Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856198 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #600 -: Ноември 01, 2009, 01:34:06 am »
хм аз познах по друго,  и снимките не са достатъчни и уран на асц дава невероятнет изглед,а също и уран съвпад слънце и тн
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #601 -: Ноември 01, 2009, 01:40:36 am »

п.с. това НЕ е покана за тантрически секс  ???

А според мен е!

Цитат
като гледам- моето слънце ти е на СЛВ и то в шести, а пък твоето слънце + другите планети съвпадат с моя СЛВ и Марс пак в шести  8)

Охохохоооооо и си направила синастрия с него!!!  ;D  8)

Къде се слагаш?  ;D

*

Helo

« Отговор #602 -: Ноември 01, 2009, 01:42:44 am »
хм аз познах по друго,  и снимките не са достатъчни и уран на асц дава невероятнет изглед,а също и уран съвпад слънце и тн

И какво е това друго, по което си познала?

харесва ми да те дразня, толкова си предвидима  ;D

И да се опитваш да се измъкнеш, вече ми е ясно - искаш да правиш тантрически секс с Миоджералвомбо!  ;D

« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 01:50:02 am от Helo »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #603 -: Ноември 01, 2009, 01:44:19 am »
твърде много питаш- малко разсъжедения по темата
по снимка и на живо трудно се правят предположения - изчистени типове няма
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #604 -: Ноември 01, 2009, 01:47:08 am »

И да се опитваш да се измъкнеш, вече ми е ясно - искаш да правиш тантрически секс с Миродежалвомбо!

съвпадите на слънцата със СЛВ-тата не говорят за секс, а за друго- я разрови сега малко книжките да видим дали ще се сетиш  ;)

допълнение- и то в шести!!..това малко за подсказка ;)

Продължавай да се надяваш!  ;)

В 6-ти казваш... Значи или си бившата му съпруга, с която се е развел или тъй като 6-ти е дом на работата, той ще ти плати или което е по-вероятното - ти ще му платиш, за да правите тантрически секс? Познах, нали?  ;D

;)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #605 -: Ноември 01, 2009, 01:55:50 am »
В 6-ти казваш... Значи или си бившата му съпруга, с която се е развел или тъй като 6-ти е дом на работата, той ще ти плати или което е по-вероятното - ти ще му платиш, за да правите тантрически секс? Познах, нали?  ;D
Хело, много държиш на определения, характеристики и всеки слагаш на рафта, с номер и етикет.  :-\
Аз не помня човекът да е казал, че се е женил, развеждал, говори само за семейство. Хващаш реплика ей така и я размяташ после като постулат. Дори не четеш постовете коректно.
Айде и аз на метлата, че ако не днес, кога?  ;D ;D ;D
Честит ви Ден на народните Будители.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #606 -: Ноември 01, 2009, 01:59:42 am »

Честит ви Ден на народните Будители.

Ние сме все още будни, само за да посрещнем с чест и поздрав Деня на народните Будители!

Ще чакам през деня Миоджералвомбо да разкаже дали е бил женен, пък ние после да се чудим по картата кое го показва.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #607 -: Ноември 01, 2009, 02:02:25 am »
Винаги ме разбираш Правилно.  :-*
Ура.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

veshti4ka

« Отговор #608 -: Ноември 01, 2009, 07:16:38 am »
ето ти данните 05 02 1962    08.10 сутринта  София

мамка му и прасе  :o :o :o :o :o :o :o  ай стига бееееееееееееееееееееее - туй за първи път го виждам  :-\

твоят Асцедент е на 26,32 градуса във водолей
моят  Асцедент е на 26,34 градуса във водолей
оттук нататък всички куспиди на домове се препокриват 1:1 само с 00,02 разлика и при теб както и при мен Нептун е най-високата планета  ;D ;D ;D ;D   ;D

*

veshti4ka

« Отговор #609 -: Ноември 01, 2009, 07:31:19 am »

да не сте астрални близнаци с Моджо, ти май си родена 1974-та, нали, значи един китайски цикъл след него :)

ми идея си нямам  :o  абе то астралните близнаци не бяха ли родените на една и съща дата в различни години  ::)
иначе по китайския зодиак съм дървен тигър /или дървен философ/ хахааааа  ;D ;D ;D ;D ;D

иначе като гледам моят Сатурн в 4 дом е в тригон към Ас-то му и може я татко да съм му била я учител хахахаааааа... егати в тоа форум се събрахме навързани като свински черва кармично и то съвсем "случайно"  ;D  тук открих и миналата си майка, и миналата си леля/чичо, и стари гаджета /от минали животи/ хахаааааааа оф пак ми стана мноо смешно, че от вчера я чепкам тая тема  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #610 -: Ноември 01, 2009, 07:47:41 am »

като каза вчера- явно не си прекалила с хелоуина предвид ранния час :) имаш и поздрави в Говорилнята  :P кой ти е бил майка, ако не е тайна??

