Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861753 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #620 -: Ноември 01, 2009, 11:28:50 am »
Цитат
Бихте ли ми казали защо всички тук си правите синастрии с Миоджералвомбо? Като чухте, че правех тантрически секс и видяхте какво оформено спортно тяло има, веднага се наредихте!!!  Плезещ се Ухилен Ухилен Ухилен

Май Миоджералвомбо няма никакви проблеми с откриването на жени за тантрически секс.  Плезещ се Намигване

Ххаха хубав въпрос,Нelo ;DАз поне не мога да отговоря защо го направих-че за капак ми  е и първата синастрия с някой от форума.Но не е секса това,което ме привлече-по-скоро той е РАЗЛИЧЕН.А мен ме привличат точно различните хора.Интересни са ми..

*

Helo

« Отговор #621 -: Ноември 01, 2009, 11:45:47 am »
Сега и аз си направих синастрия с него - имаме общо 13 квадратури.  ;D

Но има и положителни аспекти.  :P ::)
Даже моят Меркурий е в тригон с неговия Уран.  ;)

Затова пък, композитната карата между нас е доста добра и показва, че можем да бъдем добри приятели и като цяло ще се разбираме.

Но най-интересното в случая е, че в композитната карта имаме съвпад на Сатурн с асцендента! Това ми се случва за втори път. Нали писах, че Миоджералвомбо ми прилича на един мой познат Водолей. С него пак имахме съвпад на Сатурн с асценднета в композитната карта. Това е доста интересна позиция и знам много добре и от личен опит и от наблюдение върху другите какво дава.  ;D

*

Helo

« Отговор #622 -: Ноември 01, 2009, 12:36:30 pm »
Дейзи, защо не оставиш върху картата само аспектите между планетите? Аспектите към асцендента и МС пак ще се виждат, защото те винаги се пишат долу в графиката, заедно с аспектите към планетите. Нека картата да е по-изчистена, защото така човек само се обърква.

*

missKapriz

« Отговор #623 -: Ноември 01, 2009, 12:37:43 pm »
Вземи думите от устата,Хело :)И ако може с градусите до глифовете :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #624 -: Ноември 01, 2009, 02:40:17 pm »
Сега и аз си направих синастрия с него - имаме общо 13 квадратури.  ;D

В такъв случай Хело,явно 13 ти е щастливото число  :P ;D

Аз си падам по нормалния секс.Не държа на тантрически. ;) :)

Ти опитай тантрически ,пък после казвай на какво държиш  ::)

« Отговор #625 -: Ноември 01, 2009, 03:28:26 pm »
    Оправих картата, та значи снощи някъде към 3 часа синът ми е видял дух, по неговите приказки....

*

Helo

« Отговор #626 -: Ноември 01, 2009, 03:34:35 pm »
Нептун и Уран, които са в съвпад са в квадратура с Меркурий, който е в съвпад със СЛВ!!! Дали това не е причината за странните му преживявания?  ???

Той имал ли е и в ранното детство подобни видения?

« Отговор #627 -: Ноември 01, 2009, 03:37:44 pm »
   За първи път е видял дух, но иначе има преживявания - събужда се с див ужас, целия изтръпнал и казва, че някаква черна сянка го притискала или че внезапно нещо като електрошок го разтърсва....Тааа сега чета "Домашна магия" - и се питам дали това не е "Домашникът" който се появява за да го предпази от по-лоши сили...които явно го навестяват в съня му...

*

Uran

• 6041
« Отговор #628 -: Ноември 01, 2009, 04:56:22 pm »
Dejzi, седмият му дом е леко нестабилен с Марс на кусписа и Юпитер вътре, а като сложим и стрелеца... ;) ;D ;D Всъщност, няма лошо човек в младостта си да пробва това-онова, за да придобие опит и мъдрост.
Управителите на 5 и 8 дом са в квадрат и половина- известна неудовлетворенст в емоционалната сфера.
Марс управител на 12 дом- колективно безсъзнателно е в квадратура със Сатурн У8 (това може и да е причина за внушаемост).
Антей-Алдебаран в съвпад с асц-десц може да даде силна сензитивност.
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 05:14:17 pm от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #629 -: Ноември 01, 2009, 05:00:31 pm »
Дейзи, синът ти проявявали интерес към моряшката професия?

