Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860963 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5860 -: Юни 26, 2013, 03:31:54 pm »
нищо й няма на венерата, родена е точно след края на ретроградието през 1977 ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5861 -: Юни 26, 2013, 11:12:56 pm »
Здравейте! Не съм убедена дали тук е мястото, но ще задам въпрос, над който се мъча, а ако някой има желание да помогне ще съм благодарна много! Главоблъсканицата ми е следната - в натала Плутон и Венера са в опозиция, но и във взаимна рецепция /Венера в овен, Плутон във Везни/. Oт своя страна Венера е в съвпад с Марс /в овен/. И за да е пълна кашата, Марс е в опозиция с Луната. т.е. има 3 аспекта всичките сходящи, а случката е по оста 5 дом /с Плутон и Луна/ - 11 дом /Венера и Марс/. Опитвам се да си отговоря всъщност, коя е доминиращата планета измежду тези, дали Марс води сам военния парад, прецаквайки дамите "Любов" и "Чувство" и като какъв го играе Плутон, дърпащт конците задкулисно май. Има ли начин да се отработи тази емоционално-драматична олелия или с опозициите и съвпадите каузата е загубена. Mисля си , че ако няма сигурен лек, лечение поне трябва да се търси. Но в коя при всичките планети е ключа?? Ще ми е интересно, ако на някой му се разсъждава. От твърде скоро съм запалена по астрологията, за да разполагам със знанията и опита да намеря сама верния път. Ta, на помощ ;D :P
Луната е  в мноооого широка опозиция с марс, толкова,че дава само лек нюанс на характера ти, той и без това е леко нащърбен от цитираните от теб неща...Ама  иначе с това-слънце в 12 и включено-нека има динамика, макар и екстремна да е ;D
Управител на асц и на 5дом-меркурий и слънце, у-л на 7-партньорства са в 12дом. Избрала си уроци за учене, имаш отговори-ключове в себе си, ако риташ срещу жребия си, няма да ти е по-леко...меркурий в телец и ретрограден и в 12 дом-силно си привързана към миналото, имаш си твои изградени схеми за отношенията и трудно се променяш, може да искаш да нагласяш живота,любовта, отношенията по тази твоя програма. В дома на Рибите са тези 3 планети,защото там е мястото на "служенето", да даваш първо повече, отколкото да очакваш. Много фиксирани планети, а асц. и луната са в подвижни знаци-външните обстоятелства в смисъла на 1дом-ТИ и 7 дом-ПАРТНЬОРИТЕ ще те изненадват с промени, нужда от ГЪВКАВОСТ в мисловните модели по тези въпроси. Всяка планета в 12 дом се чувства малко като жертва, но идеята е да помагаш в развитието на всеки по-близък около теб-само така и тогава ще се реализираш. За награда на трудния 12 дом, ако правилно му намериш посланието-ще получиш невидими дарове, усет за хората, интуиция, късметът на "добрия случай"...Само дето телецът е тоооолкова непреклонен...И сега тези слънце и меркурий, последният-ретроизгорен-значи подчинява се на волята на слънцето, мисленето и разбирането е в тандем винаги със светилото-може да даде субективност, голяма при това при теб. Венерката е управител на тези планети в телец, а тя къде  е -последните "скрити" и трудни за изява в 12 дом, а тя -милата в овен, не й е лесно. ТОЧНО във връзките и любовта ще срещаш конфликтността, за която говориш-или ти си такава-марсова девойка, или-по вероятно -партньорите ти ще "те дразнят" докато извадиш от себе си марс по един приемлив и полезен начин. Планетите в овен ги дават трудни за партньорство, АЗ има много тук, сега и уран минава оттам -да доразбърка материала и да взриви в достатъчна степен проблемите. Но и да ги реши като даде яснота -коя си, какво си, какво искаш и търсиш в  крайна сметка.
/Пътувай надалеч , учи астрология...ще се почувстваш нова.../уран е много труден антипод на телците...
Венера излиза от допустимия орбис за съвпад с марс-просто имаш 2 планети в овен, но марс я управлява, под лъчите на слънцето са. Силна си в действието, инициативата-би могла, ако не си, но обикновено това е  прекалено и крайно-не са в сектата си. Което значи-може и да си дъъъълготърпелива, но като се включи марс-като торнадо си, и това се забелязва от другите и на работа напр.-10 дом го вижда целия свят. Ако не го изявяваш този марс пък-ще го изиграе гаджето за теб и вместо теб, това го казах...Ама-той ти е шансът, че и венерата-култивирани и използвани правилно.
Виж-венера опозиция плутон си е драма по Шекспир, има и страст и любов и ревност, че дори мерак за притежание на другия-това от теб, или от съдбата във любовите ти-изиграно от гаджето...
Луна в любовния 5 дом, но мажорно неаспектирана-или си склонна да поемаш товарите на любимия откъм ежедневни скучни подробности-да се грижиш, или -напротив-очакваш това от другия, като че ли е длъжен да свърши всичко-това заради девата, висок претенции дава, или също-нужда от чувство на любов, но без усилия да я задържиш, подценяване на себе си. Без аспекти си е особено положение, но пак намеква за служене-в смисъл на грижа...
ВИж, никой не знае на какво ниво на развитие, разбиране, осъзнаване си ти, има проблемност в картата ти, както и при всеки ,но ако ти мислиш, разбираш...и се развиваш, може ти да ни научиш на нещо тук, а не-обратното.
И -при теб има късмет и провидение-слушай знаците, ако не се ориентираш иначе.
Нептун в 7 и ретро-разкажи за него...нямаш вода в картата, трябва да се учиш да споделяш, да усещаш емоциите на другите, да признаваш за себе си твоите, по-важни са отколкото предполагаш-сензор са за неизказаните неща. То с водните домове и планети вероятно ги компенсираш, но знае ли се...
Сега виждам-слънце много точна опозиция с уран-двете планетки управляват родителите и това,което си възприела като начин на мислене, нагласа. Още едно потвърждение за нуждата да си позволяваш гъвкавост и промени,,,иначе ще тъпчеш на едно място и можеш да "въртиш" неща, които не са твоя живот, а чужда съдба.

