Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856329 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #820 -: Декември 29, 2009, 04:44:10 pm »
Сложи и мен в отбора.  :P

Да не си и ти с осмодомна?  :)

Скорпионска.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #821 -: Декември 29, 2009, 04:46:24 pm »
Ок, ша фнимаваме значи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #822 -: Декември 29, 2009, 04:47:47 pm »
Ако два планети са в съвпад и едната от тях сключва аспект с друга планета, а другата от съвпада не, то смятате ли, че тази планета, която няма аспкет все пак пренася енергията си чрез другата, с която е в съвпад и все едно има аспект и към нея.

Примерно, ако Венера и Сълнцето са в съвпад, а Венера е в тригон с Юпитер, но Слънцето не е, смятате ли, че в изветен смисъл това действа и като тригон между Слънцето и Юпитер?

По пътя на логиката,ако едната планета е в съвпад с друга и в тригон с трета,значи и тази с която е в съвпад,прави тригон с третата. Ти ме изумяваш,заклевам се.  ;D Задаваш невероятни въпроси. Симпатяжка!  ;)

« Отговор #823 -: Декември 29, 2009, 04:48:41 pm »
Ок, ша фнимаваме значи.  ;D
  ::)   ;D   ;)

*

Helo

« Отговор #824 -: Декември 29, 2009, 04:51:57 pm »
Ако два планети са в съвпад и едната от тях сключва аспект с друга планета, а другата от съвпада не, то смятате ли, че тази планета, която няма аспкет все пак пренася енергията си чрез другата, с която е в съвпад и все едно има аспект и към нея.

Примерно, ако Венера и Сълнцето са в съвпад, а Венера е в тригон с Юпитер, но Слънцето не е, смятате ли, че в изветен смисъл това действа и като тригон между Слънцето и Юпитер?

По пътя на логиката,ако едната планета е в съвпад с друга и в тригон с трета,значи и тази с която е в съвпад,прави тригон с третата. Ти ме изумяваш,заклевам се.  ;D Задаваш невероятни въпроси. Симпатяжка!  ;)

Може би се пренася част от енергията и.

Ти коя зодия си?

« Отговор #825 -: Декември 29, 2009, 04:54:38 pm »

Ти коя зодия си?

Остави,не питай!  :) А и който бърза,бърка. Нали си чувала?  :P

*

Helo

« Отговор #826 -: Декември 29, 2009, 05:00:01 pm »

Ти коя зодия си?

Остави,не питай!  :) А и който бърза,бърка. Нали си чувала?  :P

Ти да не си Миоджералвомбо под прикритие?  ;)

Отдавна те подозирам. Много е съмнително поведението ти!
Сигурно е от асц Лъв и от Марс в Козирог. А може би и от още нещо...  ;)

Може и да не си той, но си съмнителен!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #827 -: Декември 29, 2009, 05:08:11 pm »

Ако Венера е в тригон с Юпитер, Слънцето също "намазва", бидейки в един знак с нея, а пък и орбисите при светилата са по-широки. В античната астрология се гледат и знаковите мажорни аспекти, без оглед на това каква е орбисата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #828 -: Декември 29, 2009, 05:08:46 pm »
Тоз екземпляр не съм го чувал......хаха. И кое е съмнителното,че не ти задоволявам любопитството ли? Нали знаеш на какво е признак любопитството? А "нещото",което прави човек малко по-потаен е Скорпионското. 2-ка по астрология.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #829 -: Декември 29, 2009, 05:11:54 pm »
На какво е признак любопитството?  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #830 -: Декември 29, 2009, 05:28:51 pm »

Явлението се нарича "пренасяне на светлина" и става само от по-бързата към по-бавните планети...Ако си спомняш говорили сме за това ТУК. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3526.0.html

*

UnaDonna

« Отговор #831 -: Декември 29, 2009, 05:35:03 pm »
И аз имах връзка с мъж с Луна в Скорпион - много чувства, много страст, много романтика. Но никога не се отпусна напълно, имах чувството, че го беше страх от чувствата му, а и постоянно изискваше от мен доказателства за любовта ми. Уморих се накрая. А той и до днес има чувства и се надява на нещо. Любовта ни беше наистина голяма. Слънцето му е в Овен и впечатлението, което създава на тези, които не го познават добре е на много силна личност, агресивна дори.

*

Helo

« Отговор #832 -: Декември 29, 2009, 05:37:37 pm »

Ако Венера е в тригон с Юпитер, Слънцето също "намазва", бидейки в един знак с нея, а пък и орбисите при светилата са по-широки. В античната астрология се гледат и знаковите мажорни аспекти, без оглед на това каква е орбисата.

Ахм! Това е добро и не съвсем за мен.

Добро е защото Юпитер ми е в тригон към Венера, която е в съвпад със Слънцето.

Не е много добро, защото Сатурн ми е в опозиция към Венера, която е в съвпад със Слънцето.

Ей такива противоположности има при мен. Добре, че аз самата не си противореча.  ::)

Но пък Юпитер и Сатурн са ми секстил, а Юпитер ми е в Козирог, сигурно това подобрява нещата. Ама то всичко е на преиоди, приливи и отливи, щастие и нещастие. Знае ли човек кога какво ще му повлияе.

*

Helo

« Отговор #833 -: Декември 29, 2009, 05:42:21 pm »

Но не всички Телци са като теб, да знаеш! Аз лично съм попадала и на прахосници - каквото има, го издухва на мига, а и добре ми импонира на моя Юпитер в Телец в 7 дом.  :)

Е, майка ми е баш Телец и е много жертвоготовна. Все се жертва заради другите.

Но аз не съм!  ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #834 -: Декември 29, 2009, 05:52:06 pm »
И аз имах връзка с мъж с Луна в Скорпион - много чувства, много страст, много романтика. Но никога не се отпусна напълно, имах чувството, че го беше страх от чувствата му, а и постоянно изискваше от мен доказателства за любовта ми. Уморих се накрая. А той и до днес има чувства и се надява на нещо. Любовта ни беше наистина голяма. Слънцето му е в Овен и впечатлението, което създава на тези, които не го познават добре е на много силна личност, агресивна дори.

Мен на ръце ме носят мъжете с Луна в Скорпион, понеже имам 5 планети във водни знаци - Венера и Меркурий в Риби, Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион....Обаче много е ревнива и обсебваща тази Луна бееее! въпреки, че човекът беше зодия Водолей като мен, а може би и поради това (Луна и Слънце в квадрат).

Аз съм Водолей, не обичам да ме обсебват...А между другото този ревниво си пазеше собствената свобода, но ми отправяше съмнения, при което аз пощурявах....Ние водолеите никого не ограничаваме... Лошото на Скорпионската Луна е, че когато се почувства несигурна прави сцени на ревност или кара партньора си да ревнува. Оооооооо! Не е познал. Аз най-мразя някой да ме тормози по този начин! Това беше една от основните причини да се разделя с този човек.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #835 -: Декември 29, 2009, 05:56:08 pm »
Сатурн ми е в опозиция към Венера, която е в съвпад със Слънцето.
  ето повод за стиснярство и съвпадът дава същия ефект особено при по- късна възраст
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #836 -: Декември 29, 2009, 05:58:21 pm »
Абсолютно, и аз съм така, без да имам нищо водолейско.
Рядко ревнувам, а още повече мразя мен да ме ревнуват и да ми правят сцени. А по хороскоп би трябвало уж да съм женска персонификация на Отело.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #837 -: Декември 29, 2009, 06:00:23 pm »
  ето повод за стиснярство и съвпадът дава същия ефект особено при по- късна възраст

Венера в квадрат със Сатурн също, да не забравяме и за Луна/Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

UnaDonna

« Отговор #838 -: Декември 29, 2009, 06:08:43 pm »
Ами аз не съм стисната, но си правя сметката, което е по-добре от това да си прахосник.
Венерата ми е в квадрат със Сатурн.

И мъжът ми е Водолей, но дали заради Луната си в Рак е ревнив или заради нещо друго не знам.
Иначе на своята свобода много държи.Като прибавим и стелиума в Стрелец - Марс,Юпитер и Нептун, може да си представите за колко свободолюбив човек става въпрос. Добре, че се запознахме, когато вече се беше наживял и видял много неща, иначе не ми се мисли. Сега е по-скоро домошар. На мен също ми е дал свободата да бъда себе си, но все ме подозира в някакви връзки.
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 06:15:05 pm от Рая »

« Отговор #839 -: Декември 29, 2009, 06:21:05 pm »
Мен на ръце ме носят мъжете с Луна в Скорпион, понеже имам 5 планети във водни знаци - Венера и Меркурий в Риби, Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион....Обаче много е ревнива и обсебваща тази Луна бееее!

Еееее,как да ви каже човек всичко,като вие само на Луната ми и е...те ма...та?  :P Ревнива била,обсебваща.....а Водолейската като е студенокръвна и незаинтересована от човека до себе си?  :P Няма повече нищо да кажа,дори и на кръст да ме разпнете.  ;)