Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860152 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5580 -: Март 22, 2013, 05:02:06 pm »
За себе си мога да кажа,че съм позитивна личност,с чувство за хумор(поне така казват приятелите ми)  :blink:

пък и работлива на всичкото отгоре, имаш ли интерес към медицината, с тази луна У2  и слв във 10 може да постигнеш известност в Родината,блогодарение на талант,творчество и лични качества, градиш име,ставаш популярен и после то работи за теб :blink:тр.юпитер върху слв и ето те тук при нас, добре дошла ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5581 -: Март 22, 2013, 05:05:48 pm »
Към медицината интерес нямам, по скоро е към артистичния свят.Обичам изкуството във всичките му форми,най вече актьорската професия,отдава ми се и писането  :blink:
Това,че съм загубила битката,не означава,че няма да спечеля войната

« Отговор #5582 -: Март 22, 2013, 05:06:35 pm »
Прекалено съм амбициозна,дори болезнено амбициозна.Когато си навия нещо на пръстта,докато не се случи не се спирам.

това е от троновите и ъглов  сатурн и марс в каре помежду им , дават невероятен хъс,издържливост и гонене до дупка на целите,добре е за спорт,физ.натоварвания
ако нещо те стопира удвояваш устрема и усилията до победа :mellow:

« Отговор #5583 -: Март 22, 2013, 05:12:55 pm »
имаш ли проблеми със зъби,мъдреци,тр.сатурн през 6 дом,иска отговорно отношение към здравето,донесе ли ти и повече отговорности
през слънцето като мине,ако си положила достатъчно според неговото мерило труд, с желание, дисциплина и фокусирана цел- може да реализираш основата на дълготрайна реализация

« Отговор #5584 -: Март 22, 2013, 05:16:41 pm »
Всъщност наскоро ми падна зъб,по скоро се счупи,досега не съм усещала болка от мъдрец,ама стомахът не ми е наред,така че нищо чудно да имам скоро здравословни проблеми  :blink:. Наистина в този форум взе да ми харесва.Много сте мили.Мерси  :blink:

« Отговор #5585 -: Март 22, 2013, 05:19:06 pm »
Всъщност наскоро ми падна зъб,по скоро се счупи,

тр.сатурн през плутон в 6 класика за проблеми със зъби
тр.сатурн през нат.луна -също

« Отговор #5586 -: Март 22, 2013, 05:25:39 pm »
Интересно ми е, като си преглеждах картата какво означава това струпване на планети само в определени домове.

« Отговор #5587 -: Март 22, 2013, 05:47:18 pm »
имаш два стелиума в скорпи и козирог и двата знака се свързват с власт и постигането й,натрупване на енергия,която е фокусирана в темите на домовете- 6 и 7 - най-общо казано работа и партньорства бизнес и лични :mellow:

« Отговор #5588 -: Март 22, 2013, 05:54:48 pm »
Мерси за помощта отново  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5589 -: Март 22, 2013, 06:08:20 pm »
Михаела, здравей, пишеш, че окултното те привлича, но аз предлагам да не се фокусираш в него, най-много малко гледане на карти чат-пат, ако ти харесва астрологията-може и с нея, и толкоз :)
Имаш кариера да правиш, но първо трябва да се отделиш от бащиния дом, а за партньорите и партньорствата-и добри ще има, и не чак толкова, но това сигурно вече го знаеш

« Отговор #5590 -: Март 22, 2013, 06:13:52 pm »
Здравей  :blink: Винаги има и добри и лоши партньорства,колкото до окултното аз не се занимавам,обичам да чета литература и толкова,все пак не навсякъде човек трябва да се бърка  :blink: Да прав си че имам кариера да градя,но точно дълбоките корени към родата ме стопираха тези месеци(превърнах го малко на изповед  ;D )

*

Papy

• 4343
« Отговор #5591 -: Март 22, 2013, 06:33:20 pm »
И последно-да не се оставяш на мързела, ако искаш да ставаш известна актриса, трябва отрано да почваш

« Отговор #5592 -: Март 22, 2013, 06:35:02 pm »
но точно дълбоките корени към родата ме стопираха тези месеци(превърнах го малко на изповед  ;D )

как те стопират финансово ли

« Отговор #5593 -: Март 22, 2013, 06:43:05 pm »
Не е финансово,но е лично за форум  :blink: Както се казва каквото е писано това ще стане  :blink: Разбира се ние също сме отговорни за събитията в живота ни.Мерси все пак за публикациите успех и на вас

*

Papy

• 4343
« Отговор #5594 -: Март 22, 2013, 07:11:10 pm »
но точно дълбоките корени към родата ме стопираха тези месеци(превърнах го малко на изповед  ;D )

как те стопират финансово ли

С юлв в 4-ти всякак могат да я стопират, и най-вече-и тя сама може

« Отговор #5595 -: Март 22, 2013, 09:22:08 pm »
С юлв в 4-ти всякак могат да я стопират, и най-вече-и тя сама може

и аз съм с юлв в 4 и трябва да кажа, докато не развържеш зависимостта си от родата няма как да се отделиш от семейството,имаш недовършени дела,който няма как да изоставиш без да довършиш,дори и да напуснеш,пак обстоятелствата ще те връщат, пък и Мерка съУ4 и У1е в дома на завсимостта ,подчинението и то в съвпад с  У6 Плутон / У4 Слънце,,бащата,мъжете в живота,шефовете, все ще я държат в подчинение, да служи докато не заслужи,не развърже възела

*

Papy

• 4343
« Отговор #5596 -: Март 22, 2013, 09:27:05 pm »
Аз моя юлв в осми още не съм го разбрала какво иска
С юлв в 4-ти може да е нанагорно, ма поне е ясно

« Отговор #5597 -: Март 22, 2013, 09:47:17 pm »
Аз моя юлв в осми още не съм го разбрала какво иска

ще те носи на гръб половинката,зависима си от неговите ресурси и по темите на 8

*

Papy

• 4343
« Отговор #5598 -: Март 22, 2013, 09:53:15 pm »
Ами добре, момичета :)
Това звучи като мноо тежка карма-секс и пари от партньор
А сега кажете какво да направи индивидът, че да подходи безопасно към слв :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5599 -: Март 22, 2013, 09:56:20 pm »
Здравейте  :blink: от съвсем скоро се интересувам от астрология и реших да си направя натална карта в astro.com и за всеки случай в един български сайт,(прикачвам ви ги и двете).До тук добре,но нищо не разбирам, освен асцедента ми и зодията ми ;D.Много бих се радвала някой напред с материала да ми помогне с разчитането и,разбира се,когато има време и нерви,за да го направи.Много ви благодаря предварително.За себе си мога да кажа,че съм позитивна личност,с чувство за хумор(поне така казват приятелите ми)  :blink: Очаквам отговора ви с нетърпение.Хубава година на всички във форума  :blink:

Мисля, че мъж чужденец е очеваден в картата ти. Не мисля, че секса е приоритет на картата. При всички положения ще бъде повече от нестандартен..,по-голям и по-мъдър от теб. Няма да е типичния партньор....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците