Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861077 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1300 -: Януари 24, 2010, 11:33:49 pm »
луната има доста добри аспекти. не липсват тригони лили ;).

Самата ти беше споменала, че тригоните могат да бъдат по-опасни от трудните аспекти.
Имам Луна в тригон с Марс и Уран? И...?

Вервай ми, тригоните са много коварни аспекти! От опит ти го казвам.

лили ,да знам ,че съм го казала и не се отричам. но в картата има и един юпитер ,там някъде в 5-ти дом мисля ,че беше.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1301 -: Януари 24, 2010, 11:37:09 pm »
но , аз съм много против това ,да кажеш на някой подобно нещо :angry:.
с тая карта с оная карта няма значение ,всеки се ражда и умира.

Дотук никой не е казал кога предстои.
Но все пак моят съвет е да обърне внимание на това, което "поглъща" и което "бълва"... Има заложена саморазрушителна тенденция в нейния хороскоп и от нея зависи... Да се научи повече да слуша хората, да бъде съпричастна вместо да се жали и да говори за себе си - това също е един от уроците, които са й дадени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1302 -: Януари 24, 2010, 11:40:17 pm »
Аз пък си харесвам тригоните. Добре, че са те да ме извеждат от трудни и стресови ситуации. Имам голям воден тригон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1303 -: Януари 24, 2010, 11:41:26 pm »
милки ,хората с асц рак и светилата в рак ,както и юпитер тук много обичат парите.
имам впечатления от тях.
мъжа ми има юпи в рак- умира за пари ,ама ако може и някой да ги носи.
моя бивша служителка -слънце в рак. и стисната на всичкото отгоре.
свекито има луна в рак.
просто ме е страх ,щото имам щерка със светила в рак и не знам......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1304 -: Януари 24, 2010, 11:43:41 pm »
милки ,хората с асц рак и светилата в рак ,както и юпитер тук много обичат парите.
имам впечатления от тях.
свекито има луна в рак.

Какво? Ти да не би да не обичаш парите?
Аз имам Юпитер в Рак и ги обичам дотолкова, доколкото са ми нужни за да си задоволявам житейските потребности.

Най-много обичат парите Слънцата и Луните в Дева, но и парите ги обичат щом им се лепят. Тези са най-богатите хора в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1305 -: Януари 24, 2010, 11:46:49 pm »

Хи хи, много добре се сещам  :P, твоята щерка с двете светила в Рак смята по-добре от мене при все това, че съм завършила икономика.
А за твоя "мундьо" какво да говорим, там случаят наистина е специЯлен - има голям воден тригон, при който аспектите на Луната с Юпитер и Нептун са партилни. Това ако не е космическа закрила, благодарение на която така елегантно се хлъзга през живота и все минава между капките на чужд гръб, здраве му кажи!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1306 -: Януари 24, 2010, 11:48:40 pm »

Хи хи, много добре се сещам  :P, твоята щерка с двете светила в Рак смята по-добре от мене при все това, че съм завършила икономика.
А за твоя "мундьо" какво да говорим, там случаят наистина е специЯлен - има голям воден тригон, при който аспектите на Луната с Юпитер и Нептун са партилни. Това ако не е космическа закрила, благодарение на която така елегантно се хлъзга през живота и все минава между капките на чужд гръб, здраве му кажи!  ;D

еее ,лесно ли ми е? ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1307 -: Януари 24, 2010, 11:49:07 pm »

Чрез жените, понеже Луната му е замесена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1308 -: Януари 24, 2010, 11:51:40 pm »
Така е, а Юпитер е в екзалтация по знак и радост по дом, което дава закрила. Не като нас с неаспектираните, да му се не види!  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1309 -: Януари 24, 2010, 11:53:19 pm »
имам впечатления от тях.
свекито има луна в рак.

Какво? Ти да не би да не обичаш парите?
Аз имам Юпитер в Рак и ги обичам дотолкова, доколкото са ми нужни за да си задоволявам житейските потребности.

