Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857355 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #500 -: Октомври 26, 2009, 10:24:30 am »
Като външност на Лунен тип ли ви прилича?

На Лъвско-Близнашки тип и леко Сатурново излъчване....Само да добавя, без да правя анализи : Луна в обител, градус на гениалността и съвпад със звездата Порцион, Уран - в кралски градус /от лични наблюдения съм забелязала, че такива хора с подобен градус прогресират в живота/ и в съвпад със звездата Алдебаран, която често подтиква към насилствена смърт или привлича такава...Остта 2-8 дом е напрежението в картата, като Юпитер съвпад с Кохаб, хубава звезда, която увеличава още повече шансовете на Юпитер като планета на късмета...И  редкия аспект 1/21 - който аз съм си го кръстила ученик - за да ми напомня че хора с подобен аспект имат висока мисия в живота си - или животът на тези хора, служи за урок на други. Та тази американска актриса има този аспект между Слънцето си и СЛВ и то изключително точен - 0.003...

*

Helo

« Отговор #501 -: Октомври 27, 2009, 05:48:05 pm »
Предлагам карта на човек, когото познавам. Опитайте се да ми кажете нещо за него, а после ще ви кажа кое е вярно.  ;)

Можете ли да ми кажете каква професия има? Занимовол се е с няколко неща в живота си. Можете ли да кажете с какви?

« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 06:00:27 pm от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #502 -: Октомври 27, 2009, 06:08:09 pm »
Предполагам, че човекът се занимава със строителство или недвижима собственост. Господарят на Асцендента и на МЦ (Юпитер) е в 4-ти. Господарят на 6-ти дом - Слънцето е в 4-ти дом. Юпитер откъм 4-ти дом хвърля тригон към Сатурн.

*

Helo

« Отговор #503 -: Октомври 27, 2009, 06:09:59 pm »
Предполагам, че човекът се занимава със строителство или недвижима собственост.

Да, така е! Има още едно занимание.

*

Nebesna

« Отговор #504 -: Октомври 27, 2009, 06:11:58 pm »
Предполагам, че човекът се занимава със строителство или недвижима собственост.

Да, така е! Има още едно занимание.

Тука вече ще налучкам - туроператорска дейност или нещо, свързано с туризма.

*

Helo

« Отговор #505 -: Октомври 27, 2009, 06:18:08 pm »

Не! Другата дейност е творческа и в миналото е печелил пари от нея - и от България и от чужбина. Сега май не печели от нея, защото още подготвя нови неща.

Иначе е работил и други неща в миналото. Неща, които не са свързани с недвижими имоти.

*

Helo

« Отговор #506 -: Октомври 27, 2009, 06:27:58 pm »
Въпросната личност познава Люмиер, Алена, има познати екстрасенси...

*

Nebesna

« Отговор #507 -: Октомври 27, 2009, 07:44:23 pm »

Не! Другата дейност е творческа и в миналото е печелил пари от нея - и от България и от чужбина. Сега май не печели от нея, защото още подготвя нови неща.

Иначе е работил и други неща в миналото. Неща, които не са свързани с недвижими имоти.

Предположих, че се занимава с творческа дейност, понеже 5-ти дом му е пълен с планети. Но не бих предположила, че е печелил пари от това, а по-скоро като хоби. Явно си е отработил квадратурите с Нептун на планетите в 5-ти дом. Все пак Слънце прави тригон с Нептун - използвал е този тригон. А Слънцето управлява 6-ти.

*

Helo

« Отговор #508 -: Октомври 27, 2009, 07:46:30 pm »
А според теб за какъв вид творческа професия става въпрос?

Но не бих предположила, че е печелил пари от това, а по-скоро като хоби.