« Последна редакция: Юни 27, 2013, 07:46:35 am от Enigma »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5862 -: Юни 27, 2013, 07:26:52 am »
Енигма, би ли погледнала и моята натална карта?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5863 -: Юни 27, 2013, 07:33:34 am »
Енигма, би ли погледнала и моята натална карта?
Дай я, или поне линк към нея.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5864 -: Юни 27, 2013, 07:52:55 am »
Ето
« Последна редакция: Август 14, 2013, 09:49:37 pm от sladurkata »

« Отговор #5865 -: Юни 27, 2013, 11:02:11 am »
Enigma,  Безкрайно ти благодаря! :58: Отделила си от времето си, споделила си знания и най-важното мисъл и мерак да тълкуваш... имах нужда в този момент, ти си го усетила  :88:, не знам твоята карта, но бас ловя, че си от тези дето умеят да "плуват", мен само водните ме улавят.
Да, клучовата дума примен е динамика, пресата не липсва и често лимона е изцеден до лимонада  ;D - не се оплаквам, обаче. Да си се обичаме трябва, от там се тръгва. По дванайсти дом много отработвам и тепърва ще имам работа с него, знам си го. Ретро Меркурия ми дава мноoго сънища и много четене на чужди мисли, абсолютно се доверявам на 6-то си чувство. Aко искам да науча нещо, в което съм се яко нафиксирала и естествено поради това ми убягва, отговорът го сънувам /там Юпитер близо до асцендент и нептун свързани с 12 дом се  се намесват -обединението прави силата  :blink:./ Втори вариант е някакъв знак да ми изскочи, а той си изскача задължително, не знам дали не греша, но Урана в скорпи в опозиция Слънчо дава едно силно рамо. Пиша от малка, едно време исках да стана журналист, сега си пиша за кеф на душицата и като подиум за Мерка и Слънцето, като са дванайсетодомни затворници не значи, че нямат право на свобода и лична изява /свързани са 3, 12, 6 дом,таото, макар, че там има и други трески/. Относно Марса а и подвижния асцендет - спорт в един момент много сериозно и движение. Бързи, смели, сръчни - танците са ми стихия  ;D.Обаче забелязвам, че дъщеря ми почва да да възприема майка си като нетипичен възрастов конкурент  , та се възспирам лекинко ;D . Нептунчо в 7 дом, свързан с 12 ми даде мъж чужденец, "биг лова" ми, за когото се омъжих след като го сънувах. Живея в чужбина, пътувам..правилно си се насочила и това ми дава различни гледни точки. Другото е, че въобще мъжете в живота ми са все от далече-чужденци. Не е било осъзнат личенизбор, но така се случи. И после като ги срещна се почва по венера - плутон :57: страсти до червено. Както казваш, Венерката милата..обаче нея много, ама много държа да я укротя с добро. От тези хора съм, които без любов са отписани.Живи умрели. Та съм на етап, след един голям  идеален шамар с кармична засилка отдалече, та да боли повечко  да ревизирам цялата си любовна система. Всички страсти, страхове, нежности и дивости са извадени от раклата, за да се пренаредят, и този път веднъж завинаги. Ако го направя и успея, ще споделя. Защото това марс, венера и плутон...трябва да се реагира преди да стане късно.Аз съм  всичко друго, но не и човек, които мрази. Толкова се опитвам да заема позицията на другия все едно,че е моя лична и мисля, че всъщност никога не съм се чуствала като жертва и не ми тежи да се грижа за другите, напротив, научила съм, че това е най-добрия начин да се погрижа за себе си.  За Гъвкавостта си в десятката, тялото ми се огъва безпроблемно като каучук, и сега си правя шпагатитe  ;D, обаче в главата, в принципите там е липсата на чупки и по-голяма адаптивност това ме дразни най-много в мен. Астрологията ми е стара-нова, преоткрита любов, но съм далече, далеч от това, което момичетата тук знаете и сте чели. Попитах и ми отговори,страшно ти благодаря и не само ти, благодарна съм за всички коментари. Като гъбичка съм в момента-попивам, отсявам, уча се :umnik: Стига съм занимавала с мен! От 4 часа го пиша този пост на пресекулки, че сина ми е вкъщи днес, научен труд да беше да съм го свършила отдавна, но усещам, че скоро спидерман ще превземе екрана :haha: . Enigma, кажи ми , ако искаш, естествено, при теб водния елемент ли е подчертан, пустия любопитен Близнак изяде ми главата  :P
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #5866 -: Юни 27, 2013, 11:32:46 am »
Нова, с две думи слагаш точката на място - любовна личност съм. И не само,де. Ама и ти ги усещаш  добре венерино-марсовите флуиди, явно си имала или имаш вземане-даване с подобни аспекти   ;)
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Нова

• 3491
« Отговор #5867 -: Юни 27, 2013, 11:35:32 am »
Не, бе лимонче, кой квот си няма, от това разбира. ))))

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5868 -: Юни 27, 2013, 11:39:19 am »
Благодаря за ОВ, Лимонче!
Водна съм откъм луната-в рак и  управител на 12, две планети в 4, нептун на ИЦ. Иначе по слънце съм Близнак и то си е диагноза ха-ха ;D

« Отговор #5869 -: Юни 27, 2013, 08:58:58 pm »
Здравейте, качих карти за синастрия на хора , които трябва да бъдат "дясната " ми ръка, всеки има своите достойнства, което ме раздвоява , моля помагайте :(
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5870 -: Юни 29, 2013, 03:29:20 pm »
Момичета какво ще кажете за тази карта виждаде ли някъде възможност за деца без значение осиновени или собствени ,и другото тази жена според вас трябва ли да преосмисля работат си и да я сменя след като 20сет години  се занимава с недвижими имоти

« Отговор #5871 -: Юли 08, 2013, 09:20:16 am »
Здравейте  :blink:
Нова съм във форума и затова ще поместя личния си хороскоп с въпроса - какво значи,че имам северен лунен възел в козирог и южен в рак? И относно хороскопа-какво означава асцедент скорпион(а зодията ми е везни)? :wub:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5872 -: Юли 08, 2013, 09:42:04 am »

Северен възел в Козирог

Качества, които трябва да развивате, за да откриете скритите си дарби и таланти: самоконтрол; поглед върху живота от позицията на възрастен; самоуважение; ориентираност към целта;разумни подходи към разрешаването на проблемите; спазване на ангажиментите и обещанията; освобождаване от миналото; грижа за себе си; поемане на отговорност за успеха.