Най-много обичат парите Слънцата и Луните в Дева, но и парите ги обичат щом им се лепят. Тези са най-богатите хора в света.

абе кой говори за твоя юпитер?! :P ;D ;D ;D
веднага скачаш. ;)
оня моя хемороидния да не би да има юпитер в скарида!?
и все пак това е мое мнение,не си длъжна да го споделяш :P ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1310 -: Януари 24, 2010, 11:57:39 pm »
Така е, а Юпитер е в екзалтация по знак и радост по дом, което дава закрила. Не като нас с неаспектираните, да му се не види!  :angry:

така сме си го избрали , ама аз не му се сърдя ич барем на юпи. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1311 -: Януари 24, 2010, 11:58:18 pm »
Похабила си е потенциала, а би могла да го използва за много по-градивни неща.
Да,може би и за това от яд е станала толкова арогантна,лоша,зависима от алкохола.Защото е искала нещо от живота,и не го е получила.

Раху символично представя силата на неосъществените желания, а в нейния хороскоп е силно акцентиран. Лошо е, че се е отдала на тъмната му страна и сама си съсипва живота, както и на близките си.  :(
Но общо взето за възлите - Раху и Кету - се казва, че енергията им е най-трудна за овладяване в материята. Но пък който успее, постига забележителен напредък в еволюционното си развитие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1312 -: Януари 25, 2010, 12:06:23 am »
А моя Юпитер като е в Козирог, в индийската астрология става в Стрелец и следователно на трон по знак, нали?

А когато Юпитер е в положителен аспект със Сатурн, това може ли да бъде лошо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1313 -: Януари 25, 2010, 12:11:56 am »
[quote author=Lillie link=topic=3576.msg78582#msg78582 date=1264373898

Раху символично представя силата на неосъществените желания
Но общо взето за възлите - Раху и Кету - се казва, че енергията им е най-трудна за овладяване в материята. Но пък който успее, постига забележителен напредък в еволюционното си развитие.
[/quote]

винаги съм знаела ,че хоботчето и опашката са волана на антомобила и са с изключително значение.
къде са в падение ,къде екзалтират ,къде са на трон!? :blink: :unsure: :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1314 -: Януари 25, 2010, 12:14:45 am »
Милки, а каква е връзката ти с тази жена? Тя ти е кръвна роднина, нали? Мисля, че няма нужда да казвам каква ти се пада...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1315 -: Януари 25, 2010, 12:24:18 am »
Милки, а каква е връзката ти с тази жена? Тя ти е кръвна роднина, нали? Мисля, че няма нужда да казвам каква ти се пада...

:rolleyes: :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1316 -: Януари 25, 2010, 12:26:54 am »
винаги съм знаела ,че хоботчето и опашката са волана на антомобила и са с изключително значение.
къде са в падение ,къде екзалтират ,къде са на трон!?

В твоята карта възлите са в изключително силна позиция, защото се намират по оста 1-7 дом, а Раху в Телец екзалтира, респ. Кету е силен в Скорпион. Но все пак Кету "тежи" повече в картата ти, т.к. се намира в Лагна (Асцендента) и има съвпад с две лични планети Суриа (Слънце) и Будхи (Меркурий).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1317 -: Януари 25, 2010, 12:29:22 am »
И, Милки, виж планетите, които се намират близо до Луната в картата ти, те са "ключът" към отношенията ти с тази жена.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1318 -: Януари 25, 2010, 12:30:47 am »
къде са в падение ,къде екзалтират ,къде са на трон!?

В твоята карта възлите са в изключително силна позиция, защото се намират по оста 1-7 дом, а Раху в Телец екзалтира, респ. Кету е силен в Скорпион. Но все пак Кету "тежи" повече в картата ти, т.к. се намира в Лагна (Асцендента) и има съвпад с две лични планети Суриа (Слънце) и Будхи (Меркурий).

индийците какви орбиси ползват?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1319 -: Януари 25, 2010, 12:32:25 am »
Не съм чувала за орбиси, там аспектите са по знак. Но, разбира се, колкото е по-точен аспектът, толкова по-силно действа!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.