Иначе 2-ри дом се управлява от Венера, която е част от този съвпад в 5-ти дом - значи може да печели пари от това.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 07:53:28 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #509 -: Октомври 27, 2009, 08:02:12 pm »
Споменах, че този човек се познава с немалко екстрасенси. Според вас дали и той има такива способности?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #510 -: Октомври 27, 2009, 08:14:51 pm »
Съчетанието АС Риби, Луна в Стрелец и Меркурий в съвпад с Уран във воден знак предполага добре развита интуиция.
Като споменаваш за ясновидство искаш да кажеш, че се е занимавал с контактьорство или с нещо друго? Ако се е занимавал с подобни практики, по-скоро бих заложила на контактьорство и спиритизъм... Имайки предвид някои констелации в картата, не мисля, че е имал досег с ангелските йерархии. Също така не е изключено, ако е имал дарба, да я е използвал за материални цели. Поне така е заложено в картата Раши, но за повече детайли трябва да гледам и Навамша, но сега нямам никакво време...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #511 -: Октомври 27, 2009, 08:21:11 pm »
Контактьорство и спиритизъм не, но има силна интуиция, понякога получава информация като предсказания за неща, които се случват и лечителски способности, информация за лечение с билки. Може да лекува с енергията си, включително и от разстояние. Това кои планети го дават? Но иначе не се занимава професионално с тези си дарби.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #512 -: Октомври 27, 2009, 08:24:21 pm »
Имайки предвид съвпада на Луната с Марс и Раху, както и аспекта със Сатурн, не би било и препоръчително да се занимава със спиритизъм, защото не се знае какви сили би могъл да привлече...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #513 -: Октомври 27, 2009, 08:55:58 pm »
Може да лекува с енергията си, включително и от разстояние.

Най-силно е поставен Марс в хороскопа му, следван от Юпитер, ако отчитаме силата на планетите, спазвайки принципите на модерната западна астрология. При това двете планети са в мажорен аспект една с друга, това често дава излишък от енергия. В картите на магове, алхимици и биоенерготерапевти трябва да има силна планета в елемента Земя и/или силен Сатурн, в противен случай залитането в други измерения може да им струва скъпо.
Ако се разгледа картата по индийска система, нещата се променят, но пък ти си скрила данните му и не мога да му пусна картата през моята програма, трябва да ги диря в ефемеридите и да сглобявам хороскопа после...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #514 -: Октомври 27, 2009, 09:00:45 pm »
Кога и по какъв начин е открил заложбите си?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #515 -: Октомври 27, 2009, 09:12:01 pm »
Кога и по какъв начин е открил заложбите си?

Не знам!

Може да лекува с енергията си, включително и от разстояние.

Ако се разгледа картата по индийска система, нещата се променят, но пък ти си скрила данните му и не мога да му пусна картата през моята програма, трябва да ги диря в ефемеридите и да сглобявам хороскопа после...

Роден е на 16 юни 1954, 23:59 pm, Русе

*

Lillie

• 30532
« Отговор #516 -: Октомври 27, 2009, 09:17:01 pm »
В допълнение към горенаписаното да добавя (пропуснах да отбележа), че Сатурн хвърля секстил към Луна/Марс и класическия управител на АС - Юпитер.
В индийската карта, след отчетена прецесия, Сатурн минава във Везни, където екзалтира, и се намира в 9 дом, като управлява Лагна и 12 дом. Слънцето, Меркурий, Юпитер и Кету минават в Близнаци, 5 дом, отсреща са Луната, Марс и Раху. Сатурн и Меркурий са силно поставени и се намират в тригонални домове, Луната, Юпитер и Марс обаче са малефици за Лагна във Водолей. В картата има показатели за добър интелект и светски успехи. За повече информация трябва да се разгледа 9ти хармоник.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #517 -: Октомври 27, 2009, 09:21:50 pm »
А според теб за какъв вид творческа професия става въпрос?

Но не бих предположила, че е печелил пари от това, а по-скоро като хоби.

Иначе 2-ри дом се управлява от Венера, която е част от този съвпад в 5-ти дом - значи може да печели пари от това.

Върхът на 2-ри дом е в Овен, но по-голямата част от 2-ри дом е зает от Телеца, така че го приемам за вярно.

« Отговор #518 -: Октомври 27, 2009, 09:28:29 pm »
Да ви кажа, ако Хело не беше казала, че човека има "дарба" не бих се сетила  ???. Аз също има комбинация от аспекти между Юпитер /Г8/, Марс, ЮЛВ, Сатурн, Луна /Г12/...и нямам такава.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #519 -: Октомври 27, 2009, 09:33:03 pm »
Има и две рецепции в картата - Луна/Юпитер и Марс/Сатурн, при това всички тези планети имат мажорни аспекти една с друга. А ако разгледаме картата по класическа система, най-силно са застъпени терми и фасове на Марс. Марс е най-издигнат картата, намира се в знак на екзалтация, има мажорен аспект с управителя на АС и МС, освен това е ретрограден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.