Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856644 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #560 -: Октомври 28, 2009, 11:38:41 pm »
питах,но бившата му не знае.Утре ще го пита и ще докладвам

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #561 -: Октомври 28, 2009, 11:41:56 pm »
питах,но бившата му не знае.Утре ще го пита и ще докладвам

да не забравиш :P ;D :). и чакам да доложиш!
кажи ми къде ти е сатурна?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #562 -: Октомври 28, 2009, 11:43:45 pm »
Моя е в 7,телец ;Dзабрави ли :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #563 -: Октомври 28, 2009, 11:46:19 pm »
Моя е в 7,телец ;Dзабрави ли :P

видях го в другата тема.... би ли ми пратила картата си на лични?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #564 -: Октомври 29, 2009, 07:11:14 pm »
Цитат
нептун в трети носи замъглено съзнание от лекарства , от алкохол  , може да е бил и хлъзгав и мъглив пътя на който е станала катастрофата!питай , ако е удобно Засрамен , любопитно ми е!

Имало е разлята вода,която е замръзнала-било е зима.

*

Helo

« Отговор #565 -: Октомври 29, 2009, 09:44:34 pm »
Ето карта на една популярна личност - мъж. Можете ли да познаете каква е професията му, както и да разкажете нещо за него?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #566 -: Октомври 31, 2009, 02:19:48 am »
Съвпадът на слънце със сатурн У2. И с меркурий, У7, У10. Нептун и марс в 10-ти. Музика, творец, композитор?
Секстилът уран - слънце. Тригон уран - марс. Известен, много пътува. Мисля, че картата пак е на някой групар от известните?  :-\
Много ми е любопитно този човек има ли сестра и в какви отношения е бил с жените?
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Миоджералвомбо

« Отговор #567 -: Октомври 31, 2009, 08:42:55 pm »

*

Helo

« Отговор #568 -: Октомври 31, 2009, 09:01:50 pm »
Чакай да сложа карта от astro.com, че тази е много неясна. Познах, че си Водолей!  :P ;D Не само, че си Водолей, но си абсолютен Водолей!!!  :P :P :P  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Познах и за квадратурите на Нептун, но то май си е ясно... Дано това да са истинските ти данни, а не фалшиви!  ;)

Да не лъжеш, ей!!!  >:(

Прекалено нагласено ми изглежда, за да е истина. Макар че, ако се съди по външния ти вид  :P, нищо чудно и това да е истинската ти карта.  :P  ;D ;D

« Последна редакция: Октомври 31, 2009, 09:06:37 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #569 -: Октомври 31, 2009, 09:11:48 pm »
Случайно някога да си се натравял? Нептун ти е в градус, който дава опасност от отравяне и сключва доста квадратури.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #570 -: Октомври 31, 2009, 09:19:42 pm »
Не

« Отговор #571 -: Октомври 31, 2009, 09:24:36 pm »

Асц. Стрелец,упр. Юпитер в Стрелец в 1 дом,много силен и добре разположен т.е качествата на знака и планетата са изявени положително.Религия,пътешествия,научна кариера,философия....
Духовен учител ми се струва най -близо до този човек,поради положението на луната в Риби в 3 дом /на комуникациите/.
На МС намираме Дева с упр. Меркурии в дева - много добро разположение,съуправител Венера в Ракв 8 дом в секстил с Меркурии,което може да даде и някакъв талант-примерно с ръце,рисуване,музикалност .........

*

Helo

« Отговор #572 -: Октомври 31, 2009, 09:28:59 pm »

Асц. Стрелец,упр. Юпитер в Стрелец в 1 дом,много силен и добре разположен т.е качествата на знака и планетата са изявени положително.Религия,пътешествия,научна кариера,философия....
Духовен учител ми се струва най -близо до този човек,поради положението на луната в Риби в 3 дом /на комуникациите/.
На МС намираме Дева с упр. Меркурии в дева - много добро разположение,съуправител Венера в Ракв 8 дом в секстил с Меркурии,което може да даде и някакъв талант-примерно с ръце,рисуване,музикалност .........

Честно казано вече не помня на кого беше тази карта, защото я пуснах отдавна.  :P ;D Само помня, че май беше на певец.  ???

« Отговор #573 -: Октомври 31, 2009, 09:31:16 pm »

Честно казано вече не помня на кого беше тази карта, защото я пуснах отдавна.  :P ;D Само помня, че май беше на певец.  ???
Е,не е възможно да не помниш,аз що си напрягах мозъка :P :o ;D

*

Helo

« Отговор #574 -: Октомври 31, 2009, 09:47:46 pm »
Не

А случайно някога в миналото да си имал заболявания, свързани с намалена подвижност?

Иначе предполагам, че обичаш да се самоизолираш. Обичаш ли да си стоиш сам? Но не само от време на време, за да медитираш, а по принцип.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #575 -: Октомври 31, 2009, 09:54:30 pm »
част от времето си прекарвам в пещера.мога да ти покажа снимка.събирането на сила изисква  това-мълчание и гледане в една точка-точно както идиотите.

*

Helo

« Отговор #576 -: Октомври 31, 2009, 09:55:58 pm »
част от времето си прекарвам в пещера.мога да ти покажа снимка.събирането на сила изисква  това-мълчание и гледане в една точка-точно както идиотите.

Ми добре!  :) Покажи снимка.

А би ли споделил каква част от времето си прекарваш в пещера - колко време гору долу?

*

Helo

« Отговор #577 -: Октомври 31, 2009, 10:24:59 pm »
Кога ще покажеш снимката? Нали каза, че ще я покажеш!

Между другото, ще ми бъде интересно, ако ми разкажеш за Раджа йога. Много е интересно!  :)

Може би в отделна тема за йога в раздел Мистика.  :) ;)

Гледала съм документален филм за това и как човек придобива способности, които повечето хора нямат, като тялото става почти неуязвимо.

А знаеш ли нещо за някои практики от кунг-фу и други подобни, които дават необикновени способности на тялото? Като например желязната ризница и ... как се казваше ... яйчниково гун фу ли беше?  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #578 -: Октомври 31, 2009, 10:27:27 pm »
Хело,не виждаш ли мъж с червена тениска? :-\

*

Helo

« Отговор #579 -: Октомври 31, 2009, 10:29:40 pm »
Хело,не виждаш ли мъж с червена тениска? :-\

Не, бе! Той каза, че ще покаже снимка от пещерата.  ;D :P