Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859574 Прегледи
*

Santi

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #400 -: Октомври 06, 2009, 02:23:07 am »
Сега ще се плашим ли  ;D ? И знам какво харесвам, но прсто питам какво показва там  :) . Дали е добро или лошо няма как да знам .

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #401 -: Октомври 06, 2009, 02:37:15 am »
Сега ще се плашим ли  ;D ?
Аз не се плаша.  :P НЕ.
И знам какво харесвам, но прсто питам какво показва там.
Аз ще ти кажа какво вижадам АЗ, през моя мироглед и опит. Това ще се докосне до някои истини, но ще е далеч от ТЕБ. Защо да те интересува какво АЗ виждам в твоята карта. Това е незряло и несъстоятелно. Мога всичко да ти кажа. И то ще е Нищо.
Дали е добро или лошо няма как да знам .
Нито пък аз. Каквото си изработиш, такова ще е...

Хващай и учи астрология, щом те тика отвътре.  :P
Аз спирам, щото оспамихме темата здраво.  :-X
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #402 -: Октомври 06, 2009, 07:58:26 am »
Сън не фаща! Тойзи има съвпад на марс с уран и меркурий. Китарист и певец трябва да е! Електрическа китара. В първи дом - солист. Предполагам, че и пише музика у дома си. Композитор също. Сигурно е групар. Оттам по метода на дедукцията, 5-ти дом може да е наркотици или алкохол. Значи събитието е по-вероятно да е по зависимост и е свързано с 12 -ти. Затвор, дом. арест, санаториум, лечение? Спирам да гадая...прегрях.

Ти позна!  ;)

Той е китарист и певец. Това е Ричи Самбора от групата Бон Джови. В групата предимно свири, но и малко пее. Има издаден поне еидн самостоятелен албум, в който пее, а и отделно от групата си пее. Бил е гадже на Шер.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B8_%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0

На тази дата са му съобщили, че е осъден условно за шофиране в пияно състояние.

http://showbusiness.actualno.com/news_159807.html

« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 08:41:28 am от Helo »

*

missKapriz

« Отговор #403 -: Октомври 06, 2009, 08:37:45 am »
Ревати,направо ме разби!Как пък го уцели чак и за китарата :-\Я дай малко инфо сега  :P как видя китарата,че и електрическа!Бравос значи,поздравления :)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #404 -: Октомври 06, 2009, 08:46:39 am »
Ура за мен!  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #405 -: Октомври 06, 2009, 08:54:29 am »
Ура за мен!  ;D ;D ;D

Кажи сега имаше ли някакви реални астрологични основания, за да предположиш, че е бил китарист и какви?

И защо мислиш, че е било електрическа китара - заради Уран?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #406 -: Октомври 06, 2009, 09:01:18 am »
Ревати,направо ме разби!Как пък го уцели чак и за китарата :-\Я дай малко инфо сега  :P как видя китарата,че и електрическа!Бравос значи,поздравления :)
Благодаря. Много съм горда, защото за пръв път уцелвам. Потвърди се за музиката. Хело потвърди. После гледах стелиума в лъв. Марс, уран и меркурий в съвпад. Пее и свири, а уран - електричество. По съвпада на марс с венера във втори, упр. на 4-ти, съвпад и с плутон, пак 4-ти. 2-ри дом е на музиката. Има секстил с нептун откъм 4-ти. Юпито (У5) и то там. Творчество. Пише музика. После ги събрах заедно.
Този ден той има много силни транзитни влияния. Но най-знакови определих луна в/у юпитер (5-12 дом). И марс в/у слънце (10-1 и пак 12-ти). 12 дом се акцентира като последица.  :-[
 ;D Синът ми има по различен начин подобни натални аспекти и... свири на китара.  :P

*

Helo

« Отговор #407 -: Октомври 06, 2009, 09:04:25 am »

Този ден той има много силни транзитни влияния. Но най-знакови определих луна в/у юпитер (5-12 дом). И марс в/у слънце (10-1 и пак 12-ти). 12 дом се акцентира като последица.  :-[

Освен това има съвпад на транзитен Сатрун с Венера и на транзитен Плутон със Сатурн.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #408 -: Октомври 06, 2009, 09:17:08 am »
Освен това има съвпад на транзитен Сатрун с Венера и на транзитен Плутон със Сатурн.
И слънце на МЦ и т.н. Не го пропуснах, но понеже е бавен сатурна, рових повече по бързите тр. планети в аспект с външните. Много ми помогна обаче и професията за вида на събитието. Не всичко, което гледам пиша, щото ще стане ферман. Но в този казус е просто очевадно. За съжаление не винаги е така.
Значи транзитите работят, работят. За който умее да чете.  ;D
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 09:22:09 am от Revati »

*

Helo

« Отговор #409 -: Октомври 06, 2009, 10:20:36 pm »
Карта на популярна личност. Мисля, че този мъж е доста интересен. Кажете с какво според вас се е занимавал.

