Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859102 Прегледи
*

Helo

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #420 -: Октомври 06, 2009, 11:23:40 pm »
Не, не е починал от болест. Обстоятелствата около смъртта му не са напълно изяснени, но долу горе се знае доста по въпроса.

Чудех се дали ще се види странното в случая. Може би транзитният Уран, който е в квадартура с Меркурий го показва, а в натала е в квадратури с Венера и Плутон.

Да казвам ли кой е и как е умрял?
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 11:29:23 pm от Helo »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #421 -: Октомври 06, 2009, 11:27:23 pm »
Моля почакай, нека погледам още и да улегне. Че аз от вратата на компа, дори не съблякох. Пък и друг не се включва. Ти ми даде много инфо.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #422 -: Октомври 07, 2009, 08:45:28 pm »
Картата на актьора, която пуснах беше на Дейвид Карадайн. Известен е с ролита си във филмите "Кунг-фу" и в "Кунг-фу - легендата продължава" и други филми.

Обстоятелствата около смъртта му не са ясни, защото той е бил открит в градероба на хотелската си стая. Подробности в линка. Но, от друга страна, две от бившите му съпруги казват, че той обичал ... да се връзва сам.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B9%D0%B2%D0%B8%D0%B4_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D0%BD

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=148271

*

Uran

• 6041
« Отговор #423 -: Октомври 07, 2009, 09:00:52 pm »
По картата, която Асол е постнала.
Мисля, че става въпрос за творец- Нептун на МЦ в тригон с Венера във 2 дом  като Нептун е и диспозитор на Венера. Мисля, че печели от това творчество.
Юпитер и Слънце в 1 дом-популярност.
Марс на Асц може да бъде нещо, което се прави и с ръце като скулптор.
Съвпадат на Меркурий със Сатурн във водолей- логическа мисъл, математика, архитектура...
Абе ..имам чувството, че може да бъде много неща. :( :(
Не ми се получава гадаенето. Защото с тези Сатурн и Меркурий във 12 дом в тригон с Луна в 8 дом, може и писател да бъде.

*

Asol

• 4140
« Отговор #424 -: Октомври 07, 2009, 09:28:27 pm »
Жокер - да, може да се каже донякъде, че принципа на Нептун е заложен по някакъв начин. Човек със силно подчертан авантюристичен дух, който накрая му коства живота.

« Отговор #425 -: Октомври 07, 2009, 11:31:41 pm »
моето мнение е че този човек се занимава с някаква изследователска дейност ,което може да бъде нещо свързано с психоанализ или със събиране на някаква тайна и секретна информация,която евнтуално да публикува

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #426 -: Октомври 08, 2009, 09:08:42 am »
Картата на актьора, която пуснах беше на Дейвид Карадайн. Известен е с ролита си във филмите "Кунг-фу" и в "Кунг-фу - легендата продължава" и други филми.

Обстоятелствата около смъртта му не са ясни, защото той е бил открит в градероба на хотелската си стая. Подробности в линка. Но, от друга страна, две от бившите му съпруги казват, че той обичал ... да се връзва сам.
:-X
Аз оная нощ здраво се тормозих да видя нещо в транзитите, то не бяха огнестрелно оръжия и др. фантазии. После ми спряха нета та досега.
За гардероб не ми и хрумнало. Имаше много силни акценти на 1,5,7,10,11 домове.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #427 -: Октомври 08, 2009, 09:12:04 am »

:-X
Аз оная нощ здраво се тормозих да видя нещо в транзитите, то не бяха огнестрелно оръжия и др. фантазии. После ми спряха нета та досега.
За гардероб не ми и хрумнало. Имаше много силни акценти на 1,5,7,10,11 домове.

Май сам се е задушил без да иска, докато е изпълнявал странните си сексуални фантазии. Но защо е бил в гардероба? За да не го открие никой, ако не успее да се развърже достатъчно бързо сам или някой го е вкарал там? Няма да се разбере.

Последната му съпруга казва, че той има и лоша страна. Тя знаела и за сексуална връзка между него и член на семейството, но не казва за кой член на семейството става въпрос.

Той има няколко доведени дъщери и може да са правили секс.

*

Uran

• 6041
« Отговор #428 -: Октомври 08, 2009, 09:17:44 am »
Сега като говорим за края на живота, Венера управител на ИЦ е в опозиция на Плутон в 8 дом. Плутон от своя страна е в куинкокс с диспозитора си Меркурий също в един от домовете на "края"-12 и със Сатурн.
Ама какъв тип край ще да е това по Плутон, Меркурий и Венера?

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #429 -: Октомври 08, 2009, 09:21:21 am »
Нещо интересно http://lectarium.ho.ua/gradusy.html

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #430 -: Октомври 10, 2009, 02:21:39 pm »
Ето я и моята натална карта  :)
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 02:26:53 pm от petchen »

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #431 -: Октомври 10, 2009, 02:24:35 pm »
Какво ще кажете за струпването на почти всички планети в последните 4 дома?Какво значи това?

*

Uran

• 6041
« Отговор #432 -: Октомври 10, 2009, 03:09:07 pm »
Акцент в/у образование, кариера, институции, големи организации.
Свързана ли е по някакъв начин работата ви със закона?

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #433 -: Октомври 10, 2009, 03:14:14 pm »
Не :) свързана е с обзавеждане :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #434 -: Октомври 10, 2009, 03:20:35 pm »
Управителят на 4 дом- Венера в 10 дом в секстил с У6 - Луна. Венера е и диспозитор на Луна.
СЛВ също в 4 дом.
п.п.С обзавеждане като дизайнер, търговец, конструктор, производител?

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #435 -: Октомври 10, 2009, 03:21:54 pm »
Дизайнер на мебели и интериор  :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #436 -: Октомври 10, 2009, 03:22:50 pm »
Дизайнер на мебели и интериор  :)
По Венера. :)

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #437 -: Октомври 10, 2009, 03:27:25 pm »
Не съм много запозната,но четох,че съвкупността от планети в последната трета на наталната карта е знак за трансформации на личността - така ли е?

*

Uran

• 6041
« Отговор #438 -: Октомври 10, 2009, 03:44:10 pm »
Не съм много сведуща, но ще се пробвам.
8 дом е домът на трансформациите, секса, чуждите пари и т.н. Вие имате Луна там, която е управител на 6 и 7 натални домове- здраве, ежедневие, връзки, брак, другите.
Вероятно трябва да промените отношението си към тези теми, както и да намалите амплитудата на чувствата (Луна), за да има някакво постоянство в партньорските отношения, а и работата.

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #439 -: Октомври 10, 2009, 03:54:00 pm »
Благодаря, Uran :)