Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858027 Прегледи
*

Heloo

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1180 -: Януари 09, 2010, 11:55:15 pm »
Имам Интернет-познати от Кришна-съзнание, адвентисти и съботяни. Ако ти трябва връзка...  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1181 -: Януари 10, 2010, 12:05:48 am »
Стадото сега го набираме с кастинг.
  :P

*

Heloo

« Отговор #1182 -: Януари 10, 2010, 12:09:09 am »
...ааааа и с Дъновисти и розенкройцери мога да те свържа.  ;D ;D ;D

Макар, че тези изобщо не са ми интересни и не общувам с такива, но имам познати, които общуват или са общували с пряк досег. Секти да искаш!

*

Hanna

« Отговор #1183 -: Януари 10, 2010, 12:20:40 am »
Тази карта е на моя позната. Ще се радвам, ако споделите нещо (по-конкретно я интересува кариера и кога евентуално да очаква детенце).

Благодаря!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1184 -: Януари 10, 2010, 12:27:51 am »
Девойки, чисти и неопетнени душици ми трябват, не ща вече обработени фанатици.
 :25:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1185 -: Януари 10, 2010, 12:30:56 am »
интересна карта има момичето.трябва да направи дом ,семейство и да роди деца ,това е заложено като кармично задължение.
а всичките и планети са горе , в обществените сектори...,именно там тя има опит.
незаслужена болка и семейни проблеми съпътстват живота й.
харесва новите неща ,отворена е за всичко ново ,ноо това не я кара да отхвърля и консервативните и традиционните неща ,придобити от предишни инкарнаций или от семейството.
мисля ,че е дете на разведени родители.
всичко в нейния живот ще става незапно ,страшна късметлийка е и ще има чести промени в кариерата и соц.статус.
много бракове ,повече от 2.
5-ти дом е в стерилен знак......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #1186 -: Януари 10, 2010, 12:46:02 am »
Марая, изключително много ти благодаря! Винаги си готова да помогнеш и си много точна, ВИНАГИ! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!  :wub:

Момичето, на което е картата скоро се омъжи и сега е невероятно щастлива и не мога да й кажа за браковете  :( Интересува е най-вече детенце, там как стоят нещата или трябва да й направя соларен хороскоп?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1187 -: Януари 10, 2010, 06:13:22 pm »
Марая, изключително много ти благодаря! Винаги си готова да помогнеш и си много точна, ВИНАГИ! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!  :wub:
за нищо ,пак заповядай ,нали така си развивам мозъка ;D

[/quote]
Интересува е най-вече детенце, там как стоят нещата или трябва да й направя соларен хороскоп?
[/quote]

най-правилно ,за да се сглоби пъзела....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1188 -: Януари 11, 2010, 10:44:35 am »
 Сестра ми има сериозен здравословен проблем За щастие е на крака, но е поуплашена. В радикса се вижда донякъде проблема.
Ще успее ли да се излекува без сериозни интервенции.
Първата карта е наталната, втората е релокирана.

Релокирана карта:

*

Divna

« Отговор #1189 -: Януари 11, 2010, 11:41:43 am »
Уран, за съжаление аз немога да ти помогна с отговор ( начинаеща съм), но се надявам, че хората които са по-навътре с материала ще ти помогнат. Това което забелязах е че сестра ти живее в Монреал и то в район не далеч от моя. Искам да ти кажа да не се притесняваш. Незнам какъв е точния проблем при сестра ти. Тук можеш да чакаш дълго за един рутинен преглед в някоя клиника, но допреш ли до болница нещата са както трябва. Казвам ти го защото имам личен опит. Миналата година дъщеря ми лежа в болница. Проблема беше много сериозен. На мен също ми се налага да водя лечение в болница. Всички болници са перфектно оборудвани. Също има страхотни специалисти. Тя отдавна ли е тук? Вече търсила ли е лекар за проблема си? Незнам, ако мога с нещо да помогна - насреща съм. 

« Отговор #1190 -: Януари 11, 2010, 09:43:18 pm »
Здравейте на всички,
нова съм във форума, но от известно време го чета и реших да се обърна за мнение към вас.

Трябва да разбера какво важно събитие се е случило на един мъж през 2002г.
Колебая се между две такива, но ще ми е интересно да чуя и вашето мнение по въпроса.
Данните са: 15.03.1938г., 3:05 (GМТ), гр. Кременчуг (Украйна).

Не знам дали ще ви се занимава, но ще се зарадвам на всяко едно мнение.   
:blink:

« Отговор #1191 -: Януари 11, 2010, 09:46:02 pm »
Трябва да разбера какво важно събитие се е случило на един мъж през 2002г.
супер задачка, но трябва да ни кажеш поне кой месец е станало това. Аз мога да се включа утре  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1192 -: Януари 11, 2010, 10:16:08 pm »
Здравей Aurora,
за съжаление не знам нищо повече от това, което вече съм написала.
Това е задачка и за мен и понеже не съм сигурна в отговора, я поставям тук.
Поздрави  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1193 -: Януари 11, 2010, 10:24:33 pm »
Здравей Aurora,
за съжаление не знам нищо повече от това, което вече съм написала.
Това е задачка и за мен и понеже не съм сигурна в отговора, я поставям тук.
Поздрави  :rolleyes:

качи му картата , и да помислиме....

*

Nebesna

« Отговор #1194 -: Януари 15, 2010, 09:43:27 am »
какво събитие ще се случи при мен?

за любителите на по-сложни задачки..

:97: :wink2:

Щастливо събитие ще се случи при теб с поемане на брачни и семейни отговорности в следващите 2,5 години.
Ще си останеш у дома да си гледаш бебче.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1195 -: Януари 15, 2010, 10:23:37 am »
Небесна, би ли се обосновала астрологично ако може  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1196 -: Януари 15, 2010, 10:46:29 am »
Аз не се обосновах астрологично,но е редно.  :blink: Транзитните Юпитер и Нептун са в 5 дом около Лунния възел. Сатурн, като съуправител на 5 дом, е в съвпад с основния сигнификатор на децата - Слънцето. Прави квадратура с управителя на 5 дом - Уран. Предстои заформяне на тауквадрат - тр. Уран, натален Уран и нат. Слънце с Марс. Като тр. Плутон също е в съвпад с Уран. През март предстои и тригон на транзитен и натален Юпитер. Не бих се учудила при толкова предизвикателни аспекти радането да е със секцио. Но съм 100 % убедена,че ще има и други събития на малко по-късен етап през годината. Освен, ако не трябва през август да се роди бебето. Нямам време да нищя с подробности.

« Отговор #1197 -: Януари 15, 2010, 10:52:28 am »
   Холанда, аз не виждам раждане на дете. Имала си проблем с любим човек - връзката ви по всяка вероятност е кармична...Сатурн в ретро фазата си ще ти даде отново шанс да се срещнеш с него и вероятно да излезеш с решение от  кризата, в която си изпаднала /емоционална предполагам/. Периодът е наситен с болка и емоции, Хирон на СЛВ - лекува чрез болка - аз така го тълкувам - един вид издялква ти всички стърготини чрез мъка и болка, та да остане само нужната част, въпреки заблудата в която се намираш / луташ се все още по кой път ще тръгнеш - Нептун/ - добре аспектираната ти нат.Лилитка ще помогне да прозреш нещата. Вероятно стои въпроса за поставянето на някакъв край /сигурно искаш да се върнеш в България окончателно/ - ако е това - недей избързва - това че транзитния Сатурн ти аспектира нат.Слънце в 12 дом - не ми харесва, отделно че квадратира и себе си, а тр.Плутон квадр.Слънцето ти. Ще пътуваш, но за кратко време....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1198 -: Януари 15, 2010, 11:47:52 am »
С Юпитер в 9 дом-управител на 3 и 6 домове,тя има добри възможности за работа в чужбина,както и неин брат или сестра. Аз мисля,че за евентуалните проблеми,за които споменаваш,още е рано. Сатурн управлява 4 дом-домът,родители,корени. Марс управлява 7 дом. Там са връзките,но и родители на родителите. Ти ме замисли дълбоко и погледнах прогресиите,дирекциите и соларите за 2009 и 2010. Прогресивната Луна е в 8 дом и прави точен тригон със Слънцето и Марс във Везни. Нека не задалбаваме в тълкувания за бъдещите събития, но има индикации за проблеми с роднини в периода 1-20 август. Но това е друга тема. В солара за 2009/2010 има соларна Луна в 5 дом, а за 2010/2011 - Юпитер и Уран в 5 дом.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1199 -: Януари 15, 2010, 12:09:34 pm »
Мисля си, че подобно нещо трябва да е отбелязано и по прогресии и дирекции, а не виждам кой знае какво движение там, освен че про  :moo: е в осми дом. Пък и  :sun: /У11/ е в   :kva:  с :plu:. Струва ми се стресов период, пък и предстои транзит на  :sat: през първи дом.
Холанда, ако може да попитам откога си в чужбина ?