Качества, от които трябва да се освободите, за да направите живота си по-лек и радостен: зависимост; лесна промяна на настроенията; несигурност, която води до бездействие; ограничаване в резултат на страх; използване на миналото, за да се избегне настоящето; изолация - прекарване на твърде много време в къщи; липса на самоуважение; избягване на личния риск; контролиране на другите чрез прекомерна емоционалност.

Ахилесовата пета на тези хора е, че не съзнават своята зависимост. Желанието, което ги изпълва (“Ако няма някой, който да се грижи за мен, няма да оцелея.”) може да ги заведе в капана на едно безкрайно търсене на сигурност. (“Ако само мога да имам достатъчно здрава основа, ще се сдобия с енергията, от която се нуждая, за да поема отговорност за своя живот.”) Те развиват емоционална зависимост от другите, което насилва хората да сe превръщат в основа на тяхната сигурност. Но това е бездънна яма: те никога няма да бъдат достатъчно сигурни, за да се почувстват в безопастност, и затова никога няма да спечелят сигурността, от която си мислят, че се нуждаят, за да се превърнат в способни възрастни и да поемат отговорност за своя живот. Това, което не бива да забравят е, че в определен момент те трябва просто да рискуват да поемат отговорност за последствията. Когато тези хора видят една цел, която е изключително важна за тях и започнат да работят за постигането й, те се сдобиват със самоуважението и куража от които се нуждаят, за да живеят отговорно. Факт е, че след като веднъж поемат отговорност, те се чувстват сигурни и могат да контролират собствената си съдба.

Онова, което наистина искат е една среда, където да се чувстват сигурни, защитени, да усещат, че за тях се грижат и ги обичат - място, на което чувстват, че изцяло принадлежат. За да постигнат това, те трябва да имат желание да се отърват от идеята, че един специален човек или група хора може да им осигури това, само защото те си мислят, че се нуждаят от него. Вместот това те трябва да поемат отговорност и да постигнат онова, което им е необходимо. Като преследват една цел, която ги зарежда с енергия или като открият идеал или сбор от принципи, които изграждат тяхното самоуважение, те ще развият чувство, че принадлежат към всяка ситуация, в която попадат. Те трябва да открият един център зад своите разпилени емоционални нужди и тези на хората около тях. Когато те влязат в съзвучие с по-висшите принципи или духовни вярвания, се чувстват защитени и енергията им се подхранва.

Тези хора преуспяват като началници - ръководството, говоренето пред публика, политиката и предприемачеството са добър избор за тях. Другите искат да им помагат за постигането на целите им, тъй като те се отнасят към подчинените си с разбиране. За да постигнат успех във всяка област, тези хора трябва да бъдат отговорни за собствената си частица от пъзела. Освен това хората с тази възлова позиция имат прекрасно развити способности да изпитват съчувствие. Те винаги разбират чувствата на другите и когато използват тази способност, за да управляват една ситуация, тяхната чувствителност окуражава хората да им помагат с добра воля и ентусиазъм. Но ако започнат работа в професии, където крайната цел е да се грижат за хората, те често се оплитат в чувства на безпомощност, защото не могат да се справят със ситуацията. Тези хора се чувстват по-добре в професии, които са ориентирани към задачи, или постове, които им помагат да използват своята чувствителност, за да организират другите да работят с необходимата любов в името на определена цел.

Изцелителните твърдения, подходящи за тези хора са:

• “Не мога да контролирам другите, но мога да контролирам себе си.”;
• “Като се освободя от миналото, аз се справям по-ефективно с настоящето.”;
• “Когато поема отговорност, аз печеля”;
• “Когато уважавам себе си, съм на правия път.”;
• “Не трябва да завися от никой друг да се грижи за мен.”;
• “Мога да поема отговорност в тази ситуация.”;
• “Аз съм отговорен за вътрешния си мир.”

За изцелителна песен, която може да насочи вниманието на родените със Северен възел в Козирог към по-голяма смелост и да им даде кураж да се отърсят от ограничаващата безопастност на дома, който познават и да постигнат един нов дом на великолепно себеосъществяване, могат да послужат следните стихове:

“Чувствал ли си се някога като мен, да знаеш, че трябва да продължиш напред и да предприемеш следващата стъпка към нещо ново? Ти не можеш да погледнеш отвъд реалността, в която се намираш. Страхуваш се да се освободиш, защото вътре в себе си знаеш - няма връщане там, където вече си бил. Реалността, в която се намираш, не работи в твоя полза. Освободи се от миналото и продължавай да вървиш. Мислиш, че напускаш дома си? Не, не! Ти се прибираш, ти се прибираш, ти се прибираш у дома!”

