Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858277 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1280 -: Януари 24, 2010, 10:47:18 pm »
Ще следим и ще видим какво ще се разкрие.
Аз мисля,че добро не я чака,защото през последните години добро не е направила :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1281 -: Януари 24, 2010, 10:47:33 pm »
Трябват ми данните й, за да ги вкарам в програмата, иначе трябва да гадая и диря в ефемеридите...
Но обратът на възлите, който предстои, според мен няма да е особено лесен за нея... Както и квадратът на транз. Сатурн към нат. Луна, после ще погази планетите й в Стрелец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1282 -: Януари 24, 2010, 10:47:35 pm »
а , аз си мисля ,че тя просто е един щастлив егоист.
живяла си е живота на гърба на другите ,изключително финно прониква в чуждата психика и е като кърлеж-пие от там докато може.
има голям воден тригон ,страхлива е. изпитва страх от самотата. агресивен подход към живота не ие липсвал.
всичко и на всяка цена ,чрез манипулация.

И това е абсолютно вярно.
Егоист и мързелив човек :'(
и не е борбена както спомена по-горе.
Ааааа и най-важното - само за пари говори , все че няма ,а прави всичко възможно да свива по нещо от някъде където може.
Тригона не е ли въздушен?

да ,въздушен ,мисля з едно пиша друго... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #1283 -: Януари 24, 2010, 10:48:06 pm »
Млечен Път сподели за тази жена,че е изключително свободолюбива,и мисълта,че няма никога да бъде независима и с власт я побърква.Ужасно е да осъзнаеш,че никога няма да имаш нещо,което силно желаеш.И когато имаш в картата си предимно тригони и никаква земя и чувстваш,че нямаш силата да промениш това,което не харесваш-ами голяма трагедия си е и при едни избива в злоба,в други в алкохолизъм и какви ли не пороци...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1284 -: Януари 24, 2010, 10:49:24 pm »
С риск да прозвучи жестоко, от гледна точка на индийската астрология не й е даден дълъг живот. Дори може да се каже, че с тази карта дълго си е поживяла... Дано греша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1285 -: Януари 24, 2010, 10:50:58 pm »
квадратът на транз. Сатурн към нат. Луна, после ще погази планетите й в Стрелец.

кога това лили? не е ли след 5 год?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1286 -: Януари 24, 2010, 10:52:01 pm »
Имах предвид транзита на Сатурн през Скорпион, а после през Стрелец. Да, след няколко години предстои.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1287 -: Януари 24, 2010, 10:53:21 pm »
Не може просто да осъзнае,че няма време за екскурзии,че не може да си ги позволи,че не може да прави каквото си иска.Когато аз видя например,че не мога да правя каквото си искам,се примирявам и следвам това което ми е дадено със смирение.Но тя не може да се смири.
Не искам да казвам лоша дума,но тя причини неща които доведоха до смърт.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1288 -: Януари 24, 2010, 10:57:05 pm »
Не може просто да осъзнае,че няма време за екскурзии,че не може да си ги позволи,че не може да прави каквото си иска.Когато аз видя например,че не мога да правя каквото си искам,се примирявам и следвам това което ми е дадено със смирение.Но тя не може да се смири.
Не искам да казвам лоша дума,но тя причини неща които доведоха до смърт.

милки , тя така е расла. за разлика ог лили ,ще кажа ,че е имало добро детство и е била задоволена.
после от мъже е била задоволена , искала е всичко и го е получавала.
така ,че не се учудвай.
да ти кажа обаче ,мисля ,че до 2 год. ще направи някоя екскурзия.
смятам ,че ходи по врачки. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1289 -: Януари 24, 2010, 11:01:13 pm »
лили е права за детството-лошо е било.
ходи по врачки,не често.но това което са й казали не е излизало вярно,а приблизително.
нейните мечти за екскурзии са свързани с нашата държава,просто да пътува за 1 ден.не сатава въпрос за чужбина.
защото все изтъква ,че е стрелец и те обичали пътуванията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1290 -: Януари 24, 2010, 11:04:03 pm »
И щастливото детство къде го виждаш, ако не е тайна?
Луна в 8 дом в опозиция с Марс и Плутон? Луна в рецепция със Сатурн?
Управител на ИЦ, ретрограден, леко поизгорен и в заточение, в опозиция с Уран?
Това са показателите от гледна точка на западната астрология, което изброявам.
Иначе хубав въздушен тригон между Луната и Уран има жената, при това Уран е разположен в 12 дом в опозиция със Слънцето и Меркурий. Похабила си е потенциала, а би могла да го използва за много по-градивни неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1291 -: Януари 24, 2010, 11:08:35 pm »
Похабила си е потенциала, а би могла да го използва за много по-градивни неща.
Да,може би и за това от яд е станала толкова арогантна,лоша,зависима от алкохола.Защото е искала нещо от живота,и не го е получила.
Тя казва,че заради децата си(семейството си) ,се е отказала от кариерата навремето.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1292 -: Януари 24, 2010, 11:15:15 pm »
С риск да прозвучи жестоко, от гледна точка на индийската астрология не й е даден дълъг живот. Дори може да се каже, че с тази карта дълго си е поживяла... Дано греша.

