Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856179 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6000 -: Август 21, 2013, 02:10:01 pm »
Няколко думички по тази карта?

Коя област те интересува по-специално?

Хората, които си пускат картите на общо основание, нямат представа колко време отива да напишеш три абзаца.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #6001 -: Август 21, 2013, 02:16:44 pm »

Хората, които си пускат картите на общо основание, нямат представа колко време отива да напишеш три абзаца.

Картата е на моя приятел, може би нещо за характера, отношение към противоположния пол и близкото обкръжение, интереси най-общо казано.
Благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6002 -: Август 21, 2013, 02:19:56 pm »

Картата е на моя приятел, може би нещо за характера, отношение към противоположния пол и близкото обкръжение, интереси най-общо казано.
Благодаря

По-късно ще я разгледам. Чака ме един зъболекарски стол!  :-X
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #6003 -: Август 21, 2013, 02:22:02 pm »

Благодаря

По-късно ще я разгледам. Чака ме един зъболекарски стол!  :-X

Благодаря  :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #6004 -: Август 21, 2013, 02:43:50 pm »
Смарта благодаря ти.Наистина съм много емоционална,бързо паля и също така бързо гасна.Чета много да интересувам се от всичко,което си изброила.Доста хора в началото не ме разбираха,но имах подкрепата на майка ми,която всъщност така да се каже ми отвори очите.Родителите ми са разведени още когато съм била на 1г.Майка ми винаги е била до мен и ме е подкрепяла във всичко.Контакт с баща ми едва вече в пубертета,но никой от тях не ме е тормозил,може би аз вътрешно изживявам нещата.В любовта там нещата просто не вървят.Давам всичко от себе си,но все още съм  в търсене на истинския човек,въпреки че в момента имам връзка с младежа на който разгледахме картата по-горе.В последните години чета много и работя върху себе си,но това е най-трудно и изживявам трудностите на промяната.Психологията също ми е страст още от ученическите години.Това сатурново завръщане до някъде ме плаши,тъй като като чели не съм излизала от него  ;D.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #6005 -: Август 21, 2013, 02:54:06 pm »
А относно партньорите незнам защо,но са били повечето все по-малки както и в момента.Една връзка съм имала с разлика 8 години и определено тя беше много по различна.Незнам защо залитам по по -млади

« Отговор #6006 -: Август 21, 2013, 04:38:22 pm »
Здравейте! Smarta харесва ми начинът ти на тълкуване на карти,затова слагам и моята.Интересува ме какво ще кажеш за характера ми,какви таланти са ми заложени по натал,а също така какво ме очаква в любовен план.Който иска също може да се включи,разбира се ако ви се занимава.Благодаря предварително!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6007 -: Август 22, 2013, 10:00:08 am »
някой беше споменал скоро, че квадрат уран-марс означава риск от инциденти. по какво се определя от какъв характер е рискът - от положението на марс или уран? в конкретният случай марс е във водолей, уран в скорпион. домове не знам.

« Отговор #6008 -: Август 22, 2013, 10:10:33 am »
Те всички планети са ти в Козирог и Водолей, според мен трудно се влюбваш и разума винаги надделява пред чувствата, предполагам, че си и много комуникативна и бързо се сприятеляваш, но аз съм начинаеща не обръщай внимание на това което казвам  :blink:
« Последна редакция: Август 22, 2013, 10:14:54 am от _perla_ »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6009 -: Август 22, 2013, 10:15:56 am »
Те всички планети са ти в Козирог и Водолей, според мен трудно се влюбваш и разума винаги надделява пред чувствата, но аз съм начинаеща не обръщай внимание на това което казвам  :blink:

Перла, да ти кажа, то така се почва.

Момичета, нали разбирате, че един човек едва ли може да отговори на всички, даже да седи по цял ден на компютъра.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #6010 -: Август 22, 2013, 10:18:49 am »

[/quote]
Момичета, нали разбирате, че един човек едва ли може да отговори на всички, даже да седи по цял ден на компютъра. [/quote]

Да, разбира се и си чакаме търпеливо. Благодарим за вниманието  :88:

« Отговор #6011 -: Август 22, 2013, 10:19:26 am »
Смарта

Да, така е, то не сме един или двама. А,иначе поулучих ли нещо  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6012 -: Август 22, 2013, 11:15:16 am »
Смарта

Ами то аз и да се изкажа (не че съм капацитет), приносителят на картата трябва да ти отговори. Само той/тя си знае.

« Отговор #6013 -: Август 22, 2013, 11:25:16 am »
Смарта

Ами то аз и да се изкажа (не че съм капацитет), приносителят на картата трябва да ти отговори. Само той/тя си знае.

Ех, как да не си капацитет, така като гледам отзивите много добре се справяш  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6014 -: Август 22, 2013, 11:33:40 am »
Смарта

Да, мерси! Но то всъщност аз си знам - едва сега прохождам.

Ех, как да не си капацитет, така като гледам отзивите много добре се справяш  :blink:
« Последна редакция: Август 22, 2013, 02:09:29 pm от Smarta »

« Отговор #6015 -: Август 22, 2013, 01:09:55 pm »
Те всички планети са ти в Козирог и Водолей, според мен трудно се влюбваш и разума винаги надделява пред чувствата, предполагам, че си и много комуникативна и бързо се сприятеляваш, но аз съм начинаеща не обръщай внимание на това което казвам  :blink:

Предполагам,че за мен се отнася.Ами напротив луната ми в риби ме прави много влюбчива натура.Бързо се сприятелявам,обаче напоследък не допускам много хора до себе си.Не мога да се определя като много комуникативна,а по-скоро съм по-затворен тип човек.Все пак ти благодаря,perla :)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6016 -: Август 22, 2013, 02:47:29 pm »

Да видя сега на кой какво обещах.

Твоят приятел е целенасочен и упорит човек, който търси чувствителна душа за другарка. Важно му е да е общителна и умна, някое чувствено, женствено и практично същество, което да е ориентирано към дома, да му създава домашен уют, да е трудолюбиво, енергично и едновременно да умее да се забавлява и радва на живота. (Стана като реклама на най-новата романтична комедия.) Твоят човек е самороден талант в областта на секса, освен това дава всичко от себе си в тая насока. Ще иска от партньорката си да води ежедневните дела организирано и да е сериозна към партньорството. С това Слънчице на ДЦ се ще опитва да доминира във всяка връзка, малко като Цар Лъв, да е ясно кой е царят. Може да се мъчи от някакъв вътрешен свой си конфликт и все да иска партньорката му да го утвърждава, когато не е сигурен в себе си. Струва ми се, че има някакви нереалистични представи за любовта и изживява тежко разделите.

Нека и друг да бутне рамо, ако може и иска, че ме чакат осмодомни въпроси за уреждане в провинцията.

Едно допълнение към evka, аспектът Слънце Сатурн освен проблеми с родителите, показва и загуба на баща. Но това днес не е толкова често, затова не го споменах. Някога рожбите с такъв аспект са губили бащи по бойните полета. При теб във вид на раздяла. Картите не лъжат, само хората се заблуждават. :)

« Отговор #6017 -: Август 22, 2013, 08:49:53 pm »

Предполагам,че за мен се отнася.Ами напротив луната ми в риби ме прави много влюбчива натура.Бързо се сприятелявам,обаче напоследък не допускам много хора до себе си.Не мога да се определя като много комуникативна,а по-скоро съм по-затворен тип човек.Все пак ти благодаря,perla :)

Да, за теб ставаше въпрос :) Аз повече няма да се изказвам, че току виж съм си навлякла гнева на по-опитните за това, че пиша без да съм се подготвила  :-[ ;D

« Отговор #6018 -: Август 22, 2013, 09:15:01 pm »
някой беше споменал скоро, че квадрат уран-марс означава риск от инциденти. по какво се определя от какъв характер е рискът - от положението на марс или уран? в конкретният случай марс е във водолей, уран в скорпион. домове не знам.

От положението по знакът и домът на Марс и Уран, както и техните диспозитори :blink: . Обаче като не знаем домовете няма как да стане.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6019 -: Август 22, 2013, 09:48:07 pm »
благодаря  :blink: