Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857424 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5940 -: Юли 30, 2013, 02:23:45 pm »
ами интересува ме като цяло цялата карта но връзките са ми любопитни ама   каквото разберете все е добре дошло  ;)
да женска  карта е
« Последна редакция: Юли 30, 2013, 02:39:41 pm от scarface »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5941 -: Юли 30, 2013, 03:42:39 pm »
Тази жена на 5 или 6г е  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #5942 -: Юли 30, 2013, 03:46:51 pm »
Тази жена на 5 или 6г е  ;D

Добър въпрос, , освен ако не гледа бъдещето на щерка си.

« Отговор #5943 -: Юли 30, 2013, 04:00:26 pm »
Дъщеря. Hе е на 5 или 6

« Отговор #5944 -: Юли 30, 2013, 04:02:10 pm »
Дъщеря. Hе е на 5 или 6

На 12.? ;) И аз имам подобна хубавица, само че повече въздух и вода. ;D

« Отговор #5945 -: Юли 30, 2013, 04:03:48 pm »
15

« Отговор #5946 -: Юли 30, 2013, 06:42:16 pm »
Какво ще кажете за тази натална карта

Аз виждам много силно, лъчезарно момиче - знае какво иска, според мен е уравновесена. От друга страна не търпи авторитети и винаги иска да е първа /в училище, предполагам/ ;) или в спорта.
Според мен квадратурите са много градивни - Сатурна й срещу Марса вероятно възспира избухванията, но тя преживява нещата дълбоко в себе си. Може да изглежда дистанцирана, когато се опитва "да скрие" чувствата си.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5947 -: Юли 30, 2013, 07:02:40 pm »
Слънце в Лъв, Луна в Лъв и Меркурий в Лъв... леле ))) огън момиче
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Sudba

• 16
« Отговор #5948 -: Август 01, 2013, 01:25:53 pm »
Здравейте, може ли да погледнете тази натална карта. Какво ще кажете за работата, с която ще се занимавам. Според вас в какви насоки е добре да се ориентирам, като професия. Харесват ми много дейности, но ми е много трудно. Уча икономика на строителството, а сега строително предприемачество, но не знам дали да се насоча в строителния бранш или ще е по-добре нещо, в което да съм по-дейна. Кой период е благоприятен според вас за започване на работа. Ще ми е много полезно мнението ви. Благодаря ВИ !  :blink:

« Отговор #5949 -: Август 02, 2013, 12:29:43 pm »
Здравейте, прикачвам моята натална карта и бих искала да ви попитам как ще се развия в професионален и любовен план.
Не разбирам кой-знае колко от астрология и много бих се радвала,ако можете да ми помогнете.
Благодаря Ви предварително!  :blink: :blink:

« Отговор #5950 -: Август 02, 2013, 12:49:05 pm »
Здравей Елеана :) Бързам за работа и не съм много опитна ,но относно любовният ти живот венера съвпад Сатурн дава връзка с по-голям мъж от теб (по-зрял) и най-вече съвпада е в знака на Козирог ! Познавам жена със същият съвпад женена е за мъж по-голям с 7 години от нея ,а преди това е имал друг брак и деца..Относно Венера в Козирог ,дава устойчиви и стабилни чувства,а Луната в Близнаци те подсилва да изпълняваш своите обещания и задължения.Притежаваш емоционален заряд.Според мен трудно показваш чувствата ти ,но успее ли един мъж да те опознае и да достигне до теб ,всъщност разбира колко чувствена и вярва си.Тук ще добавя и съвпада на Венера с Нептун ,може би относно любовта ,виждаш мъжете около теб през розови очила.Не взимай под внимание това ,което съм написала ,по-опитните от мен ще потвърдят или отхвърлят думите ми ..Желая ти успех и много ползотворен и изпълнен с емоции ден :) Поздрави и целувки от Бургас
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5951 -: Август 02, 2013, 01:11:30 pm »
Янита,много благодаря! Искам да попитам какво показва това,че има съвпад в Козирог? Това означава ли,че ще за в бъдеще ми е отредено да съм с човек, който е разведен?

« Отговор #5952 -: Август 02, 2013, 01:12:48 pm »
За съдба : относно работата мисля ,че много добре би се справила ,като ръководител,стратег или организатор.В професионален план в която и сфера да бъдеш ,че бъдеш много добър и отговорен служител .Много е важно за теб работата с която се занимаваш ,да ти носи стабилен доход и да имаш възможност за израстване :)  Строителството мисля ,че ти пасва добре,но не и изключено банкерство,финанси и търговия :) От малкото знания ,които имам това успях да видя по твоята карта :) Успех във всяко едно начинание  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5953 -: Август 02, 2013, 01:15:41 pm »
Не не :) Просто според мен ще бъдеш с по-зрял мъж от теб ,не е казано ,че ще има зад гърба си жена и деца :) Просто няма да си с мъж на твоята или близка до твоята възраст ,но пак казвам не ми обръщай внимание ,нямам опит :) Просто се опитвам да преведа наученото от мен в думи и ако греша някой да ме поправи,след време сама ще кажеш какъв мъж си избрала да бъде до теб  :wub:

« Отговор #5954 -: Август 02, 2013, 01:39:36 pm »
Янита, може би си права, защото наистина харесвам мъже,които са по-големи и по-зрели от мен.
Относо професията- не знам, не ме бива да обяснявам,а и не съм от най-търпеливите  :blink: ;D  ;) Но пък знае ли човек- на когото, каквото му е писано

*

Sudba

• 16
« Отговор #5955 -: Август 02, 2013, 01:53:33 pm »
Здравей, Янита  :blink: ! Благодаря ти за коментара ! Според теб кой период е добър и благоприятен за започване на работа ? А относно любовта нещо да ми подскажеш ... ! ? Не съм в добър период ... прекратих скоро едни отношения.

« Отговор #5956 -: Август 02, 2013, 06:33:53 pm »
Здравейте,

ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете - към каква професия да насоча синът си.
Роден е на 22.03.1997г. в гр. Разград - между 04.30 - 5.00 часа /сутринта/.
Притеснява ме много този дванадесети дом.

Благодаря

« Отговор #5957 -: Август 05, 2013, 10:39:07 am »
Здравейте момичета. Запалих се по астрологията и в момента чета една Енциклопеция по астрология стъпка по стъпка. Ще ви помоля, ако имате възможност да кажете нещо по моята карта.

« Отговор #5958 -: Август 06, 2013, 04:19:37 pm »
Здравейтв,бихте ли ми казали нещо повече по тази натална карта..най -вече по въпросите, свързани с любовта и брака и успешени ли ще са те,когато и да се случат..както и за работа и кариера...интетесно ми е имам ли някакъв специален аспект,защото на моменти имам силно изразено усещане за превъзходство над другите,а в същото време съм много добричка и на момемти наивна дори..мерси предварително..

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5959 -: Август 06, 2013, 04:54:02 pm »
Брях, много хора искат да разберат за натала си.

Това е най-лесно в интернет да го намерите, в сайта на Пами има много информация, докато някой погледне може да разгледате :)  :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...