Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856664 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5540 -: Март 10, 2013, 08:22:09 pm »
По 8-ми дом са SDT-тата (sexual transmitted disease), Сатурн нали го свързват със страховете. Също и от смъртта ме е страх (отново тема по 8-ми дом). Живее ми се просто, а в задгробен живот не вярвам, въпреки че обожавам древен Египет. ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5541 -: Март 10, 2013, 08:31:18 pm »
Не знам дали да вярвам, че има или няма, но не мисля, че да се прави секс с човек, който не обичаш, има смисъл. Просто без любов, как може да има наслада и страст.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #5542 -: Март 10, 2013, 08:34:06 pm »
Цитат
но не мисля, че да се прави секс с човек, който не обичаш, има смисъл. Просто без любов, как може да има наслада и страст.

Просто от нужда.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5543 -: Март 10, 2013, 08:35:20 pm »
Е да, като няма друг начин, и до това се стига, предполагам. Но въпреки това, мен би ме било страх и не вярвам нещо да се получи.  :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5544 -: Март 10, 2013, 08:40:44 pm »
А мен пък ме кара да се въздържам да взимам пари от когото и да е. Не че не бих ги върнал, но в днешно време не е сигурно, че ако вземеш заем, после ще можеш да го върнеш, и затова гледам по-скоро да свиквам да живея и с по-малко, само и само да не се налага да моля някого за подобни "услуги".
На мен Сатурн ми управлява 12 дом - там са подсъзнателните страхове. Не би ли трябвало след възврата тези мои страхове да изчезнат или поне да намалеят до разумното?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5545 -: Март 10, 2013, 08:49:06 pm »
Просто без любов, как може да има наслада и страст.

Може.  ;D

Или може би моята рачешка Луна е сбъркана...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5546 -: Март 10, 2013, 08:51:53 pm »
Моята явно е твърде емоционална, а и с тия тригон от Сатурн и Плутон, понякога съм много обсебващ, но се опитвам да контролирам тези неща. Много бързо се привързвам към другите и това ми влияе най-много, за добро или зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5547 -: Март 10, 2013, 08:53:12 pm »
Имам много силно развита способост да разграничавам нещата, както и да опознавам всичко посредством контрасти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5548 -: Март 10, 2013, 09:00:46 pm »
Обаче и друго се сещам по Сатурн в 8 - запек ;D ;D ;D
Да, и това го има също.  ;D Затова обикновено след обяд и вечеря, стига да имам свободно време и стига времето да позволява, правя една разходка навън поне по половин час, ако не и повече, и сутрин на гладно по една ябълка и чак половин час по-късно вече закуска.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5549 -: Март 10, 2013, 09:04:02 pm »
Обаче и друго се сещам по Сатурн в 8 - запек ;D ;D ;D

И хемороиди също.  ;D

Навремето в една книга по антична астрология на латински успях да разчета и преведа следното: "Нативът с опозиция на Марс и Сатурн по оста 5/11 дом ще страда от болезнени хемороиди".

Защо в 5/11 не знам, не виждам логика.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5550 -: Март 10, 2013, 09:17:21 pm »
Слава Богу, нямам подобни аспекти и не страдам от хемороиди.  ;D
Но много често усещам липса на любов и студенина от страна на родителите, не знам дали не е от връзката Луна - Сатурн. Освен това, преди въобще не се харесвах, имах много ниско самочувствие. Сега си мисля друго, че защо и мен да не могат да харесат, и без това понякога като гледам какви са си хванали гаджета, аз не съм по-долу от тях.

« Отговор #5551 -: Март 10, 2013, 09:28:45 pm »
За констипацията - вода, многооо водааааааааа! Освен фибрите и движението за ускоряване на перисталтиката.

Всеки 4-ти човек страда от запек и не вярвам всички да са със Сатурн в 8-ми дом.

