Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860876 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5600 -: Март 22, 2013, 10:14:00 pm »

ма при теб е комплице ,имаш СЛВ в скорпи и в дом на противоположният знак ,ще трябва да се следиш изкъсо кви ги вършиш  :mellow:

в " Астрология на душата "Жан Спилър , за СЛВ в Скорпи

Качества, които трябва да развивате
•Работата в тези области мож е да ви помогне да разкриете свои скрити дарби и таланти.
• Самодисциплина
• Избиране на конструктивна промяна
• Освобождаване от всичко, което води до застой и липса на енергия
• Освобождаване от ненужните вещи
• Наслаждаване на нещата, без да е необходимо да ги притежавате
• Приемане на подкрепа от другите (идеи, пари, възможности)
• Наслада от високорисковите ситуации, които ви карат да се чувствате живи
• Осъзнаване на чуждата психология (желанията, исканията, нуждите и мотивите на
другите)
• Отвореност към партньорство, подкрепа и обединяване на сили с другите
♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Качества, от които трябва да се освободите
Работата по намаляване влиянието на тези склонности може да ви помогне да направите
живота си по-лек и радостен.
• Пристрастеност към удобството и нежелание за промяна
• Желание да притежаваш
• Прекалена склонност към натрупване и собственост
• Премисляне на минали решения
• Упоритост
• Обърканост вследствие на сексуални апетити.
• Непрекъснато правене на нещата по един и същ начин (най-трудният), макар другият да
е по-лесен.
• Съпротива на промяната и на чуждите мнения.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5601 -: Март 22, 2013, 10:44:22 pm »
Не съм омъжена все още,но определено съм любовчийка.Направо ме разби коментарът за мъжът чужденец,защото не за първи път го чувам,но не бих казала,че ще позволя да завися финансово от мъж,в това отношение съм много тежък характер и предпочитам да съм независима финансово  :blink: Противоречива личност съм и много борбена.Трудно с влюбвам и когато се влюбя е в мъж с много по силен характер от моя или равнопоставен на моя.Не търпя слабохарактерни мъже.Вярно е, че съм дълбоко привързана към корените ми.Семейството ми е на първо място и дето се казва бих влязла и в огъня заради тях.Чувала съм че хората които имат в 12 дом Юпитър имат нещо като ангел-хранител.Доколко е вярно това?
Това,че съм загубила битката,не означава,че няма да спечеля войната

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5602 -: Март 22, 2013, 10:48:50 pm »
Не съм омъжена все още,но определено съм любовчийка.Направо ме разби коментарът за мъжът чужденец,защото не за първи път го чувам,но не бих казала,че ще позволя да завися финансово от мъж,в това отношение съм много тежък характер и предпочитам да съм независима финансово  :blink: Противоречива личност съм и много борбена.Трудно с влюбвам и когато се влюбя е в мъж с много по силен характер от моя или равнопоставен на моя.Не търпя слабохарактерни мъже.Вярно е, че съм дълбоко привързана към корените ми.Семейството ми е на първо място и дето се казва бих влязла и в огъня заради тях.Чувала съм че хората които имат в 12 дом Юпитър имат нещо като ангел-хранител.Доколко е вярно това?

Това е вярно..,като положение по дом... :blink:
Имаш Юпитер в Близнаци..и Уран в Стрелец. Това ми дава категорично основание да прогнозирам мъж- съпруг чужденец...При това два брака...и двата с чужденец...А защо не повече от 2.... :blink:?
Като цяло...търсиш в мъжете  баща си. А това не е правилно. По принцип си галеница на съдбата...Имаш много претенции обаче..,търсиш интелект, непредсказуемост...,нестандартни връзки...И привличаш такива.
Не си сигурна в себе си...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5603 -: Март 22, 2013, 10:54:20 pm »
В мъжете не търся баща си незнам по скоро винаги съм търсила и намирала мъже със силен характер, като на дядо ми,за мен той беше пример за подражание.Знам,че не е правилно и да наистина съм с големи претенции,труден характер съм и трябва да ме познава човек много добре,за да ме разбере.Има нещо вярно за 2 брака,незнам,но винаги съм чувствала,че няма да се омъжа само веднъж  ;D (въпреки че съм малко романтик и искам да намеря единствения).

*

Papy

• 4343
« Отговор #5604 -: Март 22, 2013, 11:13:21 pm »
Ам, стреличка, аз по книгите знам какво пише, но практиката друго показва
Нищо не складирам, купувам, събирам и т.н. Освен понякога картофи и захар-ако видя далавера някъде :)

« Отговор #5605 -: Март 23, 2013, 12:18:22 am »
Това е много интересно  :blink: Заинтригувах се още повече и ще си взема астрологична литература.Интересно ми е,кои домове и планети в астрологията определят пътуванията в чужбина и развитието извън родната страна на определен индивид,имам впредвид бизнес и лични отношения

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5606 -: Март 23, 2013, 06:56:34 am »

Аз моя юлв в осми още не съм го разбрала какво иска

И аз така. Нито секса ми е кой знае какъв приоритет, нито пък до сега съм могла да се възползвам от парите на половинките, все по-безпарични от мен ги намирам. Нов виж СЛВ ми е на 29 градус в Лъв, което било място за милионери :) Сега остава само да направя първият си милион :)

« Отговор #5607 -: Март 23, 2013, 08:12:47 am »
Ам, стреличка, аз по книгите знам какво пише, но практиката друго показва
Нищо не складирам, купувам, събирам и т.н. Освен понякога картофи и захар-ако видя далавера някъде :)

би ли коментирала всяка подточка пречупена през твоето възприятие
е и по това си приличаме  :mellow:

« Отговор #5608 -: Март 23, 2013, 08:44:31 am »

ма при теб е комплице ,имаш СЛВ в скорпи и в дом на противоположният знак ,ще трябва да се следиш изкъсо кви ги вършиш  :mellow:

би ли се отказала от наследство в полза на някой друг- отнемали ли са ти притежания, каквито и да са- юлв в 8 но в телец
имаш ли брат-сестра

« Отговор #5609 -: Март 23, 2013, 12:16:55 pm »
Малко съм неориентирана все още и се загубих в превода  ;D .Лично аз имам брат и определено бих се отказала от наследство в негова полза,защото характерът ми е такъв,че искам да постигна нещо сама  :blink: Май попрекалявам с разпитите за картата ми.Извинявайте ако ставам нахална,но ми става интересно  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5610 -: Март 23, 2013, 12:20:08 pm »
И аз съм така-обичам лично да придобивам, и дори не защото обичам да харча

« Отговор #5611 -: Март 23, 2013, 12:28:29 pm »

Дето се казва-Събрахме се  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #5612 -: Март 23, 2013, 12:38:40 pm »

Дето се казва-Събрахме се  ;D

А не-нямаме нищо общо :)
В днешния еманципиран свят е нормално жените да искат статус/пари

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #5613 -: Март 23, 2013, 12:43:35 pm »

Мен защо не ме носят на гърба си със слв във втори? Или поне засега.

хаха, и аз го имам, и мен не ме носят :)) по - скоро аз нося :))) СЛВ във втори - развиване на талант, спестяване, трупане, установяване и изграждане на ценностна система
ЮЛВ в 8ми - темите по 8ми дом трябва да са познати от "минал живот" ..  ;D
при  мен ЮЛВ е на 3 градуса от Хирон, в различни знаци, но привличам хора с много проблеми.. които идват да поплачат на моето рамо или да потърсят помощ..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Papy

• 4343
« Отговор #5614 -: Март 23, 2013, 12:46:00 pm »
И как го разработваш тоя слв във 2-ри?

На мен и хирон и лилит са ми в 7-ми-ела да видиш какво плакане пада :)

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #5615 -: Март 23, 2013, 01:37:33 pm »
И как го разработваш тоя слв във 2-ри?

На мен и хирон и лилит са ми в 7-ми-ела да видиш какво плакане пада :)

Твоята нодална ос какви аспекти прави... и в кои знаци е ...

Ми до тук съм установила, че трябва да разбера кое наистина е важно и ценно за мен.. не това, което налага обществото, приятелите, родителите.. но това при всеки е различно...
Забелязала съм, че когато работя и наистина давам всичко от себе си, старая се .. получавам повече от "обещаното" - в случая заплатата.. и наистина ми върви като се трудя.. привличам и подходящи хора, които ме променят, учат ме на нещо ново, подкрепят ме, мога да разчитам на тях...
2ри дом се свързва и с храната.. ми преди години не обичах толкова много неща... а сега опитвам от всичко и почти всичко ям :))))
2ри дом тук са и талантите.. сръчността .. :))) след като е СЛВ - тази територия е непозната.. примерно не мога да пея.. имам глас, но не мога + това се притеснявам, била съм в хор като малка, но винаги съм се притеснявала.. а обичам да пея.. но го правя когато съм сама :)))) Но пък гласове много мога да имитирам, ако в тях има нещо по-странно, специално.. Управителят на възела е Уран.. а венера прави точен секстил към СЛВ..
Обичам да танцувам и ми се отдава - веднъж спечелих бутилка в дискотека  ;D ;D ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Papy

• 4343
« Отговор #5616 -: Март 23, 2013, 01:44:59 pm »
Слв в скорпион-не правят никакви аспекти
И аз вече ям много неща, за разлика от преди
Мога да пея, но нямам глас :)
Мога да рисувам, танцувам, печелила съм на рецитали, но всичко е на настроения
У-те на възлите са в доста широк квадрат, може би има значение-и двата са ъглови
Хора не са ми помагали в кариерата, никога не съм влизала някъде с връзки и не съм била протеже

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #5617 -: Март 23, 2013, 02:13:29 pm »
може би трябва да развиваш тези "възраждащи" емоции свързани със скорпиона, и да се освобождаваш от силните страсти.. Да проучваш всяко нещо, дали имаш нужда от него или ако е човек да мине на "тестове" преди да го допускаш в живота си..
Приятно ли ти е да работиш с мозъка си, да мислиш, да стигаш до извода/решението чрез интуиция... Помага ли ти това?
Влагаш ли всичката си енергия в работата? Мисля, че трябва да се освободиш от нуждата другите да те одобряват и ръководят съзнанието ти по време на работа..
Интересна позиция :))) губила ли си нещо ценно за семейството.. може и със сантиментална стойност.. но да е било получено като наследство...

*

Papy

• 4343
« Отговор #5618 -: Март 23, 2013, 02:17:11 pm »
Губила съм :)
Влагам всичката си енергия в работата и съм много чувствителна към порицания-може би наистина трябва да се освободя от нуждата да ме одобряват
Благодаря :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5619 -: Март 24, 2013, 10:38:30 am »
Може ли за помощ ;D

За 14 години по- задълбочени занимания с астрология ;D така и не можах да разбера нещо...

А то е:
Слънцето ми е в риби 29гр в 9ти дом,а марс в телец 10ти дом.Слънцето управлява АС,а марс 10ти.

Та.. какъв е мъжа,който ми е отреден от наталната карта? :-[

Мерси!