не ми звучи морално-етично. :-X :-X :-X :-X

*

Nebesna

« Отговор #1293 -: Януари 24, 2010, 11:18:19 pm »
Похабила си е потенциала, а би могла да го използва за много по-градивни неща.
Да,може би и за това от яд е станала толкова арогантна,лоша,зависима от алкохола.Защото е искала нещо от живота,и не го е получила.
Тя казва,че заради децата си(семейството си) ,се е отказала от кариерата навремето.

И майка ми казваше така и ме е карала да живея с чувство на вина, че съм се родила.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1294 -: Януари 24, 2010, 11:21:07 pm »
Картата е доста трудна, един от възможните варианти е да е боледувала като малка, да е била с крехко здраве. Но също така усещане за изолация, изоставеност, през училищните си години може също да не се е чувствала особено комфортно сред връстници. Иначе Ардра на АС предполага живот, изпълнен с кризи, чести промени. Това е накшатрата, която се свързва със способността за трансформация, но в голяма степен зависи от родения каква посока на развитие ще избере. Желанието за светски успехи е много силно изразено, трудно приема провалите, те я съсипват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1295 -: Януари 24, 2010, 11:24:21 pm »
И щастливото детство къде го виждаш, ако не е тайна?

луната има доста добри аспекти. не липсват тригони лили ;).
0-7г. период на луната

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1296 -: Януари 24, 2010, 11:26:03 pm »

За морал и етика ще говорим, когато определяме продължителността на живота.
А знаеш ли, че първата стъпка при определянето на партньорска съвместимост в индийската астрология е именно това - определяне продължителността на живота? Разбира се, в условията на нашето съвремие и нашето общество това е абсолютно неприложимо и би било неетично. В античната западна астрология също има техники за определяне продължителността на живота, които се изучават по време на курс. Етично ли е тези техники да се преподават?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1297 -: Януари 24, 2010, 11:29:59 pm »
а , аз си мисля ,че тя просто е един щастлив егоист.
живяла си е живота на гърба на другите ,изключително финно прониква в чуждата психика и е като кърлеж-пие от там докато може.
има голям воден тригон ,страхлива е. изпитва страх от самотата. агресивен подход към живота не ие липсвал.
всичко и на всяка цена ,чрез манипулация.

И това е абсолютно вярно.
Егоист и мързелив човек :'(
и не е борбена както спомена по-горе.
Ааааа и най-важното - само за пари говори , все че няма ,а прави всичко възможно да свива по нещо от някъде където може.
Тригона не е ли въздушен?

Естествено, че е въздушен. Единствената планета във воден знак в тази карта е Сатурн падение в Рак , който е зле интегриран в останалата част от картата. Тази жена е по-скоро студена и изглежда бездушна, отколкото чувствителна в емоционални ситуации.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1298 -: Януари 24, 2010, 11:30:18 pm »

За морал и етика ще говорим, когато определяме продължителността на живота.
А знаеш ли, че първата стъпка при определянето на партньорска съвместимост в индийската астрология е именно това - определяне продължителността на живота? Разбира се, в условията на нашето съвремие и нашето общество това е абсолютно неприложимо и би било неетично. В античната западна астрология също има техники за определяне продължителността на живота, които се изучават по време на курс. Етично ли е тези техники да се преподават?

етично е , но не е етично ,когато не е зададен такъв въпрос да го коментираме.все пак мисълта е форма.
арабските точки също определят и то точно .
но , аз съм много против това ,да кажеш на някой подобно нещо :angry:.
с тая карта с оная карта няма значение ,всеки се ражда и умира.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1299 -: Януари 24, 2010, 11:30:55 pm »
луната има доста добри аспекти. не липсват тригони лили ;).

Самата ти беше споменала, че тригоните могат да бъдат по-опасни от трудните аспекти.
Имам Луна в тригон с Марс и Уран? И...?
И, още по-интересно, управител на ИЦ, който сключва само тригони! При това управителите на ИЦ и МЦ са в тригон. Предвид толкова тригони трябва да съм расла в прекрасно семейство с хармонични отношения между родителите. Ако се абстрахираме от Марс на ИЦ, ама и той "горкия" има само тригони.
Вервай ми, тригоните са много коварни аспекти! От опит ти го казвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.