Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860676 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #660 -: Ноември 15, 2009, 10:31:40 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=k1VoAN45sk4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wPgZbRTEvr0

http://www.youtube.com/watch?v=7BXy1W7R13g&feature=related

Обожавам филмовата музика на Енио Мориконе, благодаря Хелоо  ;)

Работил е с най-големите Режисьори
Естествени минерали и амулети

*

Diyana

• 2705
« Отговор #661 -: Ноември 15, 2009, 10:56:02 pm »
570 филма! :o Брей, бива си го! Вземам си обратно думите за Сатурн. Освен това е участвал в няколко като актьор.
Изглежда ми е сбъркана въобще постановката при тълкуването на картата.

Обожавам филмовата музика на Енио Мориконе, благодаря Хелоо  ;)
Пък аз съм снобарка и не ми е сред любимците ;D. Еднакви са ми всичките "спагетита".
Е, добре, Мисията и Легенда за пианиста стават :). И Професионалистът. Сигурно и още някой сред всичките 570  ???, за някои въобще и не съм предполагала, че са негови.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #662 -: Ноември 16, 2009, 07:39:51 am »
"Недосегаемите"- страхотна музика. :)

*

Helo

« Отговор #663 -: Ноември 27, 2009, 10:26:56 pm »
Предлагам да разгледаме картата на една много интересна личност с интересен живот. Арнолд Шварценегер.  ;)

От обикновено австрийско момче става губернатор на Калифорния.

Първо започва да тренира усилено бодибилдинг. На 23-годишна възраст става Мистър Олимпия. И до днес той е най-младият в света победител в този конкурс. После печели още няколко конкурса. Признава, че навремето е използвал стероиди, за растеж на мускулите, но тогава те са били легални.

Казват, че на 30-годишна възраст вече е милионер и то преди да започне кариера в Холивуд. Спечелил е пари от бизнес и инвестиции.

После става световноизвестен актьор. Казва, че отишъл в Америка без никакви пари.

Жени се за Мария Шрайвър - племеннница на президента на САЩ Джон Кенеди.

С нея имат 4 деца - две момчета и две момичета.

После става Губернатор на Калифорния.

*

Helo

« Отговор #664 -: Ноември 27, 2009, 10:27:29 pm »
Картата му

*

Helo

« Отговор #665 -: Ноември 27, 2009, 10:55:29 pm »
Да видим сега - МС в Риби. Нептун му е в 4-ти. Дали това е нещото, което показва успех в кариерата чрез член на семейството? Все пак, ако жена му не беше племенницата на Кенеди, може би той нямаше сега да бъде Губернатор на Калифорния, дори да има нужните качества.

Върха на 6-ти дом в Стрелец, а Юпитер е в 5-ти. Навярно това обяснява и карирерата му в областта на спорта, финансовите спекулации, донякъде актьорската кариера.

Луната в 6-ти дом, а Венера е в Рак в 1-ви. Това помага за карирера в изкуството. Пък и Венера в 1-ви дом му дава чар и обаяние.

Меркурий в съвпад с асцендента - ораторски и други умения, които са му от полза.

*

Uran

• 6041
« Отговор #666 -: Ноември 28, 2009, 12:31:36 pm »
Картата на Шварценегер е потвърждение на това, че НЕ Е задължително да има "позитивни аспекти" м/у Юпитер и планетите във финансовите домове.
Юпитер управител на дома на ежедневната и рутинна работа е в 5 дом, който е и дом на инвестициите и е в квадратура с Плутон и Сатурн- разположени във втори дом.
Сатурн е управител на дома на "съдружията" и втори управител на дома на парите на другите, Плутон- управител на дома на "борсовите спекулации".
Луната- управител на асцендента и публичността, също е лишена от "подкрепящи" аспекти. Има опозиция с Уран- У8 и У9, който  е в 12 дом, което можеби обяснява рязката промяна в живота му след като напуска Австрия. При него емигрантството е изиграло положителна роля, въпреки съвпада му с Марс и квадратурата на диспозитора му Меркуриий с Нептун.

