Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859467 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5900 -: Юли 23, 2013, 05:01:58 pm »
Еххх,определено нищо не може да се скрие=)),а и вие наистина разбирате нещата и ги тълкувате доста правилно..истината,наистина имам проблеми със стомаха,слабо място ми е,особено под напрежение...а и наистина съм човек ,който по-скоро се потиска и таи нещата в себе си...

*

Нова

• 3491
« Отговор #5901 -: Юли 24, 2013, 07:57:14 am »
Инито е по частите на тялото, аз тези не ги разбирам.   :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #5902 -: Юли 24, 2013, 08:00:17 am »
Инито е по частите на тялото, аз тези не ги разбирам.   :blink:
За жалост и аз не много, специално за напрегнат аспект луна-марс, така помня.  :blink:

« Отговор #5903 -: Юли 24, 2013, 10:56:18 am »
Факт е ,че са верни нещата..благодаря ви момичета=))

« Отговор #5904 -: Юли 25, 2013, 06:14:02 am »
Искам да ви попитам нещо.
При малкия ми син всички планети са наблъскани на оста Ац/Дц и над нея, слънце, юпитер и меркурии са му в съвпад с АЦ, от там натам от 1-ви до 6-ти дом са му абсолютна пустош. Какво трябва да показва това - приказно детстство ама стой та гледай после или...? Нали всяко нещо си има и хубава и лоша страна - какви са тук?
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 06:23:44 am от jenny999 »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5905 -: Юли 25, 2013, 09:03:16 am »
Искам да ви попитам нещо.
При малкия ми син всички планети са наблъскани на оста Ац/Дц и над нея, слънце, юпитер и меркурии са му в съвпад с АЦ, от там натам от 1-ви до 6-ти дом са му абсолютна пустош. Какво трябва да показва това - приказно детстство ама стой та гледай после или...? Нали всяко нещо си има и хубава и лоша страна - какви са тук?
в случая има повече добри страни-счита се, че човек с планети над хоризонта се реализира по-лесно от този, който има планети под хоризонта. Горната половина на хороскопа е "огряна от слънцето", качествата са видими за света ,оттам-по-лесни за реализация от натива. Съвпадът на слънце, юпитер и меркурий е прекрасен на асцендента, дори да не е добре поставен по знак например.

« Отговор #5906 -: Юли 25, 2013, 09:52:16 am »
Съвпада е в Близнаци, но някакси ми стои сякаш нищо няма да вземе от семейството и миналото това дете (ценности, уроци) и всичко ще гради само. Макар че то може и да е за добре.
Благодаря ти Енигма :blink:.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5907 -: Юли 25, 2013, 09:59:18 am »
Съвпада е в Близнаци, но някакси ми стои сякаш нищо няма да вземе от семейството и миналото това дете (ценности, уроци) и всичко ще гради само. Макар че то може и да е за добре.
Благодаря ти Енигма :blink:.
Е, чакай де, рано е да прецениш, вероятно близнаци са ти чужд знак, не си ли скорпион по слънце?
Ако меркурий е на трон и юпитер-разширява качествата му-какво лошо? Това е философ, говорител и мъдрец, може би?
Успяваш ли да го надприказваш ;D, езиците би трябвало да му се отдават с лекота

« Отговор #5908 -: Юли 25, 2013, 10:27:02 am »
Нямаш идея колко си права, с всяка думичка.
Аз съм 3 води - слънце, АС, луна. Нямам нищо общо, ама нищичко с въздушните, никога дори живота не ме е срещал отблизо с тях, освен това дете, което до скоро не му личеше, ама започва... Малко като шок ми е. Ако съдя по взаимоотношенията ми с него - за мен въздуха е опериран от чувства и съжителството на толкова "воден човек" с въздух си е жив ад, за надприказване или разбиране не може да става въпрос, за съчувствие и дума не може да се отваря.... Той беше мълчаливичък допреди година, но сега изведнъж стана страшно. Дори и да го оставя да стигнем до някъде в спор, усети ли че губи то ти казва, че не му пука за темата и си заминава.... мнооооого зле. Успокоява ме само факта, че той грам не страда от неразбирателствата сякаш, а пък аз съм голяма, постепенно свиквам, ще се справя, нещо такова.

Иначе за езиците, да - на 6 общуваше съвсем свободно на английски - само от един картуун, който беше на английски тогава. Но той там си има заложби и от баща си.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5909 -: Юли 25, 2013, 10:42:22 am »
Аз съм 3 води - слънце, АС, луна. Нямам нищо общо, ама нищичко с въздушните, никога дори живота не ме е срещал отблизо с тях, освен това дете, което до скоро не му личеше, ама започва... Малко като шок ми е. Ако съдя по взаимоотношенията ми с него - за мен въздуха е опериран от чувства и съжителството на толкова "воден човек" с въздух си е жив ад, за надприказване или разбиране не може да става въпрос, за съчувствие и дума не може да се отваря.... Той беше мълчаливичък допреди година, но сега изведнъж стана страшно. Дори и да го оставя да стигнем до някъде в спор, усети ли че губи то ти казва, че не му пука за темата и си заминава.... мнооооого зле. Успокоява ме само факта, че той грам не страда от неразбирателствата сякаш, а пък аз съм голяма, постепенно свиквам, ще се справя, нещо такова.