« Отговор #630 -: Ноември 01, 2009, 05:49:43 pm »
Дейзи, видях, че дирекционна Луна е в съвпад със СЛВ в 12-ти и прогресивният Меркурий е в точин секстил с натален Нептун. В транзитите СЛВ прави съвпад с нат. Нептун. Може би наистина понастоящем има обострени сетива към незримото.

Тарото показва същото на въпроса "Какво е видял синът на Дейзи?"

Тарото такзав, че детето има контакт с незримото /в случая/ и показва, че човека, който е видял е злоупотребявал със силата или положението си.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #631 -: Ноември 01, 2009, 05:58:04 pm »
Дейзи,сина ти дух на мъж ли е видял?

Това показват картите на Аурора.Също така показват че това може да е човек от миналото му (6 чаши),както и че това може да е дядо или баща (Император).Дявола не говори добре за духа,може и да е бил тъмна сила или да се намира в много нисък астрал.

*

nerealna

« Отговор #632 -: Ноември 01, 2009, 06:15:04 pm »
Дейзи, това с духа както го описваш ми се е случвало доста пъти и най вече когато бях на 16-17 г. .. Усещането е за чуждо присъствие и тежест най вече върху гърдите .. и все едно че нещо ме е обхванало и ме души не мога да извикам и да мърдам, абсолютно бсзсилие усещах... Колкото по не му обръщам внимание се случва по-рядко ...

*

nerealna

« Отговор #633 -: Ноември 01, 2009, 06:19:53 pm »
Ако някой може да провери и за мен чрез картите Таро какви са ми тези преживявания ще съм мн благодарна  :) Не знам дали са били реални ...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #634 -: Ноември 01, 2009, 06:28:32 pm »
картите на  детето са итересни и ще ги коментирам в подходящата тема;

nerealna - не бих искала да правя преживяването ти по- малко зачимо, но замисляла ли си се за психологичната основа на тов апреживяване, защото има такива предпоставки;
 а сегашното положени  на чакрите ще покаж не миналото, но можеш да зададеш въпорос  на какво основание са с е случвали тези неща при теб :)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

nerealna

« Отговор #635 -: Ноември 01, 2009, 06:36:19 pm »
не, наистина не съм се замисляла за психологичната основа на преживяването. искам да резбера защо ми се случва, затова и помолих за карти таро. последния път беше преди месец ... 
освен това имам сънища, които се сбъдват. обикновено в тях някой ми казва какво ще се случи и веднага след това се събуждам. вероятно за да го запомня. за това  вече със сигурност не си въобразявам :)

*

Helo

« Отговор #636 -: Ноември 01, 2009, 06:39:35 pm »
Чудя се дали синът на Дейзи е създал фисъл-форма или това, което е видял е било най-обикновена халюцинация, предизвикана от страх.

« Отговор #637 -: Ноември 01, 2009, 06:50:24 pm »
Ако някой може да провери и за мен чрез картите Таро какви са ми тези преживявания ще съм мн благодарна  :) Не знам дали са били реални ...

Nerealna, хвърлих карти няколко пъти, но ме можах да напарвя референция на картите към теб  ??? Нещо не ми "говореха"...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

« Отговор #638 -: Ноември 01, 2009, 06:54:03 pm »
благодаря все пак .. но защо не се получава ?? какво означава това да не говорят картите според теб?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #639 -: Ноември 01, 2009, 06:57:51 pm »
Aurora Borealis,  може да ги пуснеш да ги разгледаме ( моля в темата за таро, защото така ми е трудно да ги следя)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.