Южен възел в Рак - Северен в Козирог

Този индивид се учи как да постигне зрялост. В минали въплъщения е имал склонност да гледа през розови очила, виждайки само това, което иска с категоричното убеждение, че нищо друго не съществува.
Сега той притежава все още много от "детето" останало от Южния възел в Рак. Той така е свикнал да върви на патерици през миналите си животи, борейки се със своите зависимости, търсейки перила, на които да се подпре, че неговият настоящ живот напомня тромавата походка на човек, който се опитва да преодолее детските си навици, които му пречат да порасне. В действителност това е вечното дете, желаещо на всяка цена да задържи ролята си, както и фокуса на родителското внимание. При наличието на проблеми той би искал с това да се заемат родителите му. Всички, които среща и познава в този живот - приятел, бизнес-съдружник или брачен партньор, автоматично се превръщат в символичен родител, който трябва да събере парчетата на неговото нещастие, предпазвайки го да не бъде смазан от падащото небе, което сам е създал. Той дори е способен сам да си нанесе рани, ако това ще му спечели най-малката любов и симпатия. Опитвайки се постоянно да стане възрастен, той изглежда никога няма да е готов да осъществи напълно прехода. В него се запазва чувството, че има нужда от много повече практика. Всичко, което прави в този живот, се основава на душевния му спомен за силни чувства, които все още се накърняват и при най-малкия отказ.
Много индивиди с това разположение на възлите са обвързани с държавни дела на страната, в която живеят. Те участват в правителството, тъй като най-общо казано, това за тях е все пак част от собственото им семейство (от Рака). Зад всичко това се крият необикновено силни чувства на патриотизъм и лоялност.
Много индивиди с това разположение на възлите фокусират голяма част от силата и вниманието си върху по-младите хора. Те обичат да изслушват преживяванията и нещастията на другите, но ако не могат да разрешат проблема, те имат склонност да задържат всичко в себе си. Тъй като тежестта на проблемите се увеличава, подобно на натрупващи се пластове, това като че ли ги състарява.
Най-трудният проблем за родения, идващ от Южния възел в Рака, е да се научи как да се освободи. Индивидът донася със себе си в този живот такива силни вътрешни страхове да не забрави или загуби нещо, че продължава да полага извънредни усилия да задържи всичко, през което някога е преминал. Така се превръща в "кошче за физически отпадъци" от миналото. Той постоянно мисли за своето настояще във връзка с това какво е трябвало да направи преди години или животи. Често може да бъде видян да се рови в стари снимки, надявайки се да създаде бъдещето си от фрагментите на своето минало. На моменти, когато е изключително изтощен, той използва това, което е направено за него като трамплин за нещо повече. Той изпитва търпението на другите хора, товарейки ги с емоционалните си проблеми и дълго след като получи резултата се отказва, за да погледне през своя воал от чувства. Не се интересува защо нещо не е редно, тъй като търси да възвърне едно изгубено чувство.
Краят е особено труден за него. Думата "сбогом" никога не е била част от речника му, тъй като се опитва да запази всички връзки, колкото се може по-дълго. Неговото отношение към предметите не е по-различно и той формира у себе си една привързаност към тях поради носталгичните спомени, които носят със себе си.
Най-големият кармичен урок за индивида със Северен възел в Козирог е да се идентифицира с един идеален, възвишен живот. Накрая той трябва да застане зад нещо въпреки всичките си реални и въображаеми пречки и да осъзнае истинската отговорност.
Много индивиди с това разположение на възлите накрая се превръщат в самоопределили се "запазени марки". Те биха предпочели да умрат, отколкото един страничен човек да познава някоя страна от техния личен живот, което противоречи на принципите, зад които са избрали да стоят. Чрез влиянието на Северния възел той си оформя един образ, от който другите се възхищават и моделират собствения си живот по него. Понякога лични проблеми отнемат част от силата, с която поддържа този образ, въпреки това той е длъжен да го поддържа дори с цената на целия си живот. В резултат на повечето си стремежи той добива способността на човек, който предпазливо и методично съставя плановете си, преодолял склонността си от минал живот да реагира емоционално.
При жените тези възли се изразяват в усърдно търсене образа на бащата. При мъжете се обособява ясното съзнание за нуждата от изпълнението на тази роля.
Най-важно за Северния възел в Козирог с, че той представлява точката, в която индивидът ще намери своята кармична мисия. Само по тази причина много с това разположение на възлите имат склонността да приемат с неохота цялата идея за зрелостта. Те биха предпочели да останат в един незрял стадий, усещайки че ги очаква някакво правосъдие. Подобно на осъдения на смърт, който желае отлагане на екзекуция след екзекуция, те търсят прикритие зад другите, избутвайки постоянно себе си към задната линия, така че да избегнат срещата с последствията от всичко онова, което са създали. Това с причината, поради която много от тях се затрудняват да приемат собствената си хронологична възраст и ако я приемат открито, те се опитват да не го преживяват.
Съществуват много минали остатъци от незрялост. Душата се е фиксирала в точката на началния растеж. Сега съществуват много трудности при отделянето от тази точка. Все пак тя ще бъде преодоляна, ако индивидът непременно държи на нещо. Зодиакалното съзвездие Козирог е входната врата, през която душата трябва да продължи, оставяйки физическото тяло, като застане пред съдниците на тези врати. Доколкото това е последното му въплъщение на земята, човекът ще получи най-решителната кармична присъда в дадена област от живота, определена от позицията на дома в който е Северния възел. Индивидът с Лунни възли в Рак-Козирог, ще обърка половината си живот в безпомощно увлечение по нещо и един ден примирено ще каже: "Това е далече, далече по-добро от онова, което някога съм правел".

