Здравейте ,ще ми е интересно да кажете нещо по моя натал!За астрологията мога да кажа ,че според мен е доста точна и казва нещата такива каквито са.За сега не съм мн дълбоко запозната с не, но определено ме влече!
Относно мен :зодия Риби (прекалено чувствителна ,мечтателкаи ранима съм),но с асцедент Дева (все критика към всичко и всеки ,с мисълта да въведа ред и перфекционизъм;идиализмът е моя идол).Голяма гордост, доста силно изразрно чувство за справедливост (в този жесток и не справедлив свят :blink:),състрадание към страдащите,афинитет към изкуството(пр. мога да се взирам в картина и да изпитвам пълна наслада от изяществото и).Мн ме влече модата,но това е наследствено мисля(двете ми баби и майка ми са конструирали дрехи мн успешно).Мисля ,че съм борбена натура ,като цяло това съм аз.
Ако мога да попитам значи луната ми е в 11 дом,но си правех онлин разглеждане на наталната карта ,но не знам защо ми искара луната в 12 дом и всичко за луна в 12 дом ме уписва мн точно-търсеща и ненамираща съвърщенството , връзка с духовното.И в крайна сметка луната ми в кой дом е ?
И ако може да ми кажете имам ли рани планети и кои са те,относно кариерата, връзките, бракове .
Извинявам се за дългия пост,дано не съм досадила! :blink: :blink: