Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858523 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1020 -: Януари 02, 2010, 04:15:46 pm »
бъди внимателна ,възможно е около средата на януари да започнеш връзка с човек ,ккойто е обвързан . тайна любовна връзка. предстои ти по-добър такъв период около лятото ,края на пролетта. ще имаш късмет! много важна ще бъде възвратната карта на юпитер. предстои ти възврат на юпитер! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1021 -: Януари 02, 2010, 04:27:45 pm »
Девойки, като сте толкова печени, някоя може ли да каже кога е по-вероятно да е родена сестра ми.
Родена е на  септември 19 г в ========.
Или в 18,20 или в 19,20 и никой не може да каже кога.
От 15 години е в чужбина, омъжи се за грък, живя 13 години в Солун, сега живеят в Кьолн. Откак е отишла в Солун, не е работила, завърши там психология, почна работа едва в началото на тая година в Кьолн.
Според това описание къде би трябвало да е стелиумът и, в 6 или в 7 дом. Щото 6 нали е служене, пък тя на семейството си служи толкова години.

това е за ректификация и ти го знаеш много добре. :) но само по това едва ли е възможно да се каже.
нооо....що да не опитаме!? ::) качи и картата ,пък може и да стане... ;) :)
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 12:37:26 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1022 -: Януари 02, 2010, 04:32:52 pm »
Типичния работохолик, търсещ признание чрез работа и кариера...пази си здравето. Господарят на Асц. - Нептун е в 10-ти дом и в квадрат с господаря на 6-ти дом - Слънце. Винаги ще има много работа за теб и то добре платена - господарят на 6-ти дом (Слънце) е в съвпад с Юпитер. От млада ще откриеш призванието си, което ще стане интуитивно, но ще трябва много да се бориш, без чужда подкрепа....Тежки отговорности, високо социално положение - Сатурн на МЦ. Уран в 10-ти дом дава успех в новите технологии, компютри, съвременни форми на комуникация.

« Отговор #1023 -: Януари 02, 2010, 04:35:17 pm »
Кайли, не съм печена, щот още втасвам,маята ли е лоша не знам ама
да те попитам по любов ли се омъжи или по сметка систъра ::)
 в картата - 19,20 сатурн/Асц. - търси авторитет, да тежи на мястото си, пък ти викаш,че не се е реализирала до скоро, ма може той не е аспектиран
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 04:42:34 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1024 -: Януари 02, 2010, 04:44:36 pm »
Трябва да се види какви са показателите за емиграция в двете карти, като емиграцията е в резултат на брак с чужденец. Да се проследи също така има ли ъглови планети и по какъв начин се манифестират в живота на родената.
Отделно се прави и ректификация, като се изброят поне няколко значими събития кога са станали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1025 -: Януари 02, 2010, 05:04:37 pm »
Бе трябва, ама ... притиснах ги нашите, майка ми рече окончателно 19,20. Баща ми нали е с удар, мълчи и не може да вземе връх.
Била съм и правила хороскоп преди време, много съм познала. Същото ми вика и кумицата.
Как познавам, като не отбирам от астрология, честно казано не съм наясно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1026 -: Януари 02, 2010, 05:05:08 pm »
Принципно погледнато, можеш да служиш на партньора и семейството без да имаш задължително акцентиран 6 дом, а и за партньора може да се каже, че също служи на теб, ако не ти се налага да се грижиш за материалното осигуряване на семейството.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1027 -: Януари 02, 2010, 05:09:52 pm »
Кайли, ако рожденния час е 19:20 то асцендентът е Овен, а управителят му е в девети дом - Марс, който също в картата на жена може да означава и че съпругът ще е с някои от характеристиките на девети дом, но това също може  да показва и изявата на личността по този начин. Луната също е в девети дом и управлява четвърти.
Кога се е омъжила?
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 05:17:21 pm от Asol »

*

kaily

• 5145
« Отговор #1028 -: Януари 02, 2010, 05:10:31 pm »
Е точно де, тя не се грижи за материалното благоденствие, той се грижи.
Затова ми се струваше по-благонадежно стелиумът да е в шести, а така и господарят на асцендента е в 9. И господарят на 4-и и той там.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1029 -: Януари 02, 2010, 05:11:24 pm »
Тия девети домове не са ли и чужбина, където всъщност тя с такава лекота излезе, докато аз цял живот се мъча и все трева паса тук.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1030 -: Януари 02, 2010, 05:21:36 pm »
Кайли, а сестра ти как емигрира?
Първо среща съпруга си и впоследстве заминава да живее при него? Или отива в чужбина по собствена инициатива, да речем, да следва висше образование или да търси реализация, след което среща съпруга чужденец?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1031 -: Януари 02, 2010, 05:22:05 pm »
за картата с час 18,20. упр.на 4 и 7 е мерка в съвпад с юпитер
упр.на 9 и 10 , може да указва брак с чужденец и живот в чужбина,още повече,че съвпада е във Везни/7

интересно ми как се справя със
слънце/плутон/юлв  в квадрат марс/луна ::)

« Отговор #1032 -: Януари 02, 2010, 05:27:26 pm »
Но всичко това ме е направило много силна, но и леко цинична по отношение на живота и дреболиите, които вълнуват повечето хора.
и аз съм цинична понякога, преждевременното порастване, когато
приятелките ми си играеха на кукли, мен ме вълнуваха съвсем други теми, характерни за по-зряла възраст :'(породени от не лицеприятните взаимоотн. между родителите ми.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1033 -: Януари 02, 2010, 06:52:59 pm »
Първо среща съпруга си и впоследстве заминава да живее при него? Или отива в чужбина по собствена инициатива, да речем, да следва висше образование или да търси реализация, след което среща съпруга чужденец?

По странен начин. Някак си на ония години без интернет го намерила идея си нямам как. Тя в Белоградчик, той в Гърция и си говорят по телефона и той я учи на гръцки и английски, без тя грам да знае тия езици. И без още да са се виждали.

*

Hanna

« Отговор #1034 -: Януари 02, 2010, 08:41:00 pm »
Марая, Небесна благодаря от сърце  :-* :-*

*

Nebesna

« Отговор #1035 -: Януари 02, 2010, 08:55:28 pm »
Марая, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Не, не живея в чужбина.

strelicka, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Наистина постигам всичко с много труд и лишения. Всичко при мен е на приливи и отливи. Понякога се чувствам много объркана. Имам много различни интереси и ми е доста трудно да се огранича само в 1 нещо.  :-\
В личен план - на 22 г. съм и не съм имала връзка...  :( Но какво да се прави - съдба :)

ще живееш в чужбина ,планетите в 12-ти и меркурий там ,говорят за това!

Аз мисля, че може да се омъжи за емигрант/чужденец, понеже Меркурий управлява Десцетдента, а не Асцендента. Позициониран е в 12-ти (домът на емигранството) и прави тригон с Плутон - управител на 9-ти.

*

Nebesna

« Отговор #1036 -: Януари 02, 2010, 08:58:41 pm »
Марая, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Не, не живея в чужбина.

В личен план - на 22 г. съм и не съм имала връзка...  :( Но какво да се прави - съдба :)

Не се тревожи той сам ще те намери - управителят на Десцендента Меркурий е в съвпад с Асцендента (бъдещият ти съпруг ще дойде сам при тебе).

*

Nebesna

« Отговор #1037 -: Януари 02, 2010, 09:04:51 pm »

По странен начин. Някак си на ония години без интернет го намерила идея си нямам как. Тя в Белоградчик, той в Гърция и си говорят по телефона и той я учи на гръцки и английски, без тя грам да знае тия езици. И без още да са се виждали.

Каквото е писано да стане, то ще стане...човек не може да избяга от съдбата си...Сигурно много я е харесвал, за да я  учи толкова търпеливо на езици.

*

Divna

« Отговор #1038 -: Януари 02, 2010, 09:09:34 pm »

Kaily, извинявай за въпроса, но как са се разбирали? Той знаел ли е български?

« Отговор #1039 -: Януари 02, 2010, 09:12:07 pm »

strelicka, благодаря ти! Много е точно това, което си написала за мен. Наистина постигам всичко с много труд и лишения. Всичко при мен е на приливи и отливи. Понякога се чувствам много объркана. Имам много различни интереси и ми е доста трудно да се огранича само в 1 нещо.  :-\

ще живееш в чужбина ,планетите в 12-ти и меркурий там ,говорят за това!

Аз мисля, че може да се омъжи за емигрант/чужденец, понеже Меркурий управлява Десцетдента, а не Асцендента. Позициониран е в 12-ти (домът на емигранството) и прави тригон с Плутон - управител на 9-ти.

Имам позната българка,живееща в Турция и сега ще се омъжва за местен. Управителят на 7 дом в хороскопа е в съвпад с асц. в 12 дом.