За да направиш синастрия, отиваш на Horoscope Drawings & Calculations, после Extended Chart Selection, оттам има две падащи менюта, Horoscope for: и Partner:, оттам избираш двете карти и отдолу на Please select the type of chart you want: избираш Synastry Chart (2) и после цъкаш на Click to show the chart :blink: .
Сега по картата. Нищо чудно, че човекът се е развел. Оста 1-ви/7-ми дом е мутабелна и то в знаците Близнаци и Стрелец. Уран е в съвпад с ДЦ, класическа индикация за развод или поне за нестабилни или нестандартни връзки. На този човек му трябва либерален партньор с който никога да не му е скучно и да не му завзема личното пространство. Скорпион и Телец са интерсептирани - лесно му е да започва нещата, но му е трудно да ги довършва, особено що се отнася до работа и ежедневни дейности. Начинът да пребори това е комуникацията, Близнаци и Стрелец са дублирани.
Нептун е в 7-ми, това може да дава нереалистична представа за любовта или пък гледа на всичко през розови очила. Може да го привличат Нептунови типажи - артистични или такива, които се интересуват от мистика, религия и т.н. Но Нептун в 7-ми се влюбва в илюзията за човека, в собствените си представи за него и не винаги може да види партньора си ясно.
Друго, което ми прави впечатление са тежките аспекти на Венера, особено тази квадратура с управителят на 7-ми дом, Юпитер. Има високи очаквания и обещава повече, от колкото може да даде и се отнася невнимателно към задълженията си. Според мен се е оженил с голям ентусиазъм, очаквайки много от бъдещият си брак. Венера квадратура Марс показва ранен брак, а също така е класически индикатор за развод и трудности в сферата на любовта.
Венера е в Лъв - очакванията му са толкова големи, че разочарованието понякога е неизбежно. Има нужда жена му често да му показва признателност. Това се засилва и от Слънцето е Лъв.
Луна във Везни е хубава позиция - има нужда от хармония в личният си живот, въпреки, че съвпада със Сатурн не е точно хармоничен, може да има усещането, че не е обичан. Има и съпвад с Плутон, отношенията с родителите му какви са ? Струва ми се, че има или е имал някакви проблеми с тях...