Домът, в който е Южния възел, показва зоната, в която кармичните остатъци от незрялост проникват в настоящия живот. Домът, в който е Северния възел, показва начините, по които индивидът сега може да навлезе в една отговорна зрялост, привличайки в живота си принципите на чест, уважение и традиция.
Щом се научи как се прави това той е готов да реализира по един прекрасен начин живота си.

Ето малко информация, която имам из архиви, а най-вероятно и в гугъл я има де. Няма такава съпоставка м/у асц. и слънце, те си показват различни неща и не зависят едно от друго. Асц. в Скорпион - http://www.lubomir.name/bg/html/anoaiaaio_neidieii.html
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #5873 -: Юли 08, 2013, 10:17:58 am »
Благодаря :08:

*

aya

• 34
« Отговор #5874 -: Юли 15, 2013, 09:47:22 am »
Здравейте, на всички!  :blink:

Качвам една карта, но не знам точният час. Картата е на мъж. Ще се радвам, ако някой ми каже нещо за него.
Благодаря, предварително!
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5875 -: Юли 17, 2013, 01:39:22 pm »
когато детето се отглежда от един родител, по кой дом е представен този родител? четох, че по 4ти дом е този, който се грижи, а по 10ти - този, който налага правилата. но в случая двете роли съвпадат.
с другия родител има контакт, но не присъства кой знае колко в живота му.

« Отговор #5876 -: Юли 23, 2013, 01:03:58 pm »
Здравейте,може ли да ми помогнете с тълкуването на картата ми..интересуват ме аспекти за лични взаимоотношение,брак,деца..и т.н.Ще ви бъда много благодарна!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5877 -: Юли 23, 2013, 01:07:18 pm »
Здравейте,може ли да ми помогнете с тълкуването на картата ми..интересуват ме аспекти за лични взаимоотношение,брак,деца..и т.н.Ще ви бъда много благодарна!

хмм каква е тази карта?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #5878 -: Юли 23, 2013, 01:11:04 pm »
Ами май е натална, но със стари транзити, не е правена сега.
Ако Мая е родена поне към и след втората половина на 1984, тогава е наталната й.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #5879 -: Юли 23, 2013, 01:13:41 pm »
Ами май е натална, но със стари транзити, не е правена сега.
Ако Мая е родена поне към и след втората половина на 1984, тогава е наталната й.
Няма да е 84-а, защото Сатурн е към края на Скорпион. 85-та ще да е.  :blink: Транзита е от февруари тази година явно.