Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861331 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #540 -: Октомври 28, 2009, 09:22:48 pm »
Е да,но СЛВ е там.А 6 е напълно празен.Аз доколкото го познавам и 2 и 6 са му слаби.В смисъл,че човека не си дава много зор.Кара я по течението.И е свидлив...ама много

*

Helo

« Отговор #541 -: Октомври 28, 2009, 09:26:20 pm »
Е да,но СЛВ е там.А 6 е напълно празен.Аз доколкото го познавам и 2 и 6 са му слаби.В смисъл,че човека не си дава много зор.Кара я по течението.И е свидлив...ама много

Не е ли артистична личност, особено с певчески заложби, след като е с Венера в Телец в 10-ти дом и съуправител на 2-ри, което означава, че може да печели пари от това?

*

missKapriz

« Отговор #542 -: Октомври 28, 2009, 09:28:58 pm »
Хело,заради тази Венера в 10 съм склонна да мисля,че часа му не е верен-тоз човек няма такива таланти >:(Но пък Слънцето в 9 си е на мкясто-много пътува.Ако искаш се опитай да откриеш с какво се занимава.Доста популярна професия е-не е нещо екзотично :-[

*

Helo

« Отговор #543 -: Октомври 28, 2009, 09:36:57 pm »

Ако искаш се опитай да откриеш с какво се занимава.Доста популярна професия е-не е нещо екзотично :-[

Счетоводител или чиновник?

*

missKapriz

« Отговор #544 -: Октомври 28, 2009, 09:39:23 pm »
Не,не се изисква образование.
Гледам му 7 дом,управител,аспекти,диспозитор...Май доста палав човек-как мислиш?

*

Helo

« Отговор #545 -: Октомври 28, 2009, 09:47:04 pm »
Не,не се изисква образование.
Гледам му 7 дом,управител,аспекти,диспозитор...Май доста палав човек-как мислиш?

Не знам... По принцип Хирон в 7-ми дом не е добра позиция за партньорските взаимоотношения, но се смята, че такива хора много се грижат за своя партнор и много му помагат. Същото може да се отнася и за бизнес взаимоотношения.

Иначе двамата управители на 7-ми дом са в квадратура.

Венера е част от Тау-квадратура с връх Плутон. И е поставена много високо в хороскопа.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #546 -: Октомври 28, 2009, 09:54:26 pm »
класически типаж Дон Жуан....,човека е за свободни взаимоотношения. венера и юпитер ,нямат бог знае какви добри аспекти,прилича ми на страхотен егоист , с високо мнение за себе си и недотам добър потенциял за реализация. почти съм сигурна ,че не работи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #547 -: Октомври 28, 2009, 09:55:55 pm »
Той е разведен.А иначе наистина се грижи за жена си,вече бивша,но пак се грижи.С всичко,което може,само пари да не му искат.Макар Овен с Асц Лъв никак не е инициативен и борбен-може би Марс в Рак ,като част от тау квадрат със Сатурн и Меркурий,му създава проблеми

Цитат
класически типаж Дон Жуан....,човека е за свободни взаимоотношения. венера и юпитер ,нямат бог знае какви добри аспекти,прилича ми на страхотен егоист , с високо мнение за себе си и недотам добър потенциял за реализация. почти съм сигурна ,че не работи....
Абсолютно!Знам за връзките му след развода,но май и преди не е бил цвете.Егоист е голям,никакви амбиции.Иначе работи,ама кво да ви говоря...Хайде след малко ще кажа какво.

*

Helo

« Отговор #548 -: Октомври 28, 2009, 09:58:42 pm »
За професията - ако гледаме 10-ти дом - ресторантьорство, сладкарство, търговия с козметика и произведения на изкуството, търговия - Меркурий с козметика, сладки неща - Венера. И вероятно контактува с хора в професията си.

Той е разведен.А иначе наистина се грижи за жена си,вече бивша,но пак се грижи.С всичко,което може,само пари да не му искат.Макар Овен с Асц Лъв никак не е инициативен и борбен-може би Марс в Рак ,като част от тау квадрат със Сатурн и Меркурий,му създава проблеми

По принцип за хората с Хирон в 7-ми дом се казва, че често или не са женени или нямат успех в брака, но проявяват голяма емпатия и гледат да се грижат много за партньора.

*

Марая

• 28287
« Отговор #549 -: Октомври 28, 2009, 10:03:54 pm »
струва ми се , че добре се справя с парите на другите , тъй като един от малкото прилични аспекти ,които прави венера е секстила и с меркурий. управителя на 8-ми дом е нептун ,който се намира в трети ;D, абе струва ми се добър и изпечен в "боравенето " с чужди средства и енергий. ;D ;D ;D
чести промени на настроението и работата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #550 -: Октомври 28, 2009, 10:07:25 pm »
Не си е сменял работата от години-няма толкова енергия ;)Професията му не изисква работно време и дисциплина.И да-обича да се хвали с постиженията на жена си,но не като да се гордее с нея,а като си преписва чужди заслуги

*

Helo

« Отговор #551 -: Октомври 28, 2009, 10:12:40 pm »
Не си е сменял работата от години-няма толкова енергия ;)Професията му не изисква работно време и дисциплина.И да-обича да се хвали с постиженията на жена си,но не като да се гордее с нея,а като си преписва чужди заслуги

С компютри ли се занимава?

Управител на 6-ти дом е Уран.

*

missKapriz

« Отговор #552 -: Октомври 28, 2009, 10:19:28 pm »
ами той от 15 години кара такси,а отвреме на време ходи из европа за коли втора употреба.
Къде да търсим професия шофьор?

*

Марая

• 28287
« Отговор #553 -: Октомври 28, 2009, 10:23:56 pm »
ами той от 15 години кара такси,а отвреме на време ходи из европа за коли втора употреба.
Къде да търсим професия шофьор?

луната е в 10-ти натален. тук и въобще където и да е луната ,тя дава непостоянство.наред с това говорим за 10-ти дом , това освен жена ,може да бъде и майка.не ми се струва много читав като "работник" с нептун в трети дом....може и да не вози само хора. ;) :) :)

*

missKapriz

« Отговор #554 -: Октомври 28, 2009, 10:29:14 pm »
Хм,хора ши да са,акто знам колко е скъсан с парите винаги :-[ :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #555 -: Октомври 28, 2009, 10:53:07 pm »
Хм,хора ши да са,акто знам колко е скъсан с парите винаги :-[ :P

катастррофа има ли?

*

missKapriz

« Отговор #556 -: Октомври 28, 2009, 11:24:06 pm »
Има,преди около 21 години .По кое позна-Венера У3 в квадрат с Плутон в 1 ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #557 -: Октомври 28, 2009, 11:25:19 pm »
Има,преди около 21 години .По кое позна

;D ;D ;D , по нептун в 3-ти! и вероятно е бил ако не пиян ,то употребил алкохол.....или онзи с/у него!

*

missKapriz

« Отговор #558 -: Октомври 28, 2009, 11:30:18 pm »
той не е бил пил за другия незнам

*

Марая

• 28287
« Отговор #559 -: Октомври 28, 2009, 11:36:00 pm »
нептун в трети носи замъглено съзнание от лекарства , от алкохол  , може да е бил и хлъзгав и мъглив пътя на който е станала катастрофата!питай , ако е удобно :-[ , любопитно ми е!