Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858960 Прегледи
*

Mari

• *
  • 494
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1080 -: Януари 03, 2010, 09:53:51 pm »
скъпа Мари ,нептун е толкова труден и сложен за снемане на анамнеза ,колкото ни е бедна фантазията за това ::).
със сигурност мога да кажа едно-непгун е розови очила с черно було..../от опит/.
вероятно на много хора ,това определение няма да се хареса ,но за мен е факт! :)
Съжалявам Марая , постът ми беше ориентиран към отговор на въпроса на Hi   за управителя на епифизата. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1081 -: Януари 03, 2010, 09:56:06 pm »
скъпа Мари ,нептун е толкова труден и сложен за снемане на анамнеза ,колкото ни е бедна фантазията за това ::).
със сигурност мога да кажа едно-непгун е розови очила с черно було..../от опит/.
вероятно на много хора ,това определение няма да се хареса ,но за мен е факт! :)
Съжалявам Марая , постът ми беше ориентиран към отговор на въпроса на Hi   за управителя на епифизата. 

знам мари ,и точно това искам да ти кажа ,че да говориш или говориме за нептун ,не само ние , а който и да е астролог се изисква много смелост и опит! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #1082 -: Януари 03, 2010, 09:57:24 pm »
Момичета от бързина обърках въпроса, да точно орбисите на аспектите имах в предвид.

Извинявайте, че понякога задавам глупави въпроси. Но просто съм още в началото, а имам желание да стана поне малко добра като вас. От Пловдив съм, а в момента тук не се провеждат курсове. Моля, не ме взимайте на мезе  ;D

Благодаря!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1083 -: Януари 03, 2010, 10:00:00 pm »
кое е интересното в орбисите? ???

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #1084 -: Януари 03, 2010, 10:02:19 pm »
Това, че са в един и същи градус не оказва ли някакво влияние?  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1085 -: Януари 03, 2010, 10:06:32 pm »
Ако са в един и същи градус, един евентуален транзит ще засегне съответните планети по едно и също време, т.е. тук е налице смесване на енергии.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1086 -: Януари 03, 2010, 10:08:46 pm »
Това, че са в един и същи градус не оказва ли някакво влияние?  ::)

важни са аспектите ,към натала ,прогресията или дирекцията.... , а другото е бош лаф работа.все едно да търсиш под ВОЛА теле ;D ;D.
и градусите.....те работят и говорят! ;D

*

Hanna

« Отговор #1087 -: Януари 03, 2010, 10:10:46 pm »
Благодаря!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1088 -: Януари 03, 2010, 10:17:02 pm »
Благодаря!

;D

на градусите или на орбисите? ;D ;D

*

UnaDonna

« Отговор #1089 -: Януари 03, 2010, 10:23:57 pm »
 един тъпичък въпрос и от мен  ;D
 Плутон на Асцендента би ли следвало да се тълкува като проблеми с оцеляването на новороденото. Аз например съм родена в осмия месец и никой не е вярвал, че ще оживея, все са треперели над мен.
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 10:40:19 pm от Рая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1090 -: Януари 03, 2010, 10:35:20 pm »
Може да се тълкува и като трудно раждане или раждане с опасност за живота на новороденото и/или майката, особено ако ранява светилата или Марс. Също и раждане със секцио. Потискаща или напрегната обстановка в процеса на раждане на детето... Има най-различни варианти, но общо взето го интерпретират така, особено когато се прави ректификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1091 -: Януари 03, 2010, 10:40:25 pm »
Плутон на Асцендента би ли следвало да се тълкува като проблеми с оцеляването на новороденото.
едно от децата ми е родено при съвпад на плутон с асц! а имам 5 броя ,така ,че опита не липсва! ;D

Аз например съм родена в осмия месец и никой не е вярвал, че ще оживея, все са трепелели над мен.

тези деца ,не са случайни....тях ги пази вселената! :) ;)
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 10:53:52 pm от Марая »

*

Helo

« Отговор #1092 -: Януари 03, 2010, 10:42:13 pm »
Може да се тълкува и като трудно раждане или раждане с опасност за живота на новороденото и/или майката, особено ако ранява светилата или Марс. Също и раждане със секцио. Потискаща или напрегната обстановка в процеса на раждане на детето... Има най-различни варианти, но общо взето го интерпретират така, особено когато се прави ректификация.

Аз имам Плутон на асцендента, обаче майка ми каза, че съм се родила лесно и не е имало никакви проблеми, всичко било като по вода.

Като часът ми на раждане е в голяма степен точен, майка ми е погледнала часа след като ме е родила и по-късно си е записала в една тетрадка, която се пази все още.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1093 -: Януари 03, 2010, 10:45:44 pm »
Ранява ли ти светилата? Има ли твърд аспект с Марс?
Хм, съвпадът на Марс и Сатурн в Скорпион в първи дом би предположил най-малкото бавно, ако не трудно раждане. Интересен случай си. Казваш, че всичко било като по вода и без никаква медикаментозна намеса?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

UnaDonna

« Отговор #1094 -: Януари 03, 2010, 10:50:41 pm »
И аз съм се родила много лесно, но с ниско тегло, недоразвити бели дробове и т.н. Стояла съм един месец в кувъоз. Проблемът е бил в оцеляването ми.
Плутон съвпада с Марс.

« Последна редакция: Януари 04, 2010, 12:11:55 am от Рая »

*

UnaDonna

« Отговор #1095 -: Януари 03, 2010, 10:54:20 pm »

Аз например съм родена в осмия месец и никой не е вярвал, че ще оживея, все са трепелели над мен.

тези деца ,не са случайни....тях ги пази вселената! :) ;)

И аз усещам, че е така.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1096 -: Януари 03, 2010, 10:57:19 pm »
Лили,и моето раждане е било като по учебник-със Сатурн и Марс на Ас-та.Никакви проблеми.Голямо,отгледано бебе.Изглеждала съм все едно съм на 40 дни.За разлика от сестра ми,къде е била доста слабичка и майка ми се е чудила дали ще стане от нея човек и се е притеснявала...

*

Helo

« Отговор #1097 -: Януари 03, 2010, 11:00:11 pm »
Ранява ли ти светилата? Има ли твърд аспект с Марс?
Хм, съвпадът на Марс и Сатурн в Скорпион в първи дом би предположил най-малкото бавно, ако не трудно раждане. Интересен случай си. Казваш, че всичко било като по вода и без никаква медикаментозна намеса?

В опозиция на Меркурий на десцендента и в секстил с Нептун и Луната.

Раждането е било бързо, родилните болки са започнали сутринта, а при залез Слънце, малко след 18 часа съм се родила.

Интересното около раждането е, че преди да започне самото раждане между родилните болки майка ми все заспивала, затваряли и се очите, а щом почнели болките пак се събуждала, щом свършели пак заспивала.

Не е пила никакви лекарства.

Била съм нормално бебе, без опасност за живота или нещо подобно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1098 -: Януари 03, 2010, 11:01:58 pm »
Аз съм се родила 2,600 кг, дребно.
Чувала съм за бебета с тегло по 4,500-4,800.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1099 -: Януари 03, 2010, 11:03:19 pm »
Аз съм се родила 2,600 кг, дребно.

Аз съм била по-тежка от теб при раждането. Явно Плутон не е повлиял.