Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861065 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #100 -: Септември 08, 2009, 10:49:32 pm »
Лежал ли е в затвор или за дълго в болница?

*

Helo

« Отговор #101 -: Септември 08, 2009, 10:50:09 pm »

Това е карта на мой близък приятел, който има много интересен и превратен живот.
Има няколко трагични събития в живота си. Незнам дали първо да разкажа живота му или вие ще познаета някои събития?!

Този човек със сигурност живее в илюзии. Сигурно и е малко нетатктичен, когато говори. Ще ми разкажеш ли за някои от неговите илюзии?

Ходил ли е често в чужбина?

Може би често си сменя работата? Но сигурно е отговорен по отношение на работата си. А неговата професия Плутонова ли е? Или има връзка с изкуството?

*

Helo

« Отговор #102 -: Септември 08, 2009, 10:51:33 pm »

Аз се чудя и дали е бил в чужбина, когато това се е случило. Ако се е случило нещо такова.

*

Uran

• 6041
« Отговор #103 -: Септември 08, 2009, 10:53:38 pm »

Аз се чудя и дали е бил в чужбина, когато това се е случило. Ако се е случило нещо такова.
Не е лежал в затвора. Понастоящем живее в Латинска Америка, като преди да се установи в сегашната държава е миткал в Аржентина, Перу..

*

Uran

• 6041
« Отговор #104 -: Септември 08, 2009, 10:55:11 pm »
Илюзии..незнам. По-скоро липсата на въздух в картата му го кара да взема доста наивно (според мен) важни житейски решения.

*

Uran

• 6041
« Отговор #105 -: Септември 08, 2009, 10:57:20 pm »
Чужбината е видна в картата, но другите събития аз лично не ги виждам.

*

missKapriz

« Отговор #106 -: Септември 08, 2009, 11:02:48 pm »
Има съвпад на Слънце с регул-трябва да е щастливец въпреки импулсивните си решения.А има лио някакъв недъг?Питам заради куинконса Слънце/Хирон

*

Helo

« Отговор #107 -: Септември 08, 2009, 11:04:53 pm »
Илюзии..незнам. По-скоро липсата на въздух в картата му го кара да взема доста наивно (според мен) важни житейски решения.

Според мен той със сигурност живее в илюзии и сигурно е взел доста грешни решения през живота си.

Вероятно има желание да изпитва силни усещания в живота си. Да не би това му желание да е станало причината за инцидентите?

*

Uran

• 6041
« Отговор #108 -: Септември 08, 2009, 11:10:33 pm »
Има съвпад на Слънце с регул-трябва да е щастливец въпреки импулсивните си решения.А има лио някакъв недъг?Питам заради куинконса Слънце/Хирон
Накратко ще разкажа някои важни неща.
Бил е надежда в щангите, но.."химията" не му понася и изхвърча от "А" група.
Имаше дълга връзка с жена 25 години по-възрастна от него и си беше любов като в "Харолд и Мод". След това залитна в другата крайност- беше около 26-27 годишен когато започна връзка с 14 годишно момиче.
При нелепа свада, без да иска баща му убива майка му. От стреса 10 месеца по-късно почива от удар. Родителите му нямаха и 50 години.
След смъртта на баща си реши, че нищо не го задържа тук и замина за Аржентина, като дестинацията беше избрана съвсем случайно. Има и други събития.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #109 -: Септември 08, 2009, 11:17:24 pm »
Тъкмо пишех и ме изпревари...Ако ще търсим проблем,то по-скоро трябва да въртим около 4 и 5 ти дом,чийто управители са в 12-ти.На мен лично,на пръв поглед това ми направи най-силно впечатление,но едва ли можехме с такава точност да опишем събитията.Може би по-напредналите щяха да го направят...

*

Helo

« Отговор #110 -: Септември 08, 2009, 11:17:59 pm »
Накратко ще разкажа някои важни неща.
Бил е надежда в щангите, но.."химията" не му понася и изхвърча от "А" група.
Имаше дълга връзка с жена 25 години по-възрастна от него и си беше любов като в "Харолд и Мод". След това залитна в другата крайност- беше около 26-27 годишен когато започна връзка с 14 годишно момиче.
При нелепа свада, без да иска баща му убива майка му. От стреса 10 месеца по-късно почива от удар. Родителите му нямаха и 50 години.
След смъртта на баща си реши, че нищо не го задържа тук и замина за Аржентина, като дестинацията беше избрана съвсем случайно. Има и други събития.

Химията не му понася - Нептун в съвпад с Марс и отрицателни аспекти. Тъкмо щях да питам заради Нептун и Марс да не би докато е бил в Южна Америка да се е разболял от някаква инфекция, да е бил отровен? Дали има афинитет към наркотични вещества, алкохол?

За проблемите в дома му сигурно говори Сатурн в 4-ти дом. Не мисля, че Сатурн попада в 5-ти, въпреки, че е в края на 4-ти. Той все пак се движи бавно, пък и тогава е бил ретрограден.

