Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858530 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #380 -: Октомври 05, 2009, 11:34:28 pm »
изглежда ми прекалено да се обича този,егоист и кариерист,иначе домошар и къщовник :)

*

Helo

« Отговор #381 -: Октомври 05, 2009, 11:37:01 pm »
изглежда ми прекалено да се обича този,егоист и кариерист,иначе домошар и къщовник :)

Може и така да е. Мисля, че е така. Но за домошар не съм сигурна. Но кажи в каква област е професията му.

*

missKapriz

« Отговор #382 -: Октомври 05, 2009, 11:39:28 pm »
нещо по сатурн и Марс ли е-Военен,спортист

Утре на свежа глава ще пробвам пак,ако някой не ме изпревари.Но аз определено си гадая де-сега съм в период на отричане на астрологията :P иразчитам на маааалко знания и повече късмет и интуиция :)

*

Helo

« Отговор #383 -: Октомври 05, 2009, 11:40:38 pm »
нещо по сатурн и Марс ли е-Военен,спортист

Не!

« Отговор #384 -: Октомври 05, 2009, 11:49:39 pm »
Меркурий в средата на небето в съвпад с Венера, получава само добри аспекти - моето тълкувание е : ще говори и пише добре , ще умее да убеждава хората, ще му се удава лесно всичко свързано с умствен труд, ще е чаровен, вероятно красив, ще е добър ученик, но може би трудно ще открие какво точно го влече, тъй като всичко ще му идва прекалено лесно ( няма квадратури, които дават хъс ). От друга страна ще е амбициозен с толкова планети в десети дом, пък и зодия Овен. Може и да стане известен (Слънце в десети дом). И аз не съм сигурна за домошар... няма планети в 4-ти дом.

п.п. това е коментар на картата изратена от мис Каприз
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 11:58:06 pm от ropotamo »

*

Helo

« Отговор #385 -: Октомври 05, 2009, 11:52:38 pm »
Меркурий в средата на небето в съвпад с Венера, получава само добри аспекти - моето тълкувание е : ще говори и пише добре , ще умее да убеждава хората, ще му се удава лесно всичко свързано с умствен труд, ще е чаровен, вероятно красив, ще е добър ученик, но може би трудно ще открие какво точно го влече, тъй като всичко ще му идва прекалено лесно ( няма квадратури, които дават хъс ). От друга страна ще е амбициозен с толкова планети в десети дом, пък и зодия Овен. Може и да стане известен (Слънце в десети дом). И аз не съм сигурна за домошар... няма планети в 4-ти дом.

Ти коментираш картата на сина на Ваня, а не тази на популярния мъж, която сложих.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #386 -: Октомври 05, 2009, 11:53:07 pm »
Нещо е свързано с изкуство, мода, но и с изяви в медиите. С диети? Или стилист?  :-\
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #387 -: Октомври 05, 2009, 11:55:13 pm »
Нещо е свързано с изкуство, мода, но и с изяви в медиите. С диети? Или стилист?  :-\

Да, с изкуство. Сега се замислям, че може да е роден малко по-късно и МС да му е в Телец.

Но кажи защо мислиш така.

« Отговор #388 -: Октомври 06, 2009, 12:00:14 am »
Да Хело, правилно си разбрала, благодаря. Усетих се късно и затова сложих уточнение в послепис.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #389 -: Октомври 06, 2009, 12:06:02 am »
Приемам за управител на МЦ марс, който е в 1-ви дом - известност. Марсът е в лъв - показност. Марс съвпад с венера, втори управител на МЦ, в проявата й на телец. Вкус към удобното, лукса, усет към добрата храна. Телец - музика. Тригон към сатурна - здравословна умереност. Съвпад с уран (упр. 7 -ми) и мерк.(У2) на марс - идеи, ценности, необичайна комуникация. Дотук съм с мъдруването засега. А мисля, че събитието му е по пети и 12 дом. Нещо е излязло наяве?! На светло. Бебе?!!  :-\
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 12:14:14 am от Revati »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #390 -: Октомври 06, 2009, 12:09:35 am »
Обаче тр. сатурн в/у съвпада венера нептун отваря събитие по 2,4 и 6-ти дом. Да не се е разболял? Или е спечелил нещо? Луна в/у юпитера, марс в/у слънце, май всички домове "работят". До утре ще помисля още (като Скарлет О'Хара! :P) Уф, ама съм пишман гадателка.  :-X
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 12:21:15 am от Revati »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #391 -: Октомври 06, 2009, 01:23:22 am »
Сън не фаща! Тойзи има съвпад на марс с уран и меркурий. Китарист и певец трябва да е! Електрическа китара. В първи дом - солист. Предполагам, че и пише музика у дома си. Композитор също. Сигурно е групар. Оттам по метода на дедукцията, 5-ти дом може да е наркотици или алкохол. Значи събитието е по-вероятно да е по зависимост и е свързано с 12 -ти. Затвор, дом. арест, санаториум, лечение? Спирам да гадая...прегрях.

*

Santi

« Отговор #392 -: Октомври 06, 2009, 01:36:41 am »
Нужна ми е малко помощ от по-разбиращите тук за което ще съм благодарен  8).

Ето го натала http://prikachi.com/files/1096007j.gif

Нужна ми е информация ако е възможно за професия, информация за предпочитана партъорка (най-голямо влияние на планета при нея и като черти като цяло) и нещо по-интересно ако има в натала  :).

Благодаря ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #393 -: Октомври 06, 2009, 01:40:46 am »

Нужна ми е информация ако е възможно за професия, информация за предпочитана партъорка (най-голямо влияние на планета при нея и като черти като цяло) и нещо по-интересно ако има в натала  :).

Благодаря ...

що не потърсиш в гугъла някой специалист!?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #394 -: Октомври 06, 2009, 01:52:36 am »
Добре може да не съм се изразил много правилно . Помагайте, ако е възможно .

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #395 -: Октомври 06, 2009, 01:56:42 am »
 :) Как да помогнем?!  :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #396 -: Октомври 06, 2009, 01:59:56 am »
:) Как да помогнем?!  :o

и с какво? :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #397 -: Октомври 06, 2009, 02:09:52 am »

Благодаря ...

Ако можете да определите нещо за тези работи :) ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #398 -: Октомври 06, 2009, 02:16:52 am »
ти не знаеш ли каква партньорка предпочиташ ,че ние трябва да ти кажем :o ::)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #399 -: Октомври 06, 2009, 02:18:49 am »
Първо да съобщя, че аз не съм от по-разбиращите, а от по-неразбиращите, но дерзая. Второ - дисекция на съществото ли искаш да ти правим, защото макар и НЕ разбираща виждам неща в картата ти, които не би искал да чуеш, но със сигурност знаеш (щом пишеш тук!). Не съм чак толкоз проклета и в часа на вещиците не искам да ранявам. Отговорите са си в теб, там търси. Бъди здрав.  :)