Иначе за езиците, да - на 6 общуваше съвсем свободно на английски - само от един картуун, който беше на английски тогава. Но той там си има заложби и от баща си.
Все пак, ако има нещо водно в картата напр.марс, луна, асц, ще се изявят по-нататък, той е на около12-13 нали? Ама и ти си много водна, наистина ;D
Разликите, които споменаваш са си проблем в съжителството...аз съм въздух по слънце с водна луна, а живея с 3-ма с огнени луни, 2-ма от тях и с огнени слънца....за мен те са "оперирани от вода" ;) и чувства...натоварващо си е за мен, все едно сме от различни планети.

« Отговор #5910 -: Юли 25, 2013, 10:56:48 am »
На 12 е. Луната му е в риби, ама къде е тази луна.... никаква я няма за сега. Дано да си права, че ще се появи някой ден.

А аз пък се чувствам добре с огъня (слънце и АС в огън е приятеля ми), но луната му е в земя - имам чувството, че водата ми намира опора там, а и от негова гледна точка - попива точно там, сякаш това е връзката. Наблягай повече на въздуха и си повтаряй, че не ти пука когато се почувстваш наранена, няма друг начин, нали сме големи :blink:.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5911 -: Юли 25, 2013, 11:24:53 am »

Все пак, ако има нещо водно в картата напр.марс, луна, асц, ще се изявят по-нататък, той е на около12-13 нали? Ама и ти си много водна, наистина ;D
Разликите, които споменаваш са си проблем в съжителството...аз съм въздух по слънце с водна луна, а живея с 3-ма с огнени луни, 2-ма от тях и с огнени слънца....за мен те са "оперирани от вода" ;) и чувства...натоварващо си е за мен, все едно сме от различни планети.

Енигма, аз пък имам вода по слънце и въздух по луна, и живея с няколко човека около мен с огнени асц. или слънца, оперирани на ента степен :)))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #5912 -: Юли 25, 2013, 11:38:27 am »
Според мен ти би трябвало да се чувстваш чудесно, Краби - недосегаема откъм нараняване с тази луна, а иначе водното слънце се радва на огъня, да не кажа и възхищава, така че... или се оплакваш?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5913 -: Юли 25, 2013, 12:32:29 pm »

Енигма, аз пък имам вода по слънце и въздух по луна, и живея с няколко човека около мен с огнени асц. или слънца, оперирани на ента степен :)))
Да, Краби, ние с теб сме с "разменени" ;D слънца и луни

*

Нова

• 3491
« Отговор #5914 -: Юли 25, 2013, 12:35:25 pm »
Значи, Енигма, ти си слънчев близнак? Ето защо толкова ми пасваш.
Луната ти във втората половина на знака ли е?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5915 -: Юли 25, 2013, 12:42:40 pm »
в първата декада на знака е ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #5916 -: Юли 25, 2013, 12:46:56 pm »

Аха, в четвъртия ми дом )))) Вероятно каре със слънцето и твърде възможно с ретро марса ми )))) Но пък тригон с окултното юпито!

Спомням си как казваше, че от грижа за домочадието и потребността от разните му там ензими в стомахчетата, готвиш в несвяст.
Два етажа под мен живее някой непознат, който според мен е с луна в рак, от тъмни доби се правят някакви спец закуски, кремчета, кексчета, сладкиши... Направо ми скъсяват животеца. Аз нали съм кунки в гъзунки, пък съм все гладна... Та винаги и за теб се сещам по тъмни доби )))

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5917 -: Юли 25, 2013, 01:02:10 pm »

Аха, в четвъртия ми дом )))) Вероятно каре със слънцето и твърде възможно с ретро марса ми )))) Но пък тригон с окултното юпито!

Спомням си как казваше, че от грижа за домочадието и потребността от разните му там ензими в стомахчетата, готвиш в несвяст.
Два етажа под мен живее някой непознат, който според мен е с луна в рак, от тъмни доби се правят някакви спец закуски, кремчета, кексчета, сладкиши... Направо ми скъсяват животеца. Аз нали съм кунки в гъзунки, пък съм все гладна... Та винаги и за теб се сещам по тъмни доби )))
като ти дойде челяд ще се научиш-де ще ходиш :blink:или пък мъжът ти може да готви
аз на готвенето повече от 40 минути не отделям, специализирах се с годините, та стана автоматик...

*

Нова

• 3491
« Отговор #5918 -: Юли 25, 2013, 01:13:56 pm »
Хаха, мани, бегай.

Нали ви говорих за един набор, който се ожени за стелиумната скорпионка, с която имат само сини чертички в синастрията и с когото ураново бяхме изтрещяли от любов. Оня така готвише, с пиниз, всичко му се получаваше и пипаше професионално някакси, отръки. Аз... ужаст. Ама нали го играех много влюбена, наистина исках някакси да бъда полезна, не бях готованка. И седя и беля картофи в несвяст, сурови, врели, мия чинии.. Оня пак недоволен. Не можело само той. ))) Сигурно новата му готви ))))
Последният ми чичо за салатата..знаете )))

Един пък пратил жена си на готварски курсове да се научила, да станела жена, боклук..

Ужаст, не търпят мъжете такава неготвеща)))) Все мома ще си ода.

*

satin_

« Отговор #5919 -: Юли 25, 2013, 01:23:56 pm »
И за моя бъдещ мъж ще е по-здравословно и безопасно, ако иска да яде да може да готви ;D Ако случайно си ударя главата и реша да се правя на добра жена, не е ясно колко време ще оцелее с приготвената от мен храна ;D А и пожарната ще трябва да стои на пост пред входа всеки път щом се вихря в кухнята  :blink:

Иначе всяка вечер гледам fiesta tv  ;D