*

Helo

« Отговор #111 -: Септември 08, 2009, 11:26:23 pm »
Докато е бил в Южна Америка да се е срещал с разни племена и шамани?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #112 -: Септември 08, 2009, 11:27:59 pm »
Това за връзките му с доста по-големи жени или по-млади идва от съвпада на Луната със Сатурн.Убийството на майка му сигурно пак чрез нея и аспектите й може да се докаже,а и Хирон е там...Явно и този спорт не е бил подходящ за него,може би някакъв воден е трябвало да тренира. :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #113 -: Септември 08, 2009, 11:30:43 pm »
Ами имал е едно такова преживяване. Той е малко екстравагантен по свой си начин. Визуално прилича на Коцето- Калки, а и го бъркаха с него.
Та...някакъв шаман се приближил до него на някакъв рок фест и му казал без да знае, че е чужденец "Ти за какво си ТУК, дошъл си да видиш събратята си?"

*

Helo

« Отговор #114 -: Септември 08, 2009, 11:35:23 pm »
Ами имал е едно такова преживяване. Той е малко екстравагантен по свой си начин. Визуално прилича на Коцето- Калки, а и го бъркаха с него.
Та...някакъв шаман се приближил до него на някакъв рок фест и му казал без да знае, че е чужденец "Ти за какво си ТУК, дошъл си да видиш събратята си?"

Да, личи си, че той е странен тип, но сигурно е добър и се раздава за другите.

Ама там при шаманите да му се е случило нещо необичайно? Да е имал странни видения, подпомогнати от разни вещества?

Събитията там не са ли свързани с разни мести племена?

Да се е разболявал там от нещо и да са го лекували индианците?

*

Helo

« Отговор #115 -: Септември 08, 2009, 11:40:28 pm »
Може да се опитва да се прави на някой друг, т. е. да приема някакъв образ.  ;D А да си е измислил ново име, с което да се нарича? Някое индианско? ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #116 -: Септември 08, 2009, 11:43:50 pm »
Уран,този човек с децата как е?

*

Uran

• 6041
« Отговор #117 -: Септември 09, 2009, 07:58:52 am »
Уран,този човек с децата как е?
Тази година му се роди дете. Няма брак със съпругата си, която е еквадорка, но с френско-испански произход и е от образованата част на населението.
Като човек е много добър. Има залитания и в духовната и в материалната сфера. Наистина е доста противоречив. Има много здрава психика съдейки по нещата, които са му се случили.
На няколко пъти, включително и в България е бил обект на улично посегателство.
В България през 90-те го бяха пребили на улицата, защото е различен.
В Перу изгубвайки се в по-беден квартал е обран на улицата, в Еквадор е пребит пак с цел обир.
Случката в Еквадор той сам определя като много критичен ден, в който е бил близко до смъртта.
Тази липса на въздух както му пречи, така и му помага. След всеки срив става, отръсква се и с ентусиазъм се хвърля в поредната авантюра ( авнтюра в моите очи).
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 08:11:24 am от Uran »

*

Helo

« Отговор #118 -: Септември 09, 2009, 08:59:54 am »

Тази липса на въздух както му пречи, така и му помага. След всеки срив става, отръсква се и с ентусиазъм се хвърля в поредната авантюра ( авнтюра в моите очи).

Какво си зациклила на тази липса на въздух в картата? Много земни елементи дават здрав разсъдък. Вече не помня той дали имаше земя в картата си и колко. А хвърлянето в авантюри е характерно за въздуха доколкото знам, не за липсата на въздух.

И аз нямам въздух, освен асцендента, Хирон и СЛВ, ама да ми има нещо. Напротив! Имам здрав разум и не хвърча из облаците както въздушните правят от време на време.

« Последна редакция: Септември 09, 2009, 09:13:40 am от Helo »

*

missKapriz

« Отговор #119 -: Септември 09, 2009, 09:24:15 am »
Цитат
Ако ще търсим проблем,то по-скоро трябва да въртим около 4 и 5 ти дом,чийто управители са в 12-ти.На мен лично,на пръв поглед това ми направи най-силно впечатление,но едва ли можехме с такава точност да опишем събитията.Може би по-напредналите щяха да го направят...
И аз за това в самото начало попитах дали е лежал в затвор или болница-мн силно се набива връзката 4,5,12 дом.
Куинконса Слънце/Хирон мисля,че обяснява трагедията с бащата,която обърках с недъг по рождение
Куинконса Марс/ретро сатурн мился е отговорен за физическото насилие в живота му,а този на Венера към съвпада Луна/ретро Сатурн дава особените и нетрадиционни връзки в живота му.А дали някои от описаните събития е станало по времето ,когато транзит или чрез прогресия е задейсван Y-а в картата му?!
Квадрат Слънце/Марс-склонност към авантюри,ентусиазиран,силен физически,но съвпада Марс/ Нептун дава неувереност във собствените възможности за успех.Съвпада на Слънцето с Меркурий,в себелюбивиа Лъв го прави ексцентричен.
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 10:30:22 am от missKapriz »