Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857223 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1200 -: Януари 15, 2010, 12:16:14 pm »
Според мет върпросът е доста уклончив и малко некоректно подвеждащ - " Какво събитие ще се случи при мен?" Кога? Тази година,следващата??? Ние не сме ясновидки все пак. Нека като се пускат задачки за упражнение, да се споменава поне някакъв интервал.

*

Nebesna

« Отговор #1201 -: Януари 15, 2010, 12:34:03 pm »
Според мет върпросът е доста уклончив и малко некоректно подвеждащ - " Какво събитие ще се случи при мен?" Кога? Тази година,следващата??? Ние не сме ясновидки все пак. Нека като се пускат задачки за упражнение, да се споменава поне някакъв интервал.

Аз обикновено гледам за периода до 2,5 години - толкова е престоят на Сатурн в знак и обикновено Плутон прави някакъв аспект за приблизително толкова време. Но и това е далече и се забравя. Най-лесно се проследява годишната прогноза.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1202 -: Януари 15, 2010, 12:38:50 pm »
Имам и един друг въпрос преди да продължим - Има ли важни събития в края на юни (началото на юли) и/или през септември 2009?  

*

Nebesna

« Отговор #1203 -: Януари 15, 2010, 12:43:02 pm »
Ако ще правим прогноза - защо в тази тема, нали отворих нова тема за индивидуалните прогнози.
А? Жълтолилавата? :-[

*

holanda

« Отговор #1204 -: Януари 15, 2010, 02:27:33 pm »
Ако ще правим прогноза - защо в тази тема, нали отворих нова тема за индивидуалните прогнози.
А? Жълтолилавата? :-[
[/quote     6te otgovorq na vsi4ki vaprosi i to v podhodq6tata tema,no po- kasni4ko,za6toto sega nqmam kompiutar pokrai sebe si.no samo 6te dobavq 4e Dayzi_696 e nai-blizo kato 4e li.Prosto ot bebeta me e strah o6te i ne se vijdam maika predi 30.no Nebesna,Skarletka,za eventualni problemi s blizkite v bade6te-mislq,4e se zaformq ne6to...

*

Nebesna

« Отговор #1205 -: Януари 15, 2010, 02:46:01 pm »
Небесна, би ли се обосновала астрологично ако може  :blink:

Ще се обоснова накратко, защото съм на работа в момента и нямам време да пиша подробно във всяка тема, нито да гледам прогресии, просто коментирах по поставената карта.

Общо взето погледнах оста 1/7 и господаря на 7-ми дом. Опозицията Сатурн-Уран  ще засегне Марс.
Юпитер навлиза в 5-ти дом и ще достигне до съвпад с куспидата на 7-ми. Транзитен Плутон е в тригон с натална Луна......Опааааа, сега вижда , че прави квадратура с Марс - да прави сте! Преди да говорим за брак, ще има разчистване на стари връзки....Но пак има значение кой транзит следва другия. Аз тръгнах да гледам много на едро - периодът е дълъг от 2,5 години.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1206 -: Януари 15, 2010, 03:15:24 pm »
6te otgovorq na vsi4ki vaprosi i to v podhodq6tata tema,no po- kasni4ko,za6toto sega nqmam kompiutar pokrai sebe si.no samo 6te dobavq 4e Dayzi_696 e nai-blizo kato 4e li.Prosto ot bebeta me e strah o6te i ne se vijdam maika predi 30.no Nebesna,Skarletka,za eventualni problemi s blizkite v bade6te-mislq,4e se zaformq ne6to...

От написаното оставам с убеждение,че ти не знаеш какви събития / събитие / предстои, а това е некоректно.   :angry: Само с транзити събитие не се търси. И повече няма да се включвам в подобни теми,защото това е жива провокация.Да не кажа - подигравка с времето и всичко друго на хората. И е добре да обръщаш внимание на родителите и техните родители. И след като си в чужбина,може и връщане у дома да има с тези възли в 4/10 дом и тауквадрати.
 Но вече няма да си моря мозъка,защото е некоректно.  :-X  :-\

*

holanda

« Отговор #1207 -: Януари 15, 2010, 03:31:30 pm »
ne stavai gruba,Skarlet i ne pribarzvai sas zakliu4eniqta,kogato ne znae6.ima sabitie,koeto o4akvam-zapo4nah specializiran ezikov kurs,koito sld kato zavar6a uspe6no,mi dava propusk do VUZ-ovete v Holandiq.tova e sabitieto.Imam vazmojnost sled vreme da stana tova,koeto iskam.ako mina uspe6no ezikoviq kurs,Avgust/Septemvri moga da zapo4na s koleja.kakto vijda6,ima ne6to,v ramkite na 1 godina i zatova smqtam,4e nikoi ne sam podvela.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1208 -: Януари 15, 2010, 03:35:39 pm »
Жълтолилава, Скарлет, вероятно е пропуснала съседна тема, в която някой те посъветва тук да си пуснеш картата, ако иска и може някой да й хвърли поглед, понеже ти зададе въпрос, но и аз не помня какъв.
Все пак щом някой се включва в темата значи е намерил време затова, що да е толкоз проблем.  

Въобще не посмях да се включа с прогноза, но ми направи впечатление акцентът в 12 и 3/9-ти и си направих съвсем повърхностен извод, че престоя ти в чужбина явно ще е задълго и е свързан с обучение, а и Слънцето ти управлява 11 дом /един вид посоката/, където е и южен възел, още е възможно да се движиш по него, а междувременно темата за децата все пак да "изникне" отнякъде, макар да чувстваш, че ти е рано.       
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 03:42:12 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1209 -: Януари 15, 2010, 03:42:46 pm »
ne stavai gruba,Skarlet i ne pribarzvai sas zakliu4eniqta,kogato ne znae6.ima sabitie,koeto o4akvam-zapo4nah specializiran ezikov kurs,koito sld kato zavar6a uspe6no,mi dava propusk do VUZ-ovete v Holandiq.tova e sabitieto.Imam vazmojnost sled vreme da stana tova,koeto iskam.ako mina uspe6no ezikoviq kurs,Avgust/Septemvri moga da zapo4na s koleja.kakto vijda6,ima ne6to,v ramkite na 1 godina i zatova smqtam,4e nikoi ne sam podvela.

Не съм искала да бъда груба. Ти го възприемаш така. Но за мен ще има други много по-важни от това събитие, помни ми думата. Това за мен дори изобщо не е кой знае какво.

*

holanda

« Отговор #1210 -: Януари 15, 2010, 03:48:34 pm »
Popitah v drugata tema za minavaneto na tr.sev.vazel prez IC,za6toto nqmam info za toz aspect,a osven tova Iupiter v 9 dom e aspekta,govore6t za vis6eto obrazovanie.v momenta,tr.Iupiter pravi aspect s nat.sev.vazel,a sev.vazel kato pisah,tranzitira prez IC.tolkoz prosto e vsi4ko,

*

Asol

• 4140
« Отговор #1211 -: Януари 15, 2010, 03:49:20 pm »
При :sun: на градуса на мунданната  :plu:  :kva: :sat: не ти е много леко мисля и :sat: върху :mar:. Може и да станат нещата, които искаш - :sat: през първи предполага намиране на верния за теб път най-общо казано.  
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 03:54:02 pm от Asol »

*

holanda

« Отговор #1212 -: Януари 15, 2010, 03:56:04 pm »
mi,neznam,no tova da sledva6 v 4ujbina sas sobstveni sredstva i golemi jertvi...da si sam edin vid sre6tu celiq svqt i da se bori6 sam za uspeha si...emi za men e ne6to golqmo,Skarlet.tova e nai- serioznoto ne6to,i nai-pozitivnoto za izminalite 7 godini...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1213 -: Януари 15, 2010, 04:07:49 pm »
Не знам защо се обръщаш към мен. Да не мислиш,че аз не водя борби тук и че при мен всичко е цветя и рози?  :blink: Аз повече нямам какво да кажа по темата. Ще чакам да ни споделиш за събитието в края на юли,началото на август/ако желаеш/.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1214 -: Януари 15, 2010, 04:11:39 pm »
жълтолилава, а от колко време си в чужбина?

