Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860243 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #460 -: Октомври 23, 2009, 11:27:04 pm »
бракът скорошен ли е или 2001-2002?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #461 -: Октомври 23, 2009, 11:28:05 pm »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #462 -: Октомври 23, 2009, 11:35:52 pm »
да и аз помилих,че връзката ще да е от 2001 -трябва някъде от есента да е станала сериозна де:)

*

missKapriz

« Отговор #463 -: Октомври 23, 2009, 11:39:51 pm »
А да си получил наследство или пък да работиш нещо с чужди пари?Банка,застраховки,инвестиции...

*

missKapriz

« Отговор #464 -: Октомври 23, 2009, 11:58:25 pm »
Плутон на Дц в куинконс с нат Сатурн-У8,във 2 натален-май ще трябва да направиш някои компромиси с партньор заради бизнеса .Тр.Уран в 10 натален и 10 соларен е в тригон с нат Сатурн-възможни са резки промени в бизнеса,целите и амбициите ще зависят от твоите партньори и съмишленици,както и от чужди пари,заеми и т.н.Май не е време да се караш точно сега с бизнес/интимната си партньорк.Освен това тр.Уран е в опозиция на нат.Луна в 4 дом-проблемни отношения с жени,нестабилни емоции и психика,неочаквани проблеми с общи пари,инвестиции,рушене на семейната и финансовата стабилност

*

missKapriz

« Отговор #465 -: Октомври 24, 2009, 12:05:38 am »
Не те плаша :)В  живота освен предопределеното от планетите има и Свободна воля ;)Когато си предупреден можеш да заобиколиш лошото .А и аз не съм баш астролог-ако искаш не ми вярвай ;D

п.п.под резки промени в бизнеса категорично не се има само лошо впредвид

*

Helo

« Отговор #466 -: Октомври 24, 2009, 12:14:26 am »
Понеже Уран ти е на 3 градуса в Скорпион, което означава полови извращения  ;D и при това е в квардарута с Марс, би ли споделил дали си склонен към полови извращения?

;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #467 -: Октомври 24, 2009, 12:15:40 am »
missKapriz,  някои от транзитите зас елд 1 г  приличат на други които ти показа в предишна тема ;) може да ги разгледаш

*

missKapriz

« Отговор #468 -: Октомври 24, 2009, 12:17:50 am »
Кая ,не те разбрах-за кои транзити говориш,не се сещам

*

Helo

« Отговор #469 -: Октомври 24, 2009, 12:24:54 am »
Понеже Уран ти е на 3 градуса в Скорпион, което означава полови извращения  ;D и при това е в квардарута с Марс, би ли споделил дали си склонен към полови извращения?

;D

??? :o

Аз съм такъв сладур.К'во говориш ве Хелоууу.

Добре! Меркурий ти е на 25 градуса в Телец - склонност към алкохолизъм, наркомания и самоубийство. Евентуално.

Иначе управителят на 2-ри дом - Луната е в 4-ти - печелене на пари от дома, чрез семеен бизнес или нещо друго, свързано с дома.

Сатурн във 2-ри дом - трябва упоритост и трудолюбие.

Марс във 2-ри дом насочва енергията към финансовите въпроси.

С Венера в 12-ти дом може да имаш тайни любови.  :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #470 -: Октомври 24, 2009, 12:30:28 am »
 не, естетствено няма таквова нещо:)
 и жена ти  те е накарала да се почувстваш необичан около 20-30 август?

*

Helo

« Отговор #471 -: Октомври 24, 2009, 12:31:39 am »
Добре! Меркурий ти е на 25 градуса в Телец - склонност към алкохолизъм, наркомания и самоубийство. Евентуално.

:o
Меркурий в 25градус в телец това ли означава???
Всички хора ли , к' имат меркурий в този градус и знак са склонни към алкохол?? ???
Аз имах проблем, сега по-малко пия. :o

Е, виж актрисата Дрю Баримор и тя имаш планета в подобен градус и на 13 години е имала проблем с алкохола и наркотиците, защото други актьори около нея са и давали. Ама после е минала на лечение и се е излекувала. Доколкото знам сега е много добре.

Това не означава, че цял живот ще си така, а че е възможно да се прояви това. От твоята воля зависи. Поне това разбирам, докато гледам картите на хора с подобни градуси. Доста от тях са се оправили.

Имай едно наум и се пази!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #472 -: Октомври 24, 2009, 12:41:58 am »
:) не те

*

Helo

« Отговор #473 -: Октомври 24, 2009, 12:42:19 am »
 ;D

Управителят на 7-ми и 8-ми дом ти е във 2-ри, а ти си получил пари от жена си и от наследство.  ;D

Със Слънце в 12-ти дом сигурно вътрешно като човек си доста различен от това, което показваш на другите.

Не каза нищо за Венера в 12-ти дом и за това, че дава тайни любовни афери. Може тайно да си влюбен в някоя. ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #474 -: Октомври 24, 2009, 12:51:09 am »
С Нептун в опозиция на Слънцето може да си склонен да си създаваш измислени проблеми и все да ти се струва, че другите се опитват да ти се налагат. И във връзките с жените все се страхуваш те да не ти се налагат.

Опозицията на Нептун с Венера, която е в съвпад със Слънцето дава също недоверие и подозрение към околните, което може да е основано на реални разочарования от миналото.

*

Helo

« Отговор #475 -: Октомври 24, 2009, 12:55:38 am »
Лесновнушаеми сме.тук е проблемът. Мен всеки ме манипулира.Такъв идиот съм понякога.  >:(

Аз казах, че на човек с такива опозиции на Непутн му се струва, че другите искат да го манипулират, все се пази от околните, но това може не винаги да е така, а понякога врагът да е просто в съзнанието. Нека и другите да кажат какво мислят.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #476 -: Октомври 24, 2009, 01:04:26 am »
кои са другите? :-[ сами сме тука с теб,,хело.

аз и ти  :-*
Не съвсем.  :P
Мисля, че опозиция слънце-нептун носи невъзможност да вижда ясно нещата.
А опозиция венера нептун заблуди по отношение на жените и любовта, още повече, че венера му управлява 5-ти.
Имал ли си връзка с омъжена жена?
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #477 -: Октомври 24, 2009, 01:11:43 am »
Не. Не съм изневерявал. Голям задръстеняк съм. Имал съм възможности, но пропилени;
Аз не питах изневерявал ли си, а дали си имал изобщо връзка с омъжена жена. Напр. преди брака...
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #478 -: Октомври 24, 2009, 01:15:08 am »
А между другото, защо прояви интерес към астрологията? Как стана така? ;D

*

Helo

« Отговор #479 -: Октомври 24, 2009, 01:20:35 am »
Добре, аз си лягам! Оставям те в компанията на тези, които ще будуват.  ;D