Той е починал. Ако можете да ми кажете и нещо около смъртта му, ще бъде наистина интересно. Сложих транзитите от деня на смъртта му.

« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 10:27:44 pm от Helo »

« Отговор #410 -: Октомври 06, 2009, 10:25:37 pm »
Helo, провери ли този час 12 на обед дали е истински или е обявен като неизвестен?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #411 -: Октомври 06, 2009, 10:29:12 pm »
Не е обявен като неизвестен. А иначе когато е неизвестен си го пише в сайта.

Като му гледам аспектите, май е бил обратен. Или поне бисексуален.

А иначе е бил женен и има деца.

« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 10:33:33 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #412 -: Октомври 06, 2009, 10:35:37 pm »
На 5-годишна възраст сее опитал да се самоубие, защото родителите се развеждали и после той бил пращан в приемни домове.

По-късно по едно време е започнал да взема наркотици.

Имал е пет брака.

Той е участвал в един от любимите ми сериали от детството и е интересно, когато сега чета тези неща за него.
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 10:39:41 pm от Helo »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #413 -: Октомври 06, 2009, 10:47:56 pm »

Той е участвал в един от любимите ми сериали от детството и е интересно, когато сега чета тези неща за него.
;D ;D ;D
Ти ни каза какво работи!

*

Helo

« Отговор #414 -: Октомври 06, 2009, 10:49:17 pm »

;D ;D ;D
Ти ни каза какво работи!

Все едно!  :P ;D

Актьор е. Но да разгледаме обстоятелствата около смъртта му, които са интересни.

А някой може да каже какво показва, че става за актьор.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #415 -: Октомври 06, 2009, 10:55:04 pm »
Ами аз точно се дзверех в/у хубавия съвпад на упр. на МЦ юпитер с меркирий. Говорене, духовност. В десети, на показ. Та натам ми идеха мислите. И тригона с уран. Уран май е за театъра, но не съм сигурна. Нептун е за киното, това съм сигурна. Много интересни транзити. Сега ще ги зяпам.  :D

*

Helo

« Отговор #416 -: Октомври 06, 2009, 10:56:24 pm »
Има Хирон на 20 градуса в близнаци - невроза.

Плутон на 28 градуса в Рак - шизофрения при негативни аспекти.

СЛВ на 24 градуса в Стрелец - човек е враг сам на себе си.

Още преди да видя градусите интуицията ми казваше, че сигурно ще има нещо, което показва шизофрения или поне разни умствени отклонения.  ;D Не, че той в действителност има или му личи да има, ама после ще кажа защо така мислех.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #417 -: Октомври 06, 2009, 11:06:45 pm »
Венерката, която упр. 8-ми е в точен тригон с нат. мерк., У4! И опозиция на куспида на 8-ми. Уранът пък упр. на 12 -ти е в точен квадрат с мерк. !!! Занчи венера е отключила транзита. Сатурн (У11) на ДЦ. Той сред хора в обществото ли е бил като е починал? Чини ми се, че не е бил болен.

*

Helo

« Отговор #418 -: Октомври 06, 2009, 11:07:50 pm »
Венерката, която упр. 8-ми е в точен тригон с нат. мерк., У4! И опозиция на куспида на 8-ми. Уранът пък упр. на 12 -ти е в точен квадрат с мерк. !!! Занчи венера е отключила транзита. Сатурн (У11) на ДЦ. Той сред хора в обществото ли е бил като е починал? Чини ми се, че не е бил болен.

Не е починал на публично място.

Има съвпад на транзитен Плутон с Юпитер и на транзитен Сатурн с МС.

Плутон управлява 9-ти дом - той е починал в чужбина, не в родната си държава.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #419 -: Октомври 06, 2009, 11:20:28 pm »
Сатурна му е в точен квадрат със слънце, упр. на 6-ти. И вече в сходящ съвпад с упр. на АЦ Нептун. Предполагам, че когато плутон му е минал през слънце се е проявила болест. И слънце приближава ИЦ. Евентуално болница от урана. Вече се нагаждам. Така не е хубаво.  :-X
Прави ми впечатление, че и съвпадът на непун У1, юпитер, У10,1 и хирон са на 27 гр. в уран, секстил към мерк. натален. Много транзитни планети в деня на смъртта му с в градуса на меркурий, У4 и го аспектират!