Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856282 Прегледи
*

Helo

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #440 -: Октомври 19, 2009, 08:27:12 pm »
Предлагам ви карта на изключително интересна личност, която е живяла и умряла отдавна - преди повече от сто години. Мъж, който е известен.

Разкажете за неговото семейство и кариера, както и за личността му.

И по трите въпроса има интересни неща.

*

missKapriz

« Отговор #441 -: Октомври 19, 2009, 08:53:13 pm »
Helo,този да не би да е имал Едипов комплекс?Бил ли е егоцентрик,жиголо или човек на изкуството.

*

Helo

« Отговор #442 -: Октомври 19, 2009, 09:06:24 pm »
Helo,този да не би да е имал Едипов комплекс?Бил ли е егоцентрик,жиголо или човек на изкуството.

Не знам дали е бил егоцентрик. По останалите въпроси - не!

За Едиповия комплекс не съм сигурна, но мисля, че е имал известни проблеми отношението си към жените.

*

Helo

« Отговор #443 -: Октомври 19, 2009, 09:20:47 pm »
Ще подскажа. Тъй като вече и ти би трябвало да имаш книгата Медициска астрология на Назарова, като погледнеш градусите ще откриеш важни неща за него.

*

Helo

« Отговор #444 -: Октомври 19, 2009, 11:01:57 pm »
Тъй като няма активност по картата ще ви разкажа малко за този човек. Баща му изчезва, когато е бил малък, а майка му умира, когато е бил на три години. Брат му и сестра му също умират - бедни и нещастни. Брат му много пиел и от това умрял. Той е взет от един сравнително заможен човек, който го отглежда, макар да не го осиновява официално.

Умира на 40 години, като причината а смъртта е неизвестна, но има подозрения за причината.

Можете ли да кажете нещо за неговата съпруга и за професията му?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #445 -: Октомври 20, 2009, 10:08:00 am »
Някой може ли да ми каже как да си видя дирекциите в astro.com?Нещо не ми се получава.

« Отговор #446 -: Октомври 20, 2009, 10:35:55 am »
дирекциите са 5 опция след Progression:
изписана е Natal , progressions and solar arc combined
някой ползва ли обратни прогресии и има ли ги в астро.ком

« Отговор #447 -: Октомври 20, 2009, 09:39:19 pm »
Искам да попитам - какво означава съвпад на Слънцето с Хирон в 9 -ти дом в наталната карта?

*

missKapriz

« Отговор #448 -: Октомври 20, 2009, 09:53:09 pm »
Хирон в 9 дом-силно любопитство,нужда да знаеш и разбереш всичко,което е скрито,тайно.Може да означава религиозност.Безкрайно ровене и търсене на истината.Нужда от знаене и знание.Редуване на усещане за Единство на духа и тялото с тотална депресия.Филосовски възгледи.

Бях чела някъде,че Хирон се свързва с ендокриннаата система и надбъбречните жлези.Имаш ли подобни проблеми заради съвпада със Слънцето?

*

Helo

« Отговор #449 -: Октомври 20, 2009, 09:57:10 pm »
Искам да попитам - какво означава съвпад на Слънцето с Хирон в 9 -ти дом в наталната карта?

Аз имам съвпад на Хирон със Слънцето в 8-ми дом.

Хю Хефнър също има съвпад на Хирон със Слънцето.

Този съвпад означавал, че човек може да стане лечител или духовен водач.

*

Helo

« Отговор #450 -: Октомври 20, 2009, 09:58:51 pm »

Бях чела някъде,че Хирон се свързва с ендокриннаата система и надбъбречните жлези.Имаш ли подобни проблеми заради съвпада със Слънцето?

Аз май не съм имала подобни проблеми заради този съвпад.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #451 -: Октомври 20, 2009, 11:01:02 pm »
Хело, по картата, която си постнала от снощи. Човекът писател ли е? Фантаст?
Управител на мц в 3-ти, съвпад с мерк., и секстил със съвпада на У си с Нептун.  :-\
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

« Отговор #452 -: Октомври 20, 2009, 11:29:45 pm »

Здравейте, от доста време следя форума, но само като гост, научавам много повече от тук отколкото от книгите с които съм се запасила. От известно време се интересувам от астрология, чета , упражнявам се врху карти, но...не се чувствам готова и не си вярвам. Четох някаде, че докато се упражняваш над своята карта се учиш най-добре, но честно аз нямам търпение и живота ми е много объркан в момента.  Извинявам се, че ви прекъсвам виждам че си тълкувате карти на известни личности, но може ли да погледнете моята! Тази венера в близнаци ми създава много проблеми, ако може да ми кажете нещо за любовния ми живот и кариера.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1
Няма край на Пътешествието, няма край, няма никога край...

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #453 -: Октомври 20, 2009, 11:50:54 pm »
Пак за известния мъж с последната карта. Упр. на седми в 4-ти, стелиум в риби. Луна, венера, плутон. Домът и семейството са били необходима опора. Човек, който много дълбоко преживява нещата, без да ги вади навън. Не показва чувствата си. Потаен. Според мен той се е привързвал много дълбоко и въпреки, че има данни за повече от един брак, вероятно е бил моногамен. С този хирон на ИЦ. Тежко детство, ранна загуба на родител?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #454 -: Октомври 20, 2009, 11:53:20 pm »

Здравейте, от доста време следя форума, но само като гост, научавам много повече от тук отколкото от книгите с които съм се запасила. От известно време се интересувам от астрология, чета , упражнявам се врху карти, но...не се чувствам готова и не си вярвам. Четох някаде, че докато се упражняваш над своята карта се учиш най-добре, но честно аз нямам търпение и живота ми е много объркан в момента.  Извинявам се, че ви прекъсвам виждам че си тълкувате карти на известни личности, но може ли да погледнете моята! Тази венера в близнаци ми създава много проблеми, ако може да ми кажете нещо за любовния ми живот и кариера.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1
Ако искаш някой да ти помогне, задай конкретен въпрос в контекст. И линка не работи.  ;)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #455 -: Октомври 21, 2009, 12:12:07 am »
Умира на 40 години, като причината а смъртта е неизвестна, но има подозрения за причината.
>:(
Ох, туй мойто бързане. Чак сега прочетох това... и се сетих кой е.
http://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Allan_Poe

*

Инти

• 2068
« Отговор #456 -: Октомври 21, 2009, 07:11:28 am »
Бях сигурна , че личността е писател с този Меркурий в казини.

« Отговор #457 -: Октомври 21, 2009, 04:59:18 pm »

по повод това - нямам проблеми с ендокринната система, нито с надбъбречните жлези. - за щастие!

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #458 -: Октомври 21, 2009, 05:52:41 pm »
Има си цяла и хубава тема за хирон.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1667.0.html

*

Helo

« Отговор #459 -: Октомври 21, 2009, 10:19:10 pm »
Аз имам съвпад на Хирон със Слънцето в 8-ми дом.

Хю Хефнър също има съвпад на Хирон със Слънцето.

Този съвпад означавал, че човек може да стане лечител или духовен водач.

ти прочете ли за хирон в осми, че астролозите много рядко срещали хора с такъв и даже май и като срещнат, се правят че не са  8)

Защо?  ??? Много ли сме опасни?  ;D Това е домът на смъртта, но не съм имала подобни сблъсъци. За щастие и извънземни и други същества не съм виждала, заради дома на окултното.  :P

;D

Да питам, когато Хирон е в 4-ти, човек страда от нещо в семейството, когато е в 7-ми, човек страда от връзките си. Искам да питам когато Хирон е в 8-ми дом от какво страда човек?

« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 10:29:58 pm от Helo »