Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859947 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5920 -: Юли 25, 2013, 01:54:43 pm »
Това, че мъжете рак готвят за мен е.... измислица, не знам от къде. Когато се оженихме с рака, щяхме да си умрем от глад първите годинки - яйца не можехме да приготвяме даже. През първите 10 години аз се понаучих, макар че това хич, ама хич не ми е талант, независимо от луната в рак, но ми дойде някакъв ентусиазъм да се преборя с него (от Скорпиончето, дето иска все да е перфектно сигурно). През вторите 10 год. се карахме, защо сутрин преди работа вместо да си остана в леглото съм до печката, защото пък неговата скорпионска луна започна да протестира... но не прояви някакво желание да се учи. И сега не може да готви нищичко, така че ... митове и легенди:blink:

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #5921 -: Юли 26, 2013, 02:00:26 pm »
Predvaritelno se izvinqvam za latinicata:) Nqmam kirilizator na tozi kompyutar.Iskam da publikuvam karta na moq priqtelka,koqto se zanimava s yoga i iska da otvori svoe yoga studio. Tq e mnogo gotin chovek i az s moite ne mnogo golemi poznaniq mislq che shte otvori sobstveno yoga studio v nachaloto na 2015, zashtoto togava shte se oformi golqm ognen trigon mejdu slanceto i , uran (upravite na 2) i yupiter (upravitel na 12),kakto i pluton shte napravi savpad s yupiter v parvi dom i sextili kam mars(upravitel na 4) i venera (upravitel na 10) . Moga li da se dopitam i do vasheto mnenie :) Blagodarq predvaritelno :rolleyes: :wub:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #5922 -: Юли 26, 2013, 03:42:06 pm »
Докрая на тази година ми се струва, че енергията ѝ ще бъде повече насочена към лични връзки, отколкото към бизнес. След това по ведическите даши преминава в период на Юпитер/Сатурн (Юпитер е У1 в 1-ви, тронов, заедно с Раху; Сатурн е в 6-ти). От края на тази година може да започне да мисли по бизнес ориентирано.

Ако Венера е управител на МС, престоят на Сатурн върху нея се връзва с повече професионални ангажименти. Обаче за самостоятелен бизнес бих включила и Уран към елементи на 10-ти дом. Не виждам такива аспекти. Както и да е. Транзитен Уран ще има секстил с натален Сатурн - естествен управител на 10-ти дом. А и както попада в 3-тия дом в квадратура с Юпитер в 1-ви, надали ще издържи мирна дълго. Предполагам, нещо я човърка да направи промени колкото се може по-скоро. Урановата опозиция ще се случи през 2015-та, така че както казвате, може и да е тогава.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #5923 -: Юли 26, 2013, 03:56:03 pm »
Blagodarq mnogo :25: Mnogo mi e skapa i ne iskam da izkazvam moi predpolojeniq,tai kato nqmam zadalbocheni poznaniq :) A pak sega shte moga da q okuraja da stoi mirna,zashtoto Mirabella si prava - neshto se q chovarka naposledak i mira ne i dava. Iska da otvori yoga studioto po nai-barziq nachin, pak az q savetvah da izchaka. Sunnily i Mirabella , pak vi blagodarq  :58:

« Отговор #5924 -: Юли 26, 2013, 04:11:35 pm »
Ей, аз да не съм по-знаеща от теб, Snow. ;) Не съм казала непременно да чака. Ако има условия, финансови ресурси, желание и смята, че от такъв вид бизнес може да се издържа, за какво да чака. Нека тя сама прецени. Представи си, че със съветите си ѝ прецакам добра възможност - не искам това. Желая ѝ успех!

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #5925 -: Юли 27, 2013, 07:06:40 pm »
Az vse pak blagodarq, zashtoto nauchavam po neshto novo...

« Отговор #5926 -: Юли 27, 2013, 11:54:09 pm »
Здравейте от доста време чета форума и реших да пусна моята натална карта за дискусията,ако искате да я дикутирате де.Мисля ,че ще е интереснао защото с джоли сме родени на една и съща дата 4,6,1975  не знам за часа обаче.
Понеже не зная как да кача карта дано я виждате :-[

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5927 -: Юли 28, 2013, 12:00:14 am »
Ти момче ли си, или девойче?

« Отговор #5928 -: Юли 28, 2013, 07:14:59 pm »
Момиче съм, моите данни са на картата даже часа е точен ,незнам часа на Джоли това имах предвид.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5929 -: Юли 28, 2013, 09:43:25 pm »
Скоро гледах картата на Джоли, съвпадът марс луна е почти до МЦ но от към 9ти дом

« Отговор #5930 -: Юли 28, 2013, 10:46:50 pm »
А как ви се струва  тези месеци може ли да очаквам нещо подобно на нейната операция през май ?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5931 -: Юли 29, 2013, 01:34:58 pm »
Какво ще кажете това момиче очаква ли го скоро нова любов така като гледате картата й .

