Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858243 Прегледи
*

sunny77

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1460 -: Февруари 24, 2010, 06:12:23 pm »
Здравейте, тъй като съм нова и изключително "боса", но се опитах да почетя малко повечко, пускам тук една карта....и ще кажа, какво виждам аз...кажете ми как съм се справила, моля ви.... [/url

*

sunny77

« Отговор #1461 -: Февруари 24, 2010, 06:52:27 pm »
Така...мъж със Слънце в Рак и асцендент Лъв. Чувствителен, но и понякога безрасъдно смел...търси сигурността на всяка цена.Харесва му да командва, да властва.
Венера в първи дом в Лъв-физическа красота, суетен, изключителен естетически вкус. Партньора трябва да са изключително предани, да обичат безрезервно.Склонност на партньора да се преписват качества, които не притежава.
Втори дом-Уран в съвпад с Плутон в Дева.Парите ще идват и ще си отиват неочаквано. Занимания с електроника, политика, с необичайното.А Плутон ще даде силно желание и дори алчност за материалните неща.
Трети дом във Везни- Марс в заточение-способността за общуване и комуникация се свеждат до това, че желае хармонията, но като той я наложи.
Четвърти дом във Скорпион-Нептун-отношенията на индивида в семейството са леко илюзорни и в заблуда.
Пети дом във Стрелец-децата, обичта, сърдечните авантьори, при които липсва пресметливост. Пети дом в Стрелец говори за повече от едно дете, управителя на Стрелец Юпитер е в 12 дом, може да има и извънбрачно дете.
Шести дом в Козирог-здравословното състояние, както и личната служба. В случая здравословните проблеми ще са зъби и стави, а работата ще е свързана с отговорност, кариерист.
Седми дом във Водолей-дома на брака, съдебните дела, договорите.Свободолюбив и непокорен брачен партньор, привлича се от нестандартни партньори, има склонност към развод.
Осми дом във Риби- Луна-Неясноти около наследства, изпитания и ограничения в секса.Изключително силни емоции, може да стане жертва на собствените си илюзии, на алкохол или опиати.
Девети дом във Овен-тук са хирон, Сатурн, Лилит. Желание зад контрол над другите, лесно обидчив, бързо кипва, не търпи критика.
Десети дом в Телец-СЛВ-стремеж към кариера, която да го установи на някакво спокойно и сигурно ниво.
Единадесети дом-Близнаци-приятелските отношения и сбъднатите желания, независимостта и свободата. А тук се намира  Слънцето-мечтите са свързани с децата и семейството и или се реализират чрез тях.
Дванадесети дом в Рак- тук са Мерка и Юпитер-Семейството е обречено на разпад или на тайна любовна връзка, любовните авантьори са от особено значение, но тайните такива, страст към риск, в търсене на стабилност и сигурност .

« Отговор #1462 -: Февруари 24, 2010, 10:20:32 pm »
на никой не му се напъва да мисли по казуса  :rolleyes:
уточнявам, че не искам услуга, защото аз знам какви са събитията, мислех че обичате интересни казуси, затова го пуснах  :mellow:
Знаеш ли защото попитах-защото и при двете събития е аспектирана венера а тя увентуално може да е господар на 4-ти дом.
Ще се пробвам по аспектите много голяма манипулаторка е според мен направо е жив диктатор в къщи!Егоист критикува и не се интересува от това какво мислят и чувстват хората чрез агресията прикрива своята емоционална несигурност и невъзможност да се справи със емоциите си.Но в същото време има нужда от партьор който естествено да и бъде подчинени да задоволява нейните финансови и сексуални нужди.мсля че има повече от един брак (какав огромен 7-ми дом!!!)както цяло е неверна жена-нали все пак и любовниците ще чешат егото и!Според мен тя дори да не е първа красавица определено знае как да омае мъжете-различна е Уранова но като надушат характера и доста от мъжете се отдръпват!

Вижън, извинявай, дамата има ли деца?

да, има две- момче и момиче, имам данните на момичето, защото то отскоро е започнало да проявява признаците на това заболяване, както и майката на тази жена, три поколения жени..по- късно мога да пусна данните на дъщерята, защото са у нас, а аз не съм сега..
само помня, че дъщерята е овен, а сина- везни..
Меркурий в 12 ти дом мисля че е причината за предаване на заболяването при момичето като господар на 5-ти дом кармично  предаване на болеста -нещо интуитивно ме като да мисля че проблема е с психиката и нервната система но не съм запозната много с медицинската астрология.
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1463 -: Февруари 28, 2010, 04:13:33 pm »
момичета , имам огромна молба към вас!
трудно ми е да качвам карти и ще ви дам едни данни на мъж...
22 юни 1970г. 06:45 софия.
астропсихологически портрет и събития .
мисля , че ще ви бъде интересно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1464 -: Февруари 28, 2010, 04:29:48 pm »
момичета , имам огромна молба към вас!
трудно ми е да качвам карти и ще ви дам едни данни на мъж...
22 юни 1970г. 06:45 софия.
астропсихологически портрет и събития .
мисля , че ще ви бъде интересно....

