При този час дирекционният ти Уран е в съвпад с куспидата на четвърти :blink:
Цитат на: Asol в Януари 15, 2010, 07:12:29 pmПри този час дирекционният ти Уран е в съвпад с куспидата на четвърти :blink:кой час
а сега за събитийцето-ми това всъщност не е важно,дали е събитийце за теб или нещо голямо за мен.факт е,че не си го видяла,въпреки голямото гледане в картата./ето тук вече може да се разсърдиш,въпреки че не те обиждам,а ми се иска да те жегна /
изказването ти е пак малко пресилено,което не ми се нрави на Марса във Везни...нямам нищо лично към теб, явно не си хванала правилната нотка в постинга ми...когато написах ,че начина ти на изразяване(не особено деликатен и нежен,ефирен/неемоционален) ми създава усещането,че говоря с майка си..нямах впредвид да те нападам или нещо такова...самата аз обичам майка си,но ми стана смешно,че попадам в същата обърквация и развален телефон като при опитите ми да дискутирам нещо с майка-от нормална дискусия,все тя хваща нещо ''лично'' в изказванията ми.
Това - жената, не е като човека. :tongue2:
Цитат на: jopelini в Януари 15, 2010, 08:09:08 pmТова - жената, не е като човека. :tongue2: Аха, не е. По-добро е.
С тези "паднали" Венера и Марс много ще има да ти пати главата. :73:
С тези "паднали" Венера и Марс много ще има да ти пати главата. :73: Това - жената, не е като човека. :tongue2:
в изказването ти прозира заточената ти moo ..
Цитатв изказването ти прозира заточената ти moo ..Паднала е неговата. :blink:
В индийската по Сатурн са крадците,
Важното е друго да не му пада. Пък една Луна.....
Може ли да не се случи нещо лошо, ако едновременно Сатурн и Уран са в квадрат с Луната? Луната упр. 9-ти, Сатурн 3-ти, а Уран 4-ти.