*

Nebesna

« Отговор #1215 -: Януари 15, 2010, 04:13:41 pm »

Холанда това ти ли си? Аааааааа! С тази смяна на псевдоними, ще стрелям вече!
Раздели ли се с онзи мъж, с когото живеехте заедно? Ако ли не, назрява според мен раздяла съвсем скоро,
заради квадрата на тр. Плутон с Марс, струва ми се. Обещавам да ти погледна картата по-подробно като се прибера от работа.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1216 -: Януари 15, 2010, 05:22:19 pm »

A Skarlet,obarnah se kam teb,za6toto napisa,4e ne priema6 sabitieto za koi znae kakvo i na4ina ti na pisane i obra6tenie kam ostanalite-mnogo mi prili4a6 na maika,koqto si e i tq edna sopnata i tvardoglava...

Ще ти бъда благодарна,ако не си позволяваш квалификации по мой адрес. Аз не си позволявам да те наричам "твърдоглава" или нещо друго.....да не навлизам в подробности.  Мога да ти бъда майка. И се радвай,че имаш майка, пък макар и сопната. Такива сме всички майки. И да,за мен това не е кой знае какво събитие,а събитийце.

*

holanda

« Отговор #1217 -: Януари 15, 2010, 06:50:18 pm »

A Skarlet,obarnah se kam teb,za6toto napisa,4e ne priema6 sabitieto za koi znae kakvo i na4ina ti na pisane i obra6tenie kam ostanalite-mnogo mi prili4a6 na maika,koqto si e i tq edna sopnata i tvardoglava...

Ще ти бъда благодарна,ако не си позволяваш квалификации по мой адрес. Аз не си позволявам да те наричам "твърдоглава" или нещо друго.....да не навлизам в подробности.  Мога да ти бъда майка. И се радвай,че имаш майка, пък макар и сопната. Такива сме всички майки. И да,за мен това не е кой знае какво събитие,а събитийце.

изказването ти е пак малко пресилено,което не ми се нрави на Марса във Везни...нямам нищо лично към теб, явно не си хванала правилната нотка в постинга ми...когато написах ,че начина ти на изразяване(не особено деликатен и нежен,ефирен/неемоционален) ми създава усещането,че говоря с майка си..нямах впредвид да те нападам или нещо такова...самата аз обичам майка си,но ми стана смешно,че попадам в същата обърквация и развален телефон като при опитите ми да дискутирам нещо с майка-от нормална дискусия,все тя хваща нещо ''лично'' в изказванията ми.

а сега за събитийцето-ми това всъщност не е важно,дали е събитийце за теб или нещо голямо за мен.факт е,че не си го видяла,въпреки голямото гледане в картата./ето тук вече може да се разсърдиш,въпреки че не те обиждам,а ми се иска да те жегна :P ;D/

*

holanda

« Отговор #1218 -: Януари 15, 2010, 07:10:35 pm »
В такъв случай /времето когато е преместването в чужбина/, рожденния ти час отива малко напред - 07:23.

значи това са 3 минути.Майка ми е казала ,че съм се родила 7-20/7-30 сутринта.питахме и в болницата,но нямат точен час,затова и вярвам.Все пак жената има 4 деца и е добила опит в ориентацията и времето :wink2:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1219 -: Януари 15, 2010, 07:12:29 pm »
При този час дирекционният ти Уран е в съвпад с куспидата на четвърти  :blink: Едва ли някой е сигурен до минутата в точния си час на раждане.