Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859438 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #340 -: Септември 27, 2009, 06:41:49 pm »
На прима виста мога да кажа само,че упр. на пети дом е Уран-нестандартни връзки,различни от общоприетите норми,Уран е в седми дом (връзките) и е включен в Т-квадратура с връх Луна ,Плутон.
Отдушника  му е Слънцето - сигнификатор на децата,заради тригона му с Уран,там е намалявал напрежението.
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 09:34:20 pm от Lina_re »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #341 -: Септември 27, 2009, 07:17:26 pm »
На прима виста мога да кажа само,че упр. на пети дом е Уран-нестандартни връзки,различни от общоприетите норми,Уран е в седми дом (връзките) и е включен в Т-квадратура с връх Луна ,Плутон.
Отдушника е му е Слънцето - сигнификатор на децата,заради тригона му с Уран,там е намалявал напрежението.

изключително точна интерпретация! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #342 -: Септември 27, 2009, 07:49:06 pm »
Отдушника  му е Слънцето - сигнификатор на децата,заради тригона му с Уран,там е намалявал напрежението.

Мерси :)

« Отговор #343 -: Септември 27, 2009, 08:42:44 pm »
Отдушника е му е Слънцето - сигнификатор на децата,заради тригона му с Уран,там е намалявал напрежението.

Не знам дали е правилно ,но и Венера в 12 дом понякога има такива наклонности
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #344 -: Септември 27, 2009, 09:25:03 pm »
Това е карта на жена. Тя има една професия и друго поприще на изява. Коя е професията й и кое е попрището на изява?

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #345 -: Септември 27, 2009, 09:29:49 pm »

Това е карта на жена. Тя има една професия и друго поприще на изява. Коя е професията й и кое е попрището на изява?

Или творческа професия или лекарка.

« Отговор #346 -: Септември 27, 2009, 09:36:44 pm »

Или творческа професия или лекарка.

Хело, ти ги цвъкаш така по 15 поста с различни предположения. Обясни защо така смяташ, ако наистина има нещо, което те е навело на тази мисъл.

*

Skarlet

« Отговор #347 -: Септември 27, 2009, 09:44:38 pm »
На мен също ми прилича на лекар,вероятно детски,защото Венера управлява 5,6 и 10 дом и е в 8. Плутон в 8 пък управлява 12 дом-домът на болниците и други институции. Може и да е кардиохирург,заради Плутон в Лъв,акцентираните водни Слънце,Меркурий,Юпитер,Уран и Сатурн. Все чувствителни и грижовни знаци.

« Отговор #348 -: Септември 27, 2009, 09:49:39 pm »
Студено  :P

А каква връзка ще направите между Рибите на върха на 3-ти и Нептуна на МС?  ::)

*

Skarlet

« Отговор #349 -: Септември 27, 2009, 09:53:11 pm »
Ами,щом е студено,тежко тогава на децата й. С тези Риби на 3-ти и Нептун на МЦ явно е някоя шоуменка-певачица,актриса,нема значение. Но си е сбъркала професията.

« Отговор #350 -: Септември 27, 2009, 09:58:55 pm »
Асц. Стрелец,Юпитер в 7 дом в съвпад с Меркурий ,МС във Везни,мисля си че професията и е юрист.
С това слънце в Рак в съвпад с Уран,с упр.Луна във Водолей ,изявата и е в  областите на рака-дом,обгрижване,сигурност и на водолей-нестандартно,групово,телевизия и пр.
Област,която изразява качествата на Рак и водолей заедно ,не ми идва на ум такава в момента,
може би някакъв вътрешен интерьор,мода.

« Отговор #351 -: Септември 27, 2009, 09:59:42 pm »
Да поясня - тя е учила и е специализирала в една област, но истинското си призвание го намира в друга област, в която работи и до днес.

*

Skarlet

« Отговор #352 -: Септември 27, 2009, 10:08:53 pm »
Да,права е и Lina_re ,става и за юристка с този управител ва 9 дом-Меркурий-в 7 дом, в съвпад с Юпитер. Става и за психолог.

*

Марая

• 28287
« Отговор #353 -: Септември 27, 2009, 10:15:06 pm »
според мен е специализирала и има общо с финансий и банки.има силен 8-ми дом.смятам ,че е намерила поприще в обществена дейност и се занимава малко или много с политика и държавни неща.възможно е да е консултатнт. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #354 -: Септември 27, 2009, 10:54:04 pm »
Според мен е нещо свързано или със застраховане или управление на чужди пари,но свързано със заемане на отговорен пост в администрация.

*

Марая

• 28287
« Отговор #355 -: Септември 27, 2009, 11:06:20 pm »
Да поясня - тя е учила и е специализирала в една област, но истинското си призвание го намира в друга област, в която работи и до днес.

е,айде дай помощ от публиката ;D,няма да спиме .....

*

Skarlet

« Отговор #356 -: Септември 27, 2009, 11:09:49 pm »
Мацката има много възможности в тази карта.И финансовите й домове са силно акцентирани,както и 10. Няма да се учудя,ако е някоя принцеса с този Нептун на МЦ.  ;D

« Отговор #357 -: Септември 27, 2009, 11:10:16 pm »
А ми добре  ;D Да ви кажа, че аз ще се включа така или иначе утре след 19 ч  ;D

Това е картата на Ангела Меркел. Тя по образование е физик, затищава докорантура по квантова химия, а през 1990 се включва в политката. Днес отново спечели изборите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #358 -: Септември 27, 2009, 11:18:08 pm »
според мен е специализирала и има общо с финансий и банки.има силен 8-ми дом.смятам ,че е намерила поприще в обществена дейност и се занимава малко или много с политика и държавни неща.възможно е да е консултатнт. :)

миии, ;D ;D ;D,браво марая,бъди по-смела! ;D ;D
много нескромно ,но бях сигурна ,че е политик!

*

Skarlet

« Отговор #359 -: Септември 27, 2009, 11:21:09 pm »
Интересно,не бях се сетила и за това проявление на 8 дом-химици и алхимици,както и Сатурн в 10 дом в Скорпион.  :)