Воа ла  :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1465 -: Февруари 28, 2010, 05:05:11 pm »
много благодаря Аурора :kissd:
ще се радвам ,ако поразгледаме тази карта.
наситена е със събития и карма....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1466 -: Февруари 28, 2010, 05:08:07 pm »
Този е голям женкар - има аспекта на изневеряващия мъж.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1467 -: Февруари 28, 2010, 05:11:10 pm »
Този е голям женкар - има аспекта на изневеряващия мъж.

кой аспект визираш? :blink: ;)
възможно е , не съм информирана за тава , ама ще питам ;)

*

missKapriz

« Отговор #1468 -: Февруари 28, 2010, 05:27:13 pm »
Мисля,че този мъж има огромна нужда от внимание и в желанието си да си го осигури,често е прекалено напорист.Обсебващ е и прекалява с грижовността понякога,авторитарен.
Проблеми в семейството,възможно е и заради неприемане от страна на родителите на някоя негова връзка/интимна/.Потаен е и макар,че ми се струва осъзнат и интелигентен човек,може да изпада в заблуди,когато са намесени чувства.Може даже да изпитва трудности заради инакомислие,което го поставя в позиция на различен и неразбран от обществото.
« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 05:32:17 pm от missKapriz »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1469 -: Февруари 28, 2010, 05:35:17 pm »
Мисля,че този мъж има огромна нужда от внимание и в желанието си да си го осигури,често е прекалено напорист.Обсебващ е и прекалява с грижовността понякога,авторитарен.

точно в 10-ката. винаги е имал страхотно внимание.
Проблеми в семейството,възможно е и заради неприемане от страна на родителите на някоя негова връзка/интимна/.Потаен е и макар,че ми се струва осъзнат и интелигентен човек,може да изпада в заблуди,когато са намесени чувства.
абсолютно точно!

Може даже да изпитва трудности заради инакомислие,което го поставя в позиция на различен и неразбран от обществото.

не е инакомислещ. но е уникален егоист и има много злоба в него , както и завис.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1470 -: Февруари 28, 2010, 05:54:28 pm »
Картата изчезна.

тук е картата :o.
според мен рака трупа много негативна енергия , упр. е луната. а това са емоцийте ,които ,ако не овладеем на време създават психологически проблеми , а от тук и физически. има високо кръвно и язва , а е млад човек.
има две събития ,които са кармични при негго.
едното е през м. февруари ,в периода 18-24 , годината е 92 или 93.
другото е 20 септември , но год. не си я спомня с точност но си мисли ,че е била 95г.

*

missKapriz

« Отговор #1471 -: Февруари 28, 2010, 06:15:09 pm »
Аурора,би ли поставила и транзитите :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #1472 -: Февруари 28, 2010, 06:15:50 pm »
 :blink: , има малък проблем. току-що ми съобщиха ,че часа на раждане е 02:45мин. сутринта в софия.
аурора би ли сменила ,картата с новия час. извини ме за притиснението! :wub:

« Отговор #1473 -: Февруари 28, 2010, 07:10:07 pm »
:blink: , има малък проблем. току-що ми съобщиха ,че часа на раждане е 02:45мин. сутринта в софия.
аурора би ли сменила ,картата с новия час. извини ме за притиснението! :wub:

ще го променя.

------

Ето с променения час.

« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 07:19:36 pm от Aurora Borealis »

*

missKapriz

« Отговор #1474 -: Февруари 28, 2010, 07:32:22 pm »
В тази карта ясно се вижда егоизма според мен-Слънце във 2 дом-ценностната система "обслужва" егото,Венера на ИЦ/че и в ленивия Лъв/-типичния готованец,в тригон с Нептун в 7 + Луна на МЦ и У7 в 5-май няма нищо против да го издържа жена му/приятелката му/
Ако имаше и транзити на събитието да помисля и за това...ама Аурора вече ще ни бие :25:

« Отговор #1475 -: Февруари 28, 2010, 07:43:42 pm »
Е ми щях да пусна транзити, но Мараята не посочва годината...92-93.... :rolleyes: 'ноо време.  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1476 -: Февруари 28, 2010, 07:47:00 pm »
 Според мен е комуникативен. Покрай работата си ли улавя жени? ;)
Има повече от едно занятие или източник на доход. В комуникациите с околните може и да е по-кибритлия (Марс в 3 дом в квадратура с Уран). Тази констелация може и да значи инциденти при пътувания.
« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 07:55:57 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1477 -: Март 01, 2010, 04:07:51 pm »
значи , разбрах ,че събитието е било през 93.
има източник на доходи само един от няколко години. работи в сферата на строителството.
контактен или комуникативен е малко пресилено. трудно се отпуска.
на времето е имал много гаджета и честа смяна на партньорките....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1478 -: Март 01, 2010, 04:11:18 pm »
В тази карта ясно се вижда егоизма според мен-Слънце във 2 дом-ценностната система "обслужва" егото,Венера на ИЦ/че и в ленивия Лъв/-типичния готованец,в тригон с Нептун в 7 + Луна на МЦ и У7 в 5-май няма нищо против да го издържа жена му/приятелката му/

пак си в 10-ката! :blink: браво! точна интерпретация!
въобще той винаги е печелил от жените....

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #1479 -: Март 01, 2010, 05:47:44 pm »
:)
« Последна редакция: Март 02, 2010, 10:16:13 am от nola »