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5932 -: Юли 29, 2013, 01:41:19 pm »
А как ви се струва  тези месеци може ли да очаквам нещо подобно на нейната операция през май ?

Четеш ли английски?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5933 -: Юли 29, 2013, 02:25:55 pm »
Здравейте от доста време чета форума и реших да пусна моята натална карта за дискусията,ако искате да я дикутирате де.Мисля ,че ще е интереснао защото с джоли сме родени на една и съща дата 4,6,1975  не знам за часа обаче.
Понеже не зная как да кача карта дано я виждате :-[
Остава и да приличаш на нея, но сигурно не е така, значи и съдбата ти няма да е същата, ако мислим опростенчески, страхът си е човешки и е присъщ на всички,но....Доколкото помня от стар източник на Дж. сатурн и венера са в съвпад в 12 дом..разликата е значителна...и не само-досега имала ли си такъв здравословен проблем, че да се вкарваш в подобен филм?
Картата ти дава склонност към занимания с медицина, тогава значението на някои планети се променя...вижда се ,че вътрешният ти мир влияе на здравето заради вкл. слънце, опозициет6-12 и нептун,който замъглява намирането на вярно диагноза, когато си болна напр., но и всичко това те прави податлива на психосоматични заболявания, трябва да внимаваш по принцип с лекарства, нетрадиционен тип лечение би ти импонирал, също и работа върху себе си-като начин на мислене и възприемане на живота...
В астрологията същите акценти, които дават сериозни болести, също позволяват с лекота да се занимаваш с духовни практики, езотерика, значението не е само едно...
луна-опозиция плутон-интензивни емоции, меркурий, държащ слънцето-интуитивен, но и не много обективен има тригон с уран-,господар на 9 дом-вярвания, житейски философии, висш ум...от там-прозрения за същината на нещата от по-висш порядък и чрез работа-изчистване на склонността към негативизъм и депресии...
Дай малко инфо, знаем, че ретромерк по-трудно споделя, но... :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #5934 -: Юли 29, 2013, 02:50:29 pm »
А и да не забравяме, че при "звездата" имаме и доза пиар, основан на чисто човешка драма, излязоха и сведения за споразумения с мед. организации, вземане на хонорари за милиони. Нямаме налице трагедията на една жена отрязана като десетгодишно момченце и всички произтичащи от това психологически травми... Действията й могат грубо да се тълкуват и като чист тунинг на многодетна майка.

« Отговор #5935 -: Юли 29, 2013, 04:01:36 pm »
Не знам какво да споделя същото слабо тяло до преди година (напълнях 8 кг юпи съвпад нат.слънце),лице подобен цвят на очите  незнам ще си сложа моя снимка като аватар .Сериозен здравословен пролем досега не съм имала ,но този уран който наближава към нат. марс ме плаши,хирон на МС също.Когато беше върху луната имах сериозни проблеми с почти всички колежки на работа (месеци преди това усещах интригите им и мълчах) , но накрая гръмнах.
Сега онтово имам подобни предчувствия а и прогнозите в астро ми посказват това.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5936 -: Юли 29, 2013, 05:59:17 pm »
Виж, не се подавай на параноя, изследвай се да си спокойна,виж в темата за нептун пишат и за плутон-миналте им транзити, той си е достойно страшничък, повече и от уран, а хората са живи и здрави, и аз завършвам такъв транзит. Е, трудни са тежките планети, но искат вътрешна промяна на нагласите, често на дълбоко ниво. А, иначе, ако живо вярваш, че трябва да се разболееш....просто провери и ...бдзи позитивна като за овенски стелиум на МЦ
досега имала ли си такива здр. проблеми? Кой планети чувстваш по-изявени за сметки на другите-тези в рак, или тези в овен?

« Отговор #5937 -: Юли 29, 2013, 08:48:06 pm »
 Всичо ще е сурер обещавам да информирам как са протекли транзитите за статистиката ;)

« Отговор #5938 -: Юли 30, 2013, 02:12:02 pm »
Какво ще кажете за тази натална карта

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5939 -: Юли 30, 2013, 02:21:40 pm »
Уауу, тау-квадрат на светилата с Марс и Сатурн, светилата са доста силно поставени.

Женска ли е тази карта? Като цяло не са изключени проблеми с бащата и по-нататък с друг мъжки авторитет. Но и тя самата би могла да стигне до авторитетна позиция в социума (всичко си има цена, разбира се). Не е изключен и брак, носещ по-висок социален статус, но може да бъде леко закъснял.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.