Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859192 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #640 -: Ноември 01, 2009, 09:07:02 pm »
   Драги съфорумци, благодаря за съпричастността, сега ви чета и разпитвам какво точно е видял. Като малък е нямал такива преживявания. Тези страхове започнаха от миналата година, но тази година са с по-голям интензитет. А това дето той казва, че е видял - дух, нещо като черен дим който се движел отдолу нагоре - вълнообразно и за миг изчезнал. А той останал втрещен до вратата на хола, всъщност наблюдавал от вратата, преди да стъпи вътре в стаята. И това му се случва за първи път. Значи предполагам, че е голяма сензитивност...А може би и внушаемост, знам ли...Но иначе по цял ден се мъчи да свири на китара, слуша метал, рисува на компа разни анимации, накратко не гледа филми с такова съдържание - за да се вживява...

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #641 -: Ноември 02, 2009, 08:44:40 am »
Страннно ,точно вчера следобед гледах едно филмче за 2 сестри вещици и там Мрака беше точно така представен-  като черен пушек,по начина по който го описва daisy696  .Обаче като гледам часовете daisy696  е питала по-рано  ???

« Отговор #642 -: Ноември 05, 2009, 07:35:35 pm »
Здавейте, отскоро се занимавам с астрология, искам да ви попитам защо на наталната карта на дъщеря ми, някъде излизар че е с асцедент лъв, а на други / ZET/, че е с асцедент дева?  Същност според вас кой е асцедента на дъщеря ми? родена е на 26.07.2000г., в 8.05h, Русе

*

Asol

• 4140
« Отговор #643 -: Ноември 05, 2009, 07:53:18 pm »
Асцендентът е Лъв, а ако някъде излиза Дева, предполагам е защото не е отчетено лятното време.
 Зет 9 Lite, го отчита Дева, но не знам защо слага време плюс 2 часа спрямо Гринуич, като реално за юли месец раждане трябва да е плюс три. 
« Последна редакция: Ноември 05, 2009, 08:00:35 pm от Asol »

*

missKapriz

« Отговор #644 -: Ноември 05, 2009, 07:54:04 pm »
Заради разликата в часовото време-ако в зета сложиш час 7.05 Асц е Лъв

« Отговор #645 -: Ноември 06, 2009, 05:59:30 pm »
Благодаря ви :)
и аз така си мислих, че е лъв. Но не се сетих за лятното време.

« Отговор #646 -: Ноември 14, 2009, 10:30:02 pm »
Здравейте, от известно време се запалих много по астрологията, но съм на още на основно ниво и не мисля,че успявам да си разчета картата правилно. От доста време следя форума и виждам, че има доста напреднали в тази област, моля ви да ми кажете нещо за бракове, деца, май нещо с венерата ми не е наред, притесних се преди няколко седмици ходих на врачка и тя ми каза, че ще се омъжа на 35 год!

« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 11:13:53 am от tedunio »
Няма край на Пътешествието, няма край, няма никога край...

*

Nebesna

« Отговор #647 -: Ноември 14, 2009, 10:35:04 pm »
Ще имаш брак, с високо поставен господин.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #648 -: Ноември 14, 2009, 10:38:17 pm »
Здравейте, от известно време се запалих много по астрологията, но съм на още на основно ниво и не мисля,че успявам да си разчета картата правилно. От доста време следя форума и виждам, че има доста напреднали в тази област, моля ви да ми кажете нещо за бракове, деца, май нещо с венерата ми не е наред, притесних се преди няколко седмици ходих на врачка и тя ми каза, че ще се омъжа на 35 год!

и какво не е на ред при Венера, опозиция с Уран, нестандартни сексуални предпочитания,  а  опозето от към 11дом може и секс в група :)наред си е в близнаци, ще обича разнообразието и  винаги по две маймунки на  клонче ще държиш
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #649 -: Ноември 15, 2009, 11:10:38 am »
Ще имаш брак, с високо поставен господин.
- значи все пак някой ще ме вземе.. ;D

и какво не е на ред при Венера, опозиция с Уран, нестандартни сексуални предпочитания,  а  опозето от към 11дом може и секс в група Усмивчицанаред си е в близнаци, ще обича разнообразието и  винаги по две маймунки на  клонче ще държиш

- еее, значи така ще продължава все с 2 маймунки  ;D

Благодаря ви многоо
Няма край на Пътешествието, няма край, няма никога край...

*

Helo

« Отговор #650 -: Ноември 15, 2009, 06:09:18 pm »
Какво работи този популярен мъж?

« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 10:01:30 pm от . »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #651 -: Ноември 15, 2009, 07:59:56 pm »
Сигурно си изкарва хляба, тоест работи си вкъщи. Светилата и Меркурий са в четвърти, а Слънцето е управител не само на Асц., а и на втори дом. Управителят на шести е в пети - вади си парите с творчество, с хобито си. Сатурн е в съвпад с Венера в Стрелец. Венера и Юпитер са в рецепция по управление, тоест Венера съвпада с и управлява У6 на практика - работата му е свързана с изкуство. Много вода, много огън, малко въздух и почти липсва земя - едва ли се занимава с литература, не му достига Сатурн и въздух за дълги литературни форми. Поезия - вероятно. И толкоз много вода - май предпочита невербални средства за комуникация все пак.
Рисуване - не знам кво да гледам за рисуване. Възлите му имат точни аспекти от Нептун - квадрат и от Уран - тригон/секстил. Може да се занимава с кино, и Юпитер му е най-високо поставен.
Юпитер е в 10-ти в интерсептиран Телец, а управителя на МС е в падение в Рак в 12 дом. Вероятно е известен, но едва ли е в светлините на прожекторите. За популярност говори и СЛВ в 10-ти, на куспида на 11-ти. По-скоро би се крил от публичност. Интерсептираният Телец в десети би ме насочил към музика, заедно с Венера. Точни аспекти към МС има Меркурий/Луна - опозиция и тригон - Венера. Пак - едва ли пише, може би се занимава с музика, но и не пее, или поне не пее на сцената.
Хм, като гледам е роден в началото на века, с Овен на МС и Марс в знаков съвпад с Плутон в 12-ти, може пък и да излезе шпионин или мафиот  8). Марс е в падение, но Плутон дава много мощ, където и да се намира. При У6 в пети, в съвпад Венера и аспект с Юпитер може и да е хазартен бос.

Абе, оплетох се, и го карам на парче, а нямам време да се занимая сериозно.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #652 -: Ноември 15, 2009, 08:12:15 pm »

Пак - едва ли пише, може би се занимава с музика, но и не пее, или поне не пее на сцената.

Защо мислиш, че не пее?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #654 -: Ноември 15, 2009, 08:36:58 pm »
Ами, по-скоро мисля, че не се изявява на сцена тоест не е звезда. Писала съм, че според мен си работи вкъщи. У10 е в дискретния 12-ти дом. Освен това Телец - на певците - е интерсептиран и Юпитер може да даде на гласа обем и широта, той е най-издигнат, но пък е ретро, опозиция с Луна, без подкрепящи аспекти с изключение на един тригон с Нептун и рецепцията с Венера и едва ли би се разгърнал напълно. Едва ли е и инструменталист - и  Близнаци не е много подчертан, а Меркурий е в последен градус, съвпада с Луна в падение в Скорпион. Сатурн би трябвало да се търси при певците, защото дава  точност, концентрация, чуство за ритъм, спазване на всичко, което е написано в нотния текст. Написах, че Сатурн не ми изглежда много силен в тази карта.

За певци търся подчертани трети, пети девети дом. В трети няма нищо, стерилна Дева, а за положението на Меркурий вече писах, за пети - Стрелец - виж по-горе написаното за Юпитер, Венера и Сатурн, в девети - Уран в Риби.

Това си мислех, като писах одеве.
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 09:04:32 pm от Diyana »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #655 -: Ноември 15, 2009, 09:48:01 pm »
Хело, не трябваше да бързаш да махаш картата, за да имат възможност да се включат и другите с по-адекватен коментар от моя. Според теб кои акценти в картата показват заниманията му? Видях, че беше включила и Сириус съвпад с Марс или Плутон. Има ли това отношение към въпроса ти за професията на човека?

*

Helo

« Отговор #656 -: Ноември 15, 2009, 09:58:03 pm »
Хело, не трябваше да бързаш да махаш картата, за да имат възможност да се включат и другите с по-адекватен коментар от моя. Според теб кои акценти в картата показват заниманията му? Видях, че беше включила и Сириус съвпад с Марс или Плутон. Има ли това отношение към въпроса ти за професията на човека?

Не съм я махнала. От сайта за снимки имат проблем. Сега пак я качих.

Аз вече показах каква е професията му.

Не знам дали Сириус има отношение към професията му, обаче единственият начин да разберем влиянието на тези фиксирани звезди е да ги видим дали и как работят на практика в картите на хора, чиято съдба е известна.
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 10:03:51 pm от . »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #657 -: Ноември 15, 2009, 10:10:41 pm »
Аз вече показах каква е професията му.

О, да. Извинявай, чудех се защо си пуснала ю-тюб клипчета в тая тема ;D.
Ма що все бързаш, бе! Дай малко съспенс и драма по Плутон в първи дом! Дай малко време на хората да тълкуват, ако искат. Аз тъкмо търсих още аргументи как е един страхотен мафиот човекОт.
И сега, кво в картата му според теб показва, че е посредствен композитор с голяма популярност  ;). Свирил ли е на инструменти някакви или е само диригент?
Да ме прощават почитателите му, освен филмовата музика има ли други творби? ???

*

Helo

« Отговор #658 -: Ноември 15, 2009, 10:16:48 pm »
Аз тъкмо търсих още аргументи как е един страхотен мафиот човекОт.

Е, роден е в Италия.

Цитат
И сега, кво в картата му според теб показва, че е посредствен композитор с голяма популярност  ;).

Да съм казвала, че е посредствен?

Цитат
Свирил ли е на инструменти някакви или е само диригент?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ennio_Morricone

Цитат
Да ме прощават почитателите му, освен филмовата музика има ли други творби? ???

Творбите му са класика!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #659 -: Ноември 15, 2009, 10:26:04 pm »
Да съм казвала, че е посредствен?
Не, аз го казах.