Колона е дъното, определят го като Ада в човешкия организъм и най-често страдат хора, които не могат да се разделят с миналото и са силно вкопчени в него...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5552 -: Март 10, 2013, 09:34:54 pm »
Колона е дъното, определят го като Ада в човешкия организъм и най-често страдат хора, които не могат да се разделят с миналото и са силно вкопчени в него...
И това е вярно също, поне при мен.  :rolleyes:

« Отговор #5553 -: Март 10, 2013, 09:44:20 pm »
Време ти е да се разделиш, за да направиш място за новото и непознатото. Иначе как мислиш, че ще дойде като няма място къде да се настани.
Каквото било - било, научил си уроците (да се надяваме) и продължаваш напред...

Най-хубавото тепърва предстои, позволи му да дойде! Успех от мен :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5554 -: Март 10, 2013, 09:45:14 pm »
Благодаря ти!  :blink: Имаш право наистина.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #5555 -: Март 10, 2013, 10:44:56 pm »
И аз имам Сатурн в 8 дом. Никак не обичам да вземам заеми. Трябва да съм в крайно голяма нужда, за да помоля за заем и ми е ужасно тъпо и кофти.
До съвсем скоро ми беше и много гадно да получавам даром нещо от мъжете. Никак не умея да получавам подаръци. Много обичам подаръците, но изпитвам вина и крайно неудобство от тях. Чак в последните 1-2 години се научих да не се чувствам  зле, ако мъж ме е почерпил или просто ми е дал дребна сума за някоя женска дреболия, за да ме зарадва. Но големи суми не умея да вземам. Дори и от мъж, с който живея и съм се отдала изцяло на връзката, работата, домакинството, пак ме втриса, ако са ми необходими пари за лични нужди. Трябва да се чувствам заслужила, за да се поглезя, дори и да не се е изисквало от мен нищо и разходите ми да не са гътнали бюджета на мъжа до мен.

« Отговор #5556 -: Март 10, 2013, 11:21:37 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/374/5955374T.gif
Какво ще кажете за този мъж-моля ви много е важно!!!!

« Отговор #5557 -: Март 10, 2013, 11:46:56 pm »
Mисля че има родители да не бяха разведени-здравословно мисля е добре -отскоро има някаква кожна алергия.

« Отговор #5558 -: Март 11, 2013, 12:19:06 am »
Питах за здравето, понеже в момента има Тр. Сатурн съвпад Уран и квадрат Сатурн и си помислих, че може да има някакви сърдечни проблеми или с белите дробове, които по рождение са слаби и е добре да избягва цигарите.
Какво те интересува по-точно?
Благодаря ти скъпа !!  Ме пуши,но често се подлага на някакви безумни диети-доскоро беше цял месец само на пици,друг път-никаква храна -само алкохол и кафе.Предимно ме интересува що за човек е -иска да имаме някаква връзка -но мисля че усешам нещо фалшиво,нешто скрито.А и тоя неаспектиран рибешки марс.Много ще ти бъда благодарна!!!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5559 -: Март 11, 2013, 12:26:27 am »
И аз имам Сатурн в 8 дом. Никак не обичам да вземам заеми. Трябва да съм в крайно голяма нужда, за да помоля за заем и ми е ужасно тъпо и кофти.
До съвсем скоро ми беше и много гадно да получавам даром нещо от мъжете. Никак не умея да получавам подаръци. Много обичам подаръците, но изпитвам вина и крайно неудобство от тях. Чак в последните 1-2 години се научих да не се чувствам  зле, ако мъж ме е почерпил или просто ми е дал дребна сума за някоя женска дреболия, за да ме зарадва. Но големи суми не умея да вземам. Дори и от мъж, с който живея и съм се отдала изцяло на връзката, работата, домакинството, пак ме втриса, ако са ми необходими пари за лични нужди. Трябва да се чувствам заслужила, за да се поглезя, дори и да не се е изисквало от мен нищо и разходите ми да не са гътнали бюджета на мъжа до мен.
Ема, и аз съм със Сатурн в 8-ми и написаното от теб се припокрива на 100 % с моите разбирания  :o! Ако е удобно, би ли споделила лични впечатления за Сатурновия възврат? Транзитен Сатурн ми е на градус от наталния, но нали е ретро, точният съвпад ще се осъществи през октомври.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх