Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858826 Прегледи
*

Skarlet

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #80 -: Август 29, 2009, 03:24:13 pm »
Да ти е живо и здраво детето.Ние само предполагаме.Уран все пак управлява 8 дом и е в 5.Да си раждала със секцио? А след като не си имала катастрофи,добре е да се внимава по пътищата.Не мисля,че има проблем да имаш още едно дете-Марс и Плутон са управители на 5 дом и са в двоен знак-Везни.Първото дете момче ли е? Картата изисква време за тълкуване.А пък ти се забавляваш на наш гръб,което не е много етично.Луната,управител на асцендента и Венера не правят мажорни аспекти,но пък имат минорни,които не са от най-прекрасните.Но в картата има потенциал за семеен бизнес-Марс/упр. на 10 дом/ е на ИЦ,в съвпад с управителя на 7 дом-партньорство с роднини или съпруг.С Марс във Везни и Луна в Телец предполагам не обичаш да се натоварваш с много работа. Но днес вече ми свършва лимита с мисленето. Вече споменах,че 5 часа сън за мен не са достатъчни. Да се включат и други желаещи,ако има.Не е зле и ти да направиш опит за анализ,вместо да дебнеш кой какво ще ти каже и после да се кефиш на гафовете. Тук е форум за практикуване,не за консултации.

« Отговор #81 -: Август 29, 2009, 03:25:58 pm »
СТРАХОТНИ СТЕ  :-* :)  :-* да така си е, аз незнам с какво искам да се занимавам, малко си падам мързел...предпочитам умствена работа пред физическа ;)
кажете моля за деца и партньор?
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Август 29, 2009, 03:44:29 pm »
С Меркурий в опозиция на Уран не може да има плавна комуникация. Бързо губиш интерес към дадена тема или искаш ти да направляваш разговора. Мислите ти и думите ти текат хаотично, лесно се отегчаваш, имаш проблем с концентрацията върху едно и също нещо.

Но аз съм на вълна медицинска астрология и ми направи впечатление, че твоята Венера попада в медицинския градус на 21 Телец, който отговаря за щитовидната жлеза. Разглеждахме подобен случай в друга тема, но там замесената планета беше Сатурн, който причинява хипофункция на жлезата. С Венера на трон в Телец, болестите могат да дойдат от прекалено угаждане и да предизвикат хиперплазия на жлезата, т.нар. ендемична гуша, като не е задължително да има повишена функция. Венера управлява и 4-ти дом на наследствените заболявания, а домът е натоварен с доста тежки планети.
« Последна редакция: Август 29, 2009, 03:49:39 pm от Небесна »

*

Helo

« Отговор #83 -: Август 29, 2009, 03:47:19 pm »
С Уран в опозиция на Нептун не може да има плавна комуникация.

Имаш предвид с Уран в опозиция на Меркурий.  ;) :)

*

Skarlet

« Отговор #84 -: Август 29, 2009, 03:52:37 pm »
Точно така,Небесна.Само че,не е Уран в опозиция с Нептун,а Уран с Меркурий. А той пък управлява 12 дом-склонност към хронифициране и психосоматични заболявания.Има тенденции към угаждане в храненето,към проблеми с бъбреците и от там-склонност към подагра-Нептун е в градуса предразполагащ към подагра.Отделно е уязвима и нервната система-опозиция на Меркурий с Уран.Тази опозиция има и друго значение,но това не е по темата.Ма,айде да не се стряска момичето,ами да наблегне на здравословен начин на живот и хранене,че с толкова акцент на Телец и Везни.....бая е мързеливка.

*

Skarlet

« Отговор #85 -: Август 29, 2009, 04:07:12 pm »
vanianeli, имах въпрос към теб,на който не ми отговори тук във форума-със секцио ли си родила и момче ли е детето? Това е важно да го знаят всички,защото е с учебна цел.След като си качва човек картата във форум,трябва да има и обратна връзка.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #86 -: Август 29, 2009, 04:10:46 pm »
иначе съм с добро образование и мисля да записвам пак нещо,но ще видим!? ..................................................................
....операция от апандисит и секцио

писала е  " операция от апандисит и секцио "
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #87 -: Август 29, 2009, 04:21:48 pm »
Не съм го видяла.  ;D Но е интересно да се види и пола,не само да си пишем любовни писъмца.  ;D Тук всички се учат и е добре да се дискутира явно.  ;)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #88 -: Август 29, 2009, 04:27:10 pm »
Тук всички се учат и е добре да се дискутира явно.  ;)

при толкова " въздух" в картата и нито една квадратура,
с неаспектирани Луна и Венера, едва ли си го
" слага на сърцето "    :P

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Август 29, 2009, 05:49:38 pm »
На хората не им е забавно да слушат за възможни здравословни проблеми. Интересуват ги любовни отношения и деца, приятната страна на живота. Всички започват духовито и влизат тук с желание да научат нещо повече за себе си, но не са готови да чуят някои отговори.

*

Skarlet

« Отговор #90 -: Август 29, 2009, 05:56:04 pm »
Когато пък човек си пуска картата,требе да очаква да му кажат и някои нелицеприятни неща.Само убаво нема.  ;D

« Отговор #91 -: Август 29, 2009, 08:39:22 pm »
Така е не очаквам само хубави неща, въпреки че адски ми се иска  :) би било добре  ;) Възхищавам се на всички, надявам се и аз да стана добра, та да не занимавам хората със себе си  :)
 Още нещо да попитам вярно ли е, че не е добре да се прави хороскоп на малко дете и защо??

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Август 29, 2009, 09:15:32 pm »
Аз отначало се учих върху хороскопи на деца. Но съм чувала мнението, че всичко зависи от това какви са отношенията в семейството. Ако детето е отглеждано в обична и позитивна среда, не пречи на родителите да се дадат някакви насоки. Обаче, ако средата е лоша, детето няма нужда от астролог.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #93 -: Август 29, 2009, 09:40:58 pm »
Още нещо да попитам вярно ли е, че не е добре да се прави хороскоп на малко дете и защо?? 

Хороскоп може да се прави на новородено, даже в Индия
е традиция.
Изнасянето на данни обаче в публичното пространство/ форум
на малко дете не е желателно, защото при разглеждане на
хороскопа малко или много се извършва енергиен обмен.

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Август 29, 2009, 09:55:31 pm »
Поддържам мнението, че когато средата в семейството е потискаща, на детето не му трябва астролог, а психолог. Всичко зависи от интелигентността на родителите.

*

missKapriz

« Отговор #95 -: Август 31, 2009, 10:29:32 am »
Цитат
На хората не им е забавно да слушат за възможни здравословни проблеми. Интересуват ги любовни отношения и деца, приятната страна на живота. Всички започват духовито и влизат тук с желание да научат нещо повече за себе си, но не са готови да чуят някои отговори.
На мен пък една от най-интересните теми ми е Медицинската астрология и нямам нищо против да чувам и лошите прогнози,даже тях преди всичко-то хубавото като дойде-добре дошло.А проявленията на болестите в картата са ми направо страст-нищо,че хич не ми са ясни още.Обаче като ви чета здраво се нахъсвам:)И ще ми е много интересно ако някой иска да обсъдим моята карта в този аспект-най-ясно ми става нещо,когато е обяснено чрез моята карта,понеже си я знам най-подробно:)И съм съгласна,че когато някой си качва картата трябва да е готов да отговаря на въпроси-даже и неудобни ::)

« Отговор #96 -: Септември 02, 2009, 10:16:35 pm »
Имам ли и неаспектирана Венера,освен Луна????, затова ли от 1000 години не съм се влюбвала, и не давам шанс  на никой, от какво зависят връзките?????

Sun Trine Jupiter 3.55 77
Sun Opposition Neptune 1.01 -213
Sun Trine Pluto 2.27 76
Mercury Trine Mars 0.34 137
Mercury Opposition Uranus 5.41 -121
Mercury Sextile Midheaven 1.40 140
Mars Conjunction Saturn 7.38 26
Mars Opposition Midheaven 1.06 -74
Jupiter Conjunction Pluto 6.22 87
Jupiter Square Ascendant 3.24 -22
Saturn Conjunction Pluto 8.42 34
Saturn Opposition Midheaven 6.32 -29
Uranus Trine Ascendant 4.26 13
Uranus Trine Midheaven 7.21 2
Neptune Sextile Pluto 1.27 38
Pluto Square Ascendant 2.59 -5
  630 -464 166

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #97 -: Септември 03, 2009, 06:51:50 pm »
Имам ли и неаспектирана Венера,освен Луна????, затова ли от 1000 години не съм се влюбвала, и не давам шанс  на никой, от какво зависят връзките?????

От теб! Когато си готова ще имаш връзки  :P.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #98 -: Септември 08, 2009, 06:12:40 pm »
Кажете ми какво все пак означава Плутон съвпад северен възел и владетел на асцендента да е на МС?  :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Септември 08, 2009, 10:42:30 pm »

Това е карта на мой близък приятел, който има много интересен и превратен живот.
Има няколко трагични събития в живота си. Незнам дали първо да разкажа живота му или вие ще познаета някои събития?!
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 10:32:14 am от Uran »