« Отговор #667 -: Ноември 28, 2009, 12:33:59 pm »
Дали пък не е добре да се гледа и карта на релокацията. Чела съм интервю с него, кадето казва, че кошмара му е да сънува как майка му го буди и той трябва да ходи на работа в завода... :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #668 -: Декември 02, 2009, 07:40:02 pm »
И колко ретроградни планети...На пръв поглед ми се струва личност, която е изключително затворена в себе си или ограничена в контактите си с определен кръг от хора.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #669 -: Декември 02, 2009, 07:42:28 pm »
Този момък, да не се е женил скоро ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #670 -: Декември 02, 2009, 07:51:24 pm »
Сънрайн-да,Елфидка-не,наскоро се е разделил с приятелката си-около септември някъде.

*

missKapriz

« Отговор #671 -: Декември 02, 2009, 07:57:06 pm »
А според вас има ли шанс да си намери скоро работа?И какво е подходящо за него да работи?

*

Uran

• 6041
« Отговор #672 -: Декември 02, 2009, 08:15:16 pm »
Мис Каприз, има ли някакво образовнаие господинът?
Питам защото Меркуриево- Венерините професии изискват такова.

*

missKapriz

« Отговор #673 -: Декември 02, 2009, 08:25:34 pm »
Като гледам Плутон в 9-ти и изгорелия Марс-У3 се съмнявам да е много образован,но ще попитам

*

sunrain

• 6710
« Отговор #674 -: Декември 02, 2009, 08:51:17 pm »
МисКаприз, мисля, че за мъжкия му орган /ти направо ме хвърли в оркестъра  :P/ по-скоро би трябвало да се разглежда Марс.  :) Но все пак стана дума за работа, нали.  ;)
Не ми е много ясно какъв е проблема на момчето, че да се опитаме да разсъждаваме, така се обърквам и всичко става много хаотично.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #675 -: Декември 02, 2009, 09:46:43 pm »
Не виждам причина да смята, че няма да има деца, но това са няколко много сериозни въпроса, за да се изказвам толкова категорично, предвид опита си разбира се. Също така се учудвам на отчаянието му, което го е обзело на тази възраст. Явно човека си има психологически проблеми и трябва да се справи. Като гледам транзита на Плутон ще му се наложи.  :)
 Между другото сега само мога да кажа, че същият този Плутончо като се изправи срещу Венера в мъжка карта се случват интересни събития по отношение на връзките.  :) Споделям наблюденията си.
 Дай му надежда, пък аз утре ще се упражнявам още върху картата, че сега е време за вечеря.  :)

*

missKapriz

« Отговор #676 -: Декември 02, 2009, 10:46:27 pm »
Ама то тези ретро планети сигурно всичко объркват.
Възприема се като жертва.Мисля че този стелиум в Телец му дава силната любов към Лукса,съвпада Сатурн/Плутон-властолюбието,мечтата му за власт,но ретеоградието обръща всичко навътре,в мечтите,а и липсата на напрегнати аспекти явно не му дава необходимата енергия за действие.Но си мисля,че при транзит на планета,която да активира Божия пръст,може да постигне нещо,но то винаги ще е чак когато падне на дъното-тогава евентуално ще се активира.На другия край на Y-да седи съвпада Уран/Юпитер-големия,неочакван късмет.така,че има шанс и да направи нещо с живота си.

*

nerealna

« Отговор #677 -: Декември 02, 2009, 11:03:38 pm »
На това момче му липсва оптимизъм. умен е, умее да говори, подходящ е за ителектуален труд. Не се разбира с родителите си и братя и сестри, ако има такива, но затова пък  има добри приятели, на които  може да разчита.
Мисля, че и изглжда добре, има данни за спортист. Често боледува, но не от сериони болести. има лабилна психика, мечтател.
Може да срещне любовта на работното място. Мн е чувствителен и емоционалем, способен да изпитва силни чувства. Има крещяща нужда от партньорка до себе си.
Пари може да има, но както бърз ще ги печели така и бързо ще ги харчи ..
В чужбина по-добре да не се пробва според мен.
Може да работи като държавен служител.

*

Helo

« Отговор #678 -: Декември 03, 2009, 12:16:05 am »

Пари може да има, но както бърз ще ги печели така и бързо ще ги харчи ..

Слънце, Луна, Меркурий и Марс в Телец. Асцендент Козирог.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #679 -: Декември 03, 2009, 12:24:35 am »
Много ин-ска енергия има в картата - новолуние в Телец, Марс в обител на Венера, екзалтирала Луна, Венера в Рак, рецепция Луна/Венера...  ??? Луната е много силно поставена, има акцидентални и есенциални достойнства, но близостта й до Слънцето не е особено благоприятна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.