Вижте Венера в 6 дом-може ли това да обясни един от прблемите му-много малък пенис.
марс защото е с хирон в един дом, това носи някаква травма, която ще го измъчва, но има шанс да го накара да погледне по- различно на нещата, да не е толкова материален може би, или хедонист..да възвиси душата му..някой ден, евентуално..като го възпира??
Взе ми думите от устата,уцелила си къде точно е проблема,но астрологически не е от това,че са в един дом,а че са
в точен съвпад.Вече имам доста наблюдения за мъже с аспект между Хирон/Марс и при тях сексуалната сфера е свързана с някакъв проблем за излекуване,бил той основан на физическа или психическа основа.При някои това е директно насочено към половия орган,дори имам случай и за по-голям орган,където това е проблематика, при това е отново съвпад на Марс/Хирон в Телец!
А иначе за тълкуването ти на аспекта,като урок да се излезе извън границата на физическото,си много права,защото при Хирон нищо не може да бъде просто и обикновено,без да се навлезе в различните измерения на дадената област и да се усвои Хироновата мъдрост по болката и познанието.Вече друг е въпроса дали дадената личност ще иска да си усвои това,което сама е заложила в картата си.
Проблем във връзките ще има-Венера в картата е мажорно неаспектирана,по системата на знаковите аспекти.
А както в случая Венера е управител на стелиум,може да има трудно изразяване на неговата енергия.
Проблеми в общуването загатва и ретро Мерка,който в Телец и 4ти дом е много склонен да закотвя върху миналото, върху остарели виждания и идеи,несъзнателно може да повтаря модели от семейството си (което се засилва от светилата в 4ти) или изкривено да ги отразява.