Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860369 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #580 -: Октомври 31, 2009, 10:35:28 pm »
Ти се съмняваш ли?Кое е странното?!Човекът обича да се усамотява в пещера.Нищо странно не намирам.Всеки си ходи където си иска.
На мен лично ми стана любопитна наталната му карта.Чудя се този човек как живее с този стелиум в квадратура с Нептун.Като си помисля и за транзитите...Скоро сигурно е имал щастлив период с транзитиращия Юпитер във Водолей. :-\

*

Миоджералвомбо

« Отговор #581 -: Октомври 31, 2009, 10:37:02 pm »
Снимките са качени ,не се знае колко време прекарвам вътре.

*

Helo

« Отговор #582 -: Октомври 31, 2009, 10:45:52 pm »
Снимките са качени ,не се знае колко време прекарвам вътре.

Не се знае, защото не искаш да кажеш или защото не помниш? Не може да не помниш?

Не се срамувай да кажеш. В този форум има доста хора, които обичат да се самоизолират и някои дори си признават.  ;D

Само дето не го правят в пещера, а вкъщи, което е по-удобно и не винаги е свързано с цел - духовно развитие.  ;)
« Последна редакция: Октомври 31, 2009, 10:53:52 pm от Helo »

« Отговор #583 -: Октомври 31, 2009, 11:05:05 pm »
Миоджералвомбо, левитираш ли и какво ти е мнението за това?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #584 -: Октомври 31, 2009, 11:16:55 pm »
Времето в пещерата тече различно от времето навън. Когато нося телефон виждам кога влизам и кога излизам горе долу по една нощ по някога по вече по някога по малко. Без телефон не мога да засека.Мога да помисля , че са минали два часа докато  в същност са минали пет. Левитацията е възможна, който изпълни правилно и точно една определена техника.

*

Helo

« Отговор #585 -: Октомври 31, 2009, 11:22:56 pm »

Левитацията е възможна, който изпълни правилно и точно една определена техника.

Да нямаш предвид онази йогийска поза, при която трябва да се стои в нея ... колко беше - 3 часа и 48 минути ли?

*

Миоджералвомбо

« Отговор #586 -: Октомври 31, 2009, 11:24:58 pm »
Не, нямам в пред вид това.

*

Helo

« Отговор #587 -: Октомври 31, 2009, 11:50:11 pm »
Не, нямам в пред вид това.

А какво? Коя е тази техника? Бас държа, че ти никога не си левитирал. Така е, нали?!

*

Миоджералвомбо

« Отговор #588 -: Октомври 31, 2009, 11:56:29 pm »
наричат я : кеичари мудра

можеш да се хванеш на бас с които си искаш за каквото си искаш

*

Mia21

• 2502
« Отговор #589 -: Ноември 01, 2009, 12:01:50 am »
можеш да се хванеш на бас с които си искаш за каквото си искаш

Имаш ли снимка в такъв момент?Без да е играл фотошоп.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #590 -: Ноември 01, 2009, 12:17:50 am »
Случайно някога да си се натравял? Нептун ти е в градус, който дава опасност от отравяне и сключва доста квадратури.

Като оставим градуса на страна,Нептун в 8 с квадрати дава опасност за живота от: удавяне,задушаване или натравяне с алкохол и психотропни вещества,вредни зависимости.

Ако съдя от квадрата с Меркурий упр на 4 дом-поне веднъж в живота ще има такава сериозна възможност.

А иначе картата е повече от интересна,тя си е направо стряскаща  :o
Освен стелиумще във Водолей,има и неаспектиран Уран в анарета-това си е цяло чудо на природата  ;D
Но има много тежка карма-натоварен 12 дом и съвпади с ЮЛВ,явно човека си я проработва с усамотение и духовни практики по 12 дом.

Няма да питам как живее човек с такава карта  ::)

*

Миоджералвомбо

« Отговор #591 -: Ноември 01, 2009, 12:24:24 am »
Фотошоп не може да играе, защото техниката не се вижда. Изпълнява се само с език. В една от позите, които съм показал. Ципата под езика се подрязва с нож ил;и скалпел. Езика следва да се постави в синусите зад мекото небце докато върха му докосне края на синусите разположени зад и между очите. Пълното изпълнение , дава пълно разбиране.

*

Helo

« Отговор #592 -: Ноември 01, 2009, 12:29:59 am »
Фотошоп не може да играе, защото техниката не се вижда. Изпълнява се само с език. В една от позите, които съм показал. Ципата под езика се подрязва с нож ил;и скалпел. Езика следва да се постави в синусите зад мекото небце докато върха му докосне края на синусите разположени зад и между очите. Пълното изпълнение , дава пълно разбиране.

Ти подрязал ли си ципата под езика си?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #593 -: Ноември 01, 2009, 12:32:20 am »
Миоджералвомбо, интересно име.
Удобно ли е да попитам от колко години практикуваш йога?
Чела съм, че в Индия първо си отглеждат децата и семейството. И някъде след 40 г. възраст, когато семейството вече може да се грижи за себе си само, мъжете се оттеглят и тогава стават йоги.
За колко време се постига напредък, така че вече да не мислиш за техниката, а да ти се получава?
Дано не звуча много идиотски.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Миоджералвомбо

« Отговор #594 -: Ноември 01, 2009, 01:12:12 am »
спирачката под езика ми не съществува/отрязох я
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 01:17:14 am от Миоджералвомбо »

*

Миоджералвомбо

« Отговор #595 -: Ноември 01, 2009, 01:16:06 am »
от  8 годишна възраст се упражнявам.имам голяма дъщеря и това е останало от задълженията ми към някогашното ми семеиство.Когато имат нужда ме търсят

*

Kaya

• 2893
« Отговор #596 -: Ноември 01, 2009, 01:20:37 am »
Познах, че си Водолей!  
това го познах аз и за наличието на лъв също :P не си присвоявай
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #597 -: Ноември 01, 2009, 01:25:05 am »
от  8 годишна възраст се упражнявам.имам голяма дъщеря и това е останало от задълженията ми към някогашното ми семеиство.Когато имат нужда ме търсят

Значи си се развел! Всъщонст, учудвам се, че дори си бил женен.  :-\ ???

Ааа, къде намираш тези жени, с които практикуваш тантрически секс и много ли са кандидатките?  ::)  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #598 -: Ноември 01, 2009, 01:28:54 am »
айде сега обясни  на кое се дължи твърдението ти? че е водолей ( защото аз имам идея)  и защо смяташ,че водолеит не се женят  :P дай практика че нещо стана гадаене ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #599 -: Ноември 01, 2009, 01:31:55 am »
айде сега обясни  на кое се дължи твърдението ти? че е водолей ( защото аз имам идея)  и защо смяташ,че водолеит не се женят  :P дай практика че нещо стана гадаене ;D

Нямах предвид, че Водолеите по принцип не се женят, а че като гледам неговата карта се учудвам, че е бил женен.
А как го познах, че е Водолей - ами по снимката! Трябва да си сляп, за да не забележиш човека на снимката.  ;)