така лииииииииииииии  :o  ся ше вляза да видя у говорилнята - мерси, че ми каза  ;D

амииииии не зная дали е редно да кажа  ;D  ако МАМА прецени да си каже коя е  :P  ;)   :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #611 -: Ноември 01, 2009, 08:37:15 am »
Продължавай да се надяваш!  ;)
В 6-ти казваш... Значи или си бившата му съпруга, с която се е развел или тъй като 6-ти е дом на работата, той ще ти плати или което е по-вероятното - ти ще му платиш, за да правите тантрически секс? Познах, нали?  ;D
;)
ето затова човека не може да си намери по 3 и повече жени едновременно, заради такива като теб- ревниво и собственически настроени  ;D

Vision,бегай!Ще ти изсмучат енергията!С тоя стелиум във Водолей... ;) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #612 -: Ноември 01, 2009, 09:24:19 am »
Погледнах синастрията между мен и Миоджералвомбо.Меко казано е трагична. ;D
Неговият съвпад на Марс със Сатурн е в точна опозиция на моя същия съвпад,който е на Ас-та,а стелиума ми в Телец квадратира изцяло неговия във Водолей.Въобще брашно не моем да мелим. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #613 -: Ноември 01, 2009, 09:30:57 am »

Като оставим градуса на страна,Нептун в 8 с квадрати дава опасност за живота от: удавяне,задушаване или натравяне с алкохол и психотропни вещества,вредни зависимости.

Ако съдя от квадрата с Меркурий упр на 4 дом-поне веднъж в живота ще има такава сериозна възможност.

А иначе картата е повече от интересна,тя си е направо стряскаща  :o
Освен стелиумще във Водолей,има и неаспектиран Уран в анарета-това си е цяло чудо на природата  ;D
Но има много тежка карма-натоварен 12 дом и съвпади с ЮЛВ,явно човека си я проработва с усамотение и духовни практики по 12 дом.

Няма да питам как живее човек с такава карта  ::)

...и роден на пълно слънчево затъмнение.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #614 -: Ноември 01, 2009, 10:13:46 am »
А това направи ли ви впечатление  ???
" Полное солнечное затемнение...
Оп ,изпревари ме   :)

...и роден на пълно слънчево затъмнение.

За първи път виждам такава карта и ще ми много интересно да прочета коментарите.

Какво е  Алкокоден  ???

Аз като чуя Водолей - мъж и бягам на 100 км  ;) От Скорпитата не ме е страх ,към тях съм имунизирана по рождение  :)

« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 10:18:50 am от *Lina* »

*

Uran

• 6041
« Отговор #615 -: Ноември 01, 2009, 10:54:29 am »
Що така бе Дейзи? ;) ;D ;D Би трябвало да ти направи кожата гладка и бистра, а походката изкусителна. ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #616 -: Ноември 01, 2009, 11:10:16 am »

Асц. Стрелец,упр. Юпитер в Стрелец в 1 дом,много силен и добре разположен т.е качествата на знака и планетата са изявени положително.Религия,пътешествия,научна кариера,философия....
Духовен учител ми се струва най -близо до този човек,поради положението на луната в Риби в 3 дом /на комуникациите/.
На МС намираме Дева с упр. Меркурии в дева - много добро разположение,съуправител Венера в Ракв 8 дом в секстил с Меркурии,което може да даде и някакъв талант-примерно с ръце,рисуване,музикалност .........

Честно казано вече не помня на кого беше тази карта, защото я пуснах отдавна.  :P ;D Само помня, че май беше на певец.  ???

"певец"?!?.  :o
...Освен това автор на текстове, композитор, звезда, легенда, гуру на поколения музиканти и сред родоначалниците на няколко течения .... в някои стилове музика.

Моля, имайте малко уважение към Лед Зепелин, все пак.  >:( ;D. И към потребителите, дето са си направили труда да гледат картата. Иначе за кво пускаме казусите, като няма отговори накрая?!

И наркоман, побойник, скандалжия, благотворител, учител и .... каквото си върви с горното амплоа.

Картата е на Робърт Плант.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #617 -: Ноември 01, 2009, 11:11:08 am »
Погледнах синастрията между мен и Миоджералвомбо.Меко казано е трагична. ;D
Неговият съвпад на Марс със Сатурн е в точна опозиция на моя същия съвпад,който е на Ас-та,а стелиума ми в Телец квадратира изцяло неговия във Водолей.Въобще брашно не моем да мелим. ;D

Бихте ли ми казали защо всички тук си правите синастрии с Миоджералвомбо? Като чухте, че правел тантрически секс и видяхте какво оформено спортно тяло има, веднага се наредихте!!!  :P ;D ;D ;D

Май Миоджералвомбо няма никакви проблеми с откриването на жени за тантрически секс.  :P ;)

« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 11:31:05 am от Helo »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #618 -: Ноември 01, 2009, 11:19:38 am »
Аз си падам по нормалния секс.Не държа на тантрически. ;) :)
Освен това,мисля,че един мъж,вземе ли много да разправя колко е добър в секса,много работа нас практика не върши.Да не взема само аз да го изненадам с нещо. ;D

*

Helo

« Отговор #619 -: Ноември 01, 2009, 11:25:22 am »
Сега и аз си направих синастрия с него - имаме общо 13 квадратури.  ;D

Но има и положителни аспекти.  :P ::)
Даже моят Меркурий е в тригон с неговия Уран.  ;)
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 11:49:13 am от Helo »