Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860871 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1100 -: Януари 03, 2010, 11:04:15 pm »
Интересното около раждането е, че преди да започне самото раждане между родилните болки майка ми все заспивала, затваряли и се очите, а щом почнели болките пак се събуждала, щом свършели пак заспивала.
Не е пила никакви лекарства.

Питах за медикаментозна намеса предвид съвпада на Луната с Нептун. Но пък са в различни знаци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1101 -: Януари 03, 2010, 11:10:55 pm »
Аз съм се родила 2,600 кг, дребно.
Чувала съм за бебета с тегло по 4,500-4,800.

доносена си! не се притиснявай! недоносените са до 2500. ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1102 -: Януари 03, 2010, 11:11:53 pm »
Но пък съм осмаче, доколкото знам.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #1103 -: Януари 03, 2010, 11:14:57 pm »
СЛВ в 1ви, близо до АС предполага трудно раждане, тъй като "душата" в този живот си е избрала труден път и не й се "излиза" ..., така знам. Моето е било трудно и за майка ми, и за мен.
Плутон в 1ви /или Марс/ може да означава допълнително оперативна намеса или раждане при по-необичайни обстоятелства, привидно застрашаващи живота и на родилката, и на детето

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1104 -: Януари 03, 2010, 11:15:55 pm »
 не винаги плутон е показател за опасност :) марс и плутон понякога показват само психопатски характер  и енергия над нормата

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

UnaDonna

« Отговор #1105 -: Януари 03, 2010, 11:17:24 pm »
аз съм се родила 2,050 кг.  :o
Това преди почти 30 г. се е водило бебе без почти никакви шансове за оцеляване, особено в провинцията. :)

abroad, със СЛВ в 1 дом ли си?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1106 -: Януари 03, 2010, 11:24:08 pm »
аз съм се родила 2,050 кг.  :o
Това преди почти 30 г. се е водило бебе без почти никакви шансове за оцеляване, особено в провинцията. :)

недоносено!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #1107 -: Януари 03, 2010, 11:25:29 pm »

abroad, със СЛВ в 1 дом ли си?

Да

*

UnaDonna

« Отговор #1108 -: Януари 03, 2010, 11:26:59 pm »
и труден ли ти е живота?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1109 -: Януари 03, 2010, 11:28:17 pm »
не винаги плутон е показател за опасност :) марс и плутон понякога показват само психопатски характер  и енергия над нормата

без думи! повече от истина! ;)

*

UnaDonna

« Отговор #1110 -: Януари 03, 2010, 11:35:28 pm »

Хм, аз със Слънце в Лъв, Луна в Телец; Асцендент, Марс и Плутон във Везни би трябвало да съм голям мързел  ;D Но съм такава само понякога и тогава наистина мързелувам качествено, през останалото време кипя от енергия.
А психо не съм, може би малко нестандартна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1111 -: Януари 03, 2010, 11:38:13 pm »

Хм, аз със Слънце в Лъв, Луна в Телец; Асцендент, Марс и Плутон във Везни би трябвало да съм голям мързел  ;D Но съм такава само понякога и тогава наистина мързелувам качествено, през останалото време кипя от енергия.
А психо не съм, може би малко нестандартна.

не бих коментирала.... , аз не разбирам от астрология ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,итай хора ,които разбират- аз съм начиваеща......

*

abroad

« Отговор #1112 -: Януари 03, 2010, 11:41:08 pm »
и труден ли ти е живота?

Чудя се как да ти отговоря конкретно на толкова неконкретен въпрос ::)
Зависи от гледната точка. За козирозите казват, че все си избират трудния път, пък и при мен е подчертано и от други фактори в хороскопа. Но имам и подкрепящ аспект на щастието - съвпад Юпитер/Венера :)
Не е лесно положението на СЛВ/ЮЛВ по линията 1-7 дом, съответно в опозиця и съвпад със Сатурн, което ми засяга всички партньорства /като казвам всички, имам предвид наистина всички/.
Ако допуснем, че има прераждане /не че вярвам в това, ама така по-лесно заспивам ;D/, то се предполага, че в предишния си живот съм разчитала изцяло на партньор-а/-ите си, а сега се налага да разчитам единствено и само на себе си, и когато това е белязано и от Сатурн, става ... ;D :D

*

UnaDonna

« Отговор #1113 -: Януари 03, 2010, 11:42:35 pm »
Марая, не така ;)
Начинаеща съм аз, просто обобщавам прочетеното от мен, от тук от там, може и да греша по отношение на астрологията, но характера си го познавам :)
Пък в очите на хората кой знае как изглеждам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1114 -: Януари 03, 2010, 11:44:50 pm »
Марая, не така ;)
Начинаеща съм аз, просто обобщавам прочетеното от мен, от тук от там, може и да греша по отношение на астрологията, но характера си го познавам :)

успех!!!! от сърце ти желая! :)

« Отговор #1115 -: Януари 03, 2010, 11:48:50 pm »
и аз съм начинаеща, въртя се като пате в калчища...мисля, мисля...великият мислител  ;D
абе страшна работа като не си наясно нито с живота, нито със себе си...пък камо ли астрологията да научиш...тя няма научаване де :)

*

UnaDonna

« Отговор #1116 -: Януари 03, 2010, 11:53:03 pm »
благодаря, abroad! Интересно ми беше да го разбера от човек, който действително има това разположение.

Марая, благодаря. Много информация събирам напоследък и се оплитам при синтезирането и анализирането.
Много ми е интересно да чета твои коментари и твоето мнение по въпроса ми е интересно. ;)

*

UnaDonna

« Отговор #1117 -: Януари 03, 2010, 11:55:15 pm »
и аз съм начинаеща, въртя се като пате в калчища...мисля, мисля...великият мислител  ;D
абе страшна работа като не си наясно нито с живота, нито със себе си...пък камо ли астрологията да научиш...тя няма научаване де :)

мдаа, мен сън не ме хваща, обладана от желанието да разгадая загадката. :)

*

Hanna

« Отговор #1118 -: Януари 04, 2010, 12:05:09 am »
Козирог в 11 дом какво означава?
Телец в 3 дом?

*

Helo

« Отговор #1119 -: Януари 04, 2010, 02:01:58 pm »
 ::) Вие от лични наблюдения върху хороскопите на хората можете ли да кажете, че нещата в натала, които предполагат световна или поне местна слава наистина действат?