:
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 01:29:03 pm от марсин »

« Отговор #5367 -: Февруари 02, 2013, 11:46:34 am »
Марсин, без да се задълбочавам, много опозиции в картата предполагат, че докато не успееш да погледнеш на нещата от чуждата гледна точка, ще срещаш противопоставяне-врагове, а не партньори
Темата "аз/другите" ще е на фокус цял живот, дали ще е "аз и другите" или "аз срещу другите" зависи от теб, особено с възлите 1/7-ми

...  :blink:ами много искам да съм "аз срещу другите" понякога, но колебливостта ми пречи да застана твърдо срещу , а и се чувствам част от другите/У7 Нептун  :blink:/.....а иначе и аз усещам,че тази тема е водеща в живота ми......относно враговете/партньори- нямам врагове...не ги приемам така, а като хора,които страдат в агресивноста и злонамереността си и аз улавям и понякога изживявам това тяхно страдание....това нарушава моята вътрешна хармония и "ме разболява" по някакъв начин......съдейки по СЛВ в риби може би би трябвало да приема  нептуновата философия за нещата около мен,за да успея да изляза от този мой проблем... :blink:
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 01:44:06 pm от марсин »

*

Asol

• 4140
« Отговор #5368 -: Февруари 02, 2013, 12:03:01 pm »
Интересно е на този човек, каква е наталната му карта, но не мога да намеря дата.

« Отговор #5369 -: Февруари 02, 2013, 12:06:15 pm »
http://www.1micro.ru/microart/microartists/persons/syadristy.html

Ей сега ще му направя карта.

Не е роден в Киев, но при липса на час на раждане, се отказах да губя време в търсене на родното му селце му в базата данни.
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 12:19:49 pm от Mirabella »

*

Papy

• 4343
« Отговор #5370 -: Февруари 02, 2013, 12:10:58 pm »
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 12:24:33 pm от Papy »

« Отговор #5371 -: Февруари 02, 2013, 12:17:09 pm »
Пробвайте в руския google.ru. Или пък в украинския.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5372 -: Февруари 02, 2013, 01:20:44 pm »
Щом е Харковска област, ориентировъчно може да се вземе Харков, Киев е доста далеч.

50N00
36E15

Но с неизвестен час на раждане няма значение градът.

Цитат
Координаты: 49°33′37″ с. ш. 37°43′16″ в. д. / 49.560278° с. ш. 37.721111° в. д. (G) (O) (Я)49°33′37″ с. ш. 37°43′16″ в. д. / 49.560278° с. ш. 37.721111° в. д. (G) (O) (Я)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5373 -: Февруари 03, 2013, 02:54:58 pm »
Интересно е на този човек, каква е наталната му карта, но не мога да намеря дата.

Гледала съм творчеството в Киевско Печорската лавра. Подкована бълха, гравюра в/у косъм..:)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5374 -: Февруари 05, 2013, 10:34:41 pm »
Една карта, която много ме затрудни. Тоя стелиум в Дева и то в 4 дом, ми е много крив. Луна без курс, преди новолуние....Много тесен 7 дом, девойката по принцип има проблеми с всякакви партньорства. Тоя Нептун в 6 дом....нищо общо със щастлив семеен живот.... Виждате ли аспекти за втори брак и второ дете?
Нищо не иска да ми проговори тази карта. Може ли един страничен поглед, моля!

« Отговор #5375 -: Февруари 07, 2013, 11:09:35 am »
Някой може ли да погледне картата на това момче във връзка с любовния му живот. След раздяла е и си задава въпроси какво не е наред. Иска да знае какво го очаква в партньорствата, нова любов евентуално и какъв тип жена би била неговата жена, с която да има пълноценна и дълготрайна връзка/брак.

Може да има до 10 минути отклонение от точния му час на раждане.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5376 -: Февруари 07, 2013, 11:20:48 am »
Една карта, която много ме затрудни. Тоя стелиум в Дева и то в 4 дом, ми е много крив. Луна без курс, преди новолуние....Много тесен 7 дом, девойката по принцип има проблеми с всякакви партньорства. Тоя Нептун в 6 дом....нищо общо със щастлив семеен живот.... Виждате ли аспекти за втори брак и второ дете?

А защо търсиш по Нептун в шести дом щастлив семеен живот.При мен също е там ,но даже още не съм женена и въобще Нептун там е други неща.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5377 -: Февруари 07, 2013, 11:27:41 am »

А защо търсиш по Нептун в шести дом щастлив семеен живот.При мен също е там ,но даже още не съм женена и въобще Нептун там е други неща.

По принцип няма нищо общо, поне така твърди девойката, с никакви описания на Нептун в 6 дом. Заради квадрата със Сатурн, У7, в 4 дом. Аз го тълкувам като лъжи в семейството. А за Юпитер, Слънце и Меркурий в 4 дом все пише щастлив семеен живот.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5378 -: Февруари 07, 2013, 02:19:22 pm »
Някой може ли да погледне картата на това момче във връзка с любовния му живот. След раздяла е и си задава въпроси какво не е наред. Иска да знае какво го очаква в партньорствата, нова любов евентуално и какъв тип жена би била неговата жена, с която да има пълноценна и дълготрайна връзка/брак.

Може да има до 10 минути отклонение от точния му час на раждане.
Троново слънце, но в 12дом, елемент на служене, състрадание към хората,духовни търсения и често намиране на себе си  в изолация-нужда да остава сам, или чрез пътувания, дори и във фантазиите си само.Асц. дева,с тронов меркурий,който "държи" венера, дали стремежът към перфекционизъм не повлиява и избора му във връзките? Венера е със силно влияние в 1дом, но  в дева-падение е малко с пуритански разбирания, повече практична,отколкото сантиментална.Такъв мъж търси често душевната чистота у жената/ в дева и физическата ;), иска любимата да е по-скоро  сдържана и някак незабележима сред тълпата, да се грижи за него, особено когато има притеснения и хм- :-[стомашни проблеми. Ако може-да не мърмори, особено ако пък и той мрънка понякога.Картата не показава колко е израснал и осъзнат индивида, така че...трудно е да се даде обективно мнение.Смята се,че ретро-планетите и тези в заточение, падение са с неправилно използвана енергия от индивида. Затова е избрал сега да са в по-слаба позиция, а той самият с много труд да им научи уроците, и защо пък не-да ползва благата им. Та в този смисъл за венера, по-скоро той трябва да подкрепя  развититето на другия, отколкото обратно. Прави впечатление,че планетите на любовта-и двете са с напрегнати аспекти, това не създава автоматично благоприятни отношения. Ако и той си има кривици, нека поработи върху тях. Например-марс в рак е много сетивен, домашен тип човек, но и реагиращ емоционално, когато не трябва. Силно обидчив и притиснат от сатурн и плутон, в критични градуси, и плутон, управляващ К4, нещата в ранната среда не са били толкова насърчителни. Вероятно е имало властови игрички, потискане на неговата воля, което при работа върху себе си ще даде  силен характер  на този мъж. Ако не е така-по-скоро обратното,ще чувства,че външните условия винаги са му криви и несправедливи, ще се затруднява да изрази мъжкото в себе си, да се наложи, да прояви здравословна агресия. А потиснатият и неосъзнат марс при мъжа при лошо "възпитание" от собственика му, може да бъде жесток пряко, или манипулативно. Или човекът да прикрива колко потиснат и фрустриран е той самият. Ако се е откъснал от ранното местоживеене  и преодолял дълбоките семейни скорпионови влияния, ще се радва на изоблието в дома си в смисъла на троновия юпитер там, вероятно след средна възраст.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5379 -: Февруари 07, 2013, 02:50:23 pm »
Енигма много ме впечатляват твоите постинги, и бих искала мнение за един аспект в мъжка карта, нямам час на раждане затова е безсмислено да пускам карта. Аспектът е съвпад на слънце и марс в скорпион в опозиция с юпитер. Юпитер е ретрограден (възможно е да в 9-ти дом, на трон по дом, ако са правилни предположенията ми за асцедента). Опозицията слънце - юпитер Лиз Грийн ако не се лъжа смята, че е раздвоение на мъжкия модел тъй като юпитер е бил главния бог в античността и за нея слънце и юпитер играят сходни роли в картата. Какво ще кажеш предвид